- Reaction score
- 460
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!
Kουφ@λιτσες,και δουλεμα εε??(Νικ φορτωσε δισκους και ελα).:107:
Kουφ@λιτσες,και δουλεμα εε??(Νικ φορτωσε δισκους και ελα).:107:
Που θα παει....θα μπει και αυτος στον σωστο δρομο........ειναι καλο παιδακι..........ba δεν νομιζω να εχει δει τι πσαρια πιανει το mcacc.Οταν το δει θα κανει μερες να ξαναγραψει.
Εχθες βρηκα τον χρονο και για πρωτη φορα ειδα και ακουσα το νεοσυστατο H CINEMA μου,ειδα το αβαταρ και μπορω να πω οτι ο ηχος με καλυψε κατα 98%(αφηνω το 2% για την βελτιωση των ρυθμισεων).Γιαννη την τελευταια φορα που πειραξαμε το εκουαλαιζερ του α1 μπορω να πω πως καναμε εξαιρετικη δουλεια!Πιστευω οτι με λιγη δουλιτσα ακομη θα πιασουμε το 100%.Ο ηχος εχει απιστευτα δυναμικα,ταχυτητα και δεν μπερδευει πουθενα,τα γκαζια ατελειωτα και απαραμορφωτα,καταπληκτικα!!Αξιζε τελικα τον κοπο και το χρημα που επεσε.Για αλλη μια φορα ευχαριστω τα παιδια που με βοηθησαν να φτασω σε αυτο το επιπεδο!!
Καταρχάς λέγεται Θρακομακεδονίτης.Αντε...αφου τελειωσατε με το ανωθεν συστημα μολις ερθει στην οικια μου ο LX 83 θα σας παρω τον Γιαννακι για ενα ρυθμισμα ζορικο.......ειναι κουφαλιτσα αυτος και τα ξερει ο Θρακομακεδονικιωτης !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσυ ρούφα τ'αυγό σου. Α και που είσια πάρε μου 5 dat 95 , όποτε μπορέσεις , και θα ερθω να τις πάρω.ba δεν νομιζω να εχει δει τι πσαρια πιανει το mcacc.Οταν το δει θα κανει μερες να ξαναγραψει.
ΙΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΒΛΑΣΣΟΥΚΟ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.Που θα παει....θα μπει και αυτος στον σωστο δρομο........ειναι καλο παιδακι..........
ετοιμαξου, σε λιγο θα σε λενε θρακοσκοπιανο.:143:Καταρχάς λέγεται Θρακομακεδονίτης.
κανε μου ενα ριμαιντ αβριο.Πρωτα ο Θεος.Εσυ ρούφα τ'αυγό σου. Α και που είσια πάρε μου 5 dat 95 , όποτε μπορέσεις , και θα ερθω να τις πάρω.
κανε μου ενα ριμαιντ αβριο.Πρωτα ο Θεος.
και για να μην κσεχνιομαστε
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=79738
παει η μακ απο το γκρουπ.Εδω και καιρο.Τι να σου κάνω που δεν είμαι πρόεδρας στο D&M HOLDINGS.
θΑ ΤΙς ΕΊΧΑ ΚΛΕΊΣΕΙ ΟΛΕς ΤΙς ΆΛΛΕς .Εξαίρεση μπορεί να αποτελούσε η mcintosh , οχι γιατί την γουστάρω, κάθε άλλο μάλλιστα, απλά γιατί είναι του ιδίου γκρούπ .
Θα έκανα τον κόσμο να σκέφτεται denon , και μόνο , για μουσική σινεμά, τα πάντα ολα.
Τώρα απλά εχω μόνο το 4% των μετοχών της.Οπότε τι να κλ@σω?
διαβαξε και τιποτις πιο φρεσκαδουρεικο , και τα ξαναλεμε.