Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
460
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Kουφ@λιτσες,και δουλεμα εε??(Νικ φορτωσε δισκους και ελα).:107:

Reaction score
460

Εχθες βρηκα τον χρονο και για πρωτη φορα ειδα και ακουσα το νεοσυστατο H CINEMA μου,ειδα το αβαταρ και μπορω να πω οτι ο ηχος με καλυψε κατα 98%(αφηνω το 2% για την βελτιωση των ρυθμισεων).Γιαννη την τελευταια φορα που πειραξαμε το εκουαλαιζερ του α1 μπορω να πω πως καναμε εξαιρετικη δουλεια!Πιστευω οτι με λιγη δουλιτσα ακομη θα πιασουμε το 100%.Ο ηχος εχει απιστευτα δυναμικα,ταχυτητα και δεν μπερδευει πουθενα,τα γκαζια ατελειωτα και απαραμορφωτα,καταπληκτικα!!Αξιζε τελικα τον κοπο και το χρημα που επεσε.Για αλλη μια φορα ευχαριστω τα παιδια που με βοηθησαν να φτασω σε αυτο το επιπεδο!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Αντε...αφου τελειωσατε με το ανωθεν συστημα μολις ερθει στην οικια μου ο LX 83 θα σας παρω τον Γιαννακι για ενα ρυθμισμα ζορικο.......ειναι κουφαλιτσα αυτος και τα ξερει ο Θρακομακεδονικιωτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ba δεν νομιζω να εχει δει τι πσαρια πιανει το mcacc.Οταν το δει θα κανει μερες να ξαναγραψει.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

ba δεν νομιζω να εχει δει τι πσαρια πιανει το mcacc.Οταν το δει θα κανει μερες να ξαναγραψει.
Που θα παει....θα μπει και αυτος στον σωστο δρομο........ειναι καλο παιδακι..........

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Εχθες βρηκα τον χρονο και για πρωτη φορα ειδα και ακουσα το νεοσυστατο H CINEMA μου,ειδα το αβαταρ και μπορω να πω οτι ο ηχος με καλυψε κατα 98%(αφηνω το 2% για την βελτιωση των ρυθμισεων).Γιαννη την τελευταια φορα που πειραξαμε το εκουαλαιζερ του α1 μπορω να πω πως καναμε εξαιρετικη δουλεια!Πιστευω οτι με λιγη δουλιτσα ακομη θα πιασουμε το 100%.Ο ηχος εχει απιστευτα δυναμικα,ταχυτητα και δεν μπερδευει πουθενα,τα γκαζια ατελειωτα και απαραμορφωτα,καταπληκτικα!!Αξιζε τελικα τον κοπο και το χρημα που επεσε.Για αλλη μια φορα ευχαριστω τα παιδια που με βοηθησαν να φτασω σε αυτο το επιπεδο!!

Αλίμονο τόση κ@λα , τόση denon jbl bryston , και να μην έπαιζε καλά.Απο δυναμικά ο a1 εχει ατελείωτα, παρέα με εξαιρετική αποκωδικοποίηση.Αν δεν σου άρεσε έχουμε και άλλα OPtions.ΓΕΝΙΚΆ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΜΕ DENON ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ OPTIONS.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Αντε...αφου τελειωσατε με το ανωθεν συστημα μολις ερθει στην οικια μου ο LX 83 θα σας παρω τον Γιαννακι για ενα ρυθμισμα ζορικο.......ειναι κουφαλιτσα αυτος και τα ξερει ο Θρακομακεδονικιωτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταρχάς λέγεται Θρακομακεδονίτης.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Εσυ ρούφα τ'αυγό σου. Α και που είσια πάρε μου 5 dat 95 , όποτε μπορέσεις , και θα ερθω να τις πάρω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Που θα παει....θα μπει και αυτος στον σωστο δρομο........ειναι καλο παιδακι..........
ΙΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΛΑΣΣΟΥΚΟ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

DENON.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Καταρχάς λέγεται Θρακομακεδονίτης.
ετοιμαξου, σε λιγο θα σε λενε θρακοσκοπιανο.:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εσυ ρούφα τ'αυγό σου. Α και που είσια πάρε μου 5 dat 95 , όποτε μπορέσεις , και θα ερθω να τις πάρω.
κανε μου ενα ριμαιντ αβριο.Πρωτα ο Θεος.

και για να μην κσεχνιομαστε

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=79738

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.514

Τι να σου κάνω που δεν είμαι πρόεδρας στο D&M HOLDINGS.
θΑ ΤΙς ΕΊΧΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΟΛΕς ΤΙς ΆΛΛΕς .Εξαίρεση μπορεί να αποτελούσε η mcintosh , οχι γιατί την γουστάρω, κάθε άλλο μάλλιστα, απλά γιατί είναι του ιδίου γκρούπ .
Θα έκανα τον κόσμο να σκέφτεται denon , και μόνο , για μουσική σινεμά, τα πάντα ολα.
Τώρα απλά εχω μόνο το 4% των μετοχών της.Οπότε τι να κλ@σω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τι να σου κάνω που δεν είμαι πρόεδρας στο D&M HOLDINGS.
θΑ ΤΙς ΕΊΧΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΟΛΕς ΤΙς ΆΛΛΕς .Εξαίρεση μπορεί να αποτελούσε η mcintosh , οχι γιατί την γουστάρω, κάθε άλλο μάλλιστα, απλά γιατί είναι του ιδίου γκρούπ .
Θα έκανα τον κόσμο να σκέφτεται denon , και μόνο , για μουσική σινεμά, τα πάντα ολα.
Τώρα απλά εχω μόνο το 4% των μετοχών της.Οπότε τι να κλ@σω?
παει η μακ απο το γκρουπ.Εδω και καιρο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

διαβαξε και τιποτις πιο φρεσκαδουρεικο , και τα ξαναλεμε.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

διαβαξε και τιποτις πιο φρεσκαδουρεικο , και τα ξαναλεμε.

Αργύρη? Τι πιο επίσημο από το corporate site της ΙΔΙΑΣ της εταιρείας παιδί μου?

Εισηγμένη στο χρηματιστήριο είναι λες να γράφει ότι θέλει. Υπάρχουν και νόμοι εκεί στο εξωτερικό δεν κάνεις list θυγατρικάς όπως γουστάρεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama