Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

παλευει να χωνεψει την επεξεργασια thx στο avatar.Το παλευει το παληκαρακι.
Ναι αργύρη ναι....για πες μας ακριβώς τι είδους επεξεργασία έγινε γιατί απλά για μια προβολή στο screening room έμαθα για άλλους λόγους...

Τεσπα....άστο τώρα αυτό γιατί θα κουράσουμε πάλι και η ίδια ακριβώς συζήτηση έγινε και αλλου σε ξένα μέρη με τα ίδια αποτελέσματα.

Το μέλλον θα δείξει κι εδώ θα είμαστε....άλλοι "πουλημένοι" (τσουξ) δεν ξέρω αν θα είναι.

Reaction score
460
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Κυριοι σας παρακαλω κρατηστε το επιπεδο στο υψος του,εδω μιλαμε για την Οδυσσεια του συστηματος μου!!

Reaction score
150
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μην νομίζεις ότι θα σκάσουμε κι απο πάνω! Πλάκα να κάνουμε δηλαδή.

Λοιπόν ας επιστρέψουμε στο GPS του συστήματος σου Αντώνη --- για δώσε ΙΘΑΚΗ να δούμε τι βγάζει σε χρονο άφιξης και μετά πάτα και το κουμπί "λογαρισαμός"

Reaction score
460

Και εγω πλακα κανω ρε Σωτηρη.Τον λογαριασμο τον εχω χασει προ πολλου, το GPS μου εχει χαλασει προ ετων και αρνουμε να το επισκευασω.Ποσανατολιζομαι με τα αστερια και δεν εχω αλλη μετριση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εχω εγω gps φορητο

Reaction score
460

Επειτα απο την μακροσκελη αναφορα μου στο ποστ "περι τιμων"και το αισιο τελος της περιπετειας με τον denon avc a1 hd,εχθες αγορασα ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ denon avc a1 hda, με ολες τις τελικες αναβαθμισεις,μενει μονο η τοποθετηση του στο ρακ, και η ρυθμιση του με την βοηθεια παντα των καλων φιλων!!

Reaction score
460

Μεγαλο βασανο η ρυθμιση του α1,ειναι η τριτη συνεχωμενη ημερα που παλευουμε για την σωστη ρυθμιση.Ο ενισχυτης εχει απιστευτες δυνατοτητες ρυθμισεων με απιστευτες παραμετρους!Ειναι αρκετα μεγαλη σπαζοκεφαλια αλλα πιστευω οτι θα βγαλουμε ακρη.Σημερα ο Γιαννης εκατσε σπιτι 5 ωρες και τον παλευαμε,ψιλοκουραστηκαμε και το αφησαμε για αλλη μερα.ουφφ!!Μπελα εβαλα στο κεφαλι μου.Με εβαλε και πηρα και μια κεφαλη denon mc,τις εντυπωσεις ας τις παραθεσει αυτος ο ανωμαλος (οΓιαννης)

Reaction score
460

Επειτα απο μια επισκεψη ενος εμπειρου, φιλου, ηχοληπτη στο σπιτι μου επιβεβαιωσε αυτα που ελεγε και ο Γιωργος ο Στριφτος περι της ιδιοτροπιας του χωρου μου.Ειναι ομως πολυ δυσκολο εως αδυνατον να γινει καποια επεμβαση για διαφορους λογους.

Reaction score
29.514

Αμα σε αρχίσω στις γρήγορες θα σου πω εγω παλιοανώμαλε.Εγω φταίω ρε που καθόμουνα και σου ρύθμιζα την κεφαλή στο shell.
Τώρα όσον αφορά στην κεφαλή ε τι να πω , ο αντωνάκης δεν εχει ακούσει ποτέ τα βινύλιά του να κελαηδάνε ετσι.Μιλάμε κανονικό κελάηδημα.Η κεφαλή είναι απίστευτη , απίθανα αέρινα καθαρά μαλακά πρίμα, καθαρά στακάτα μπάσσα και μια μεσαία περιοχή με εναν αέρα μοναδικό.Σαφώς και δεν εχει καμία μα καμία σχέση με την stanton 681 eee που φόραγε πρίν.Μιλάμε χαλαρά 4 -5 κατηγορίες επάνω.Εχω ακούσει καφαλές και κεφαλές στη ζωή μου την δικάναλη αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά.
DENON RULEZ. Denon dl 304.
Oσο για τον a1 ε, του έκανα εκεί λίγο φροντιστήριο του αντωνάκη για να μπορεί να πιάνει το κοντρόλ και να κάνει κάποιες ρυθμίσεις , να μην χάνεται μέσα στα μενού του κλπ.Εχει ακόμα μέλον βέβαια αλλά το φέραμε σε εναν λογαριασμό.
Τα της κεφαλής εγω τα είπα , μένει τώρα να τα πεί και ο ίδιος ο αντώνης.

Reaction score
15.548

Καλοριζικη η κεφαλη....:126:

Υπομονη...θα περασει και αυτο.....:116:

Reaction score
460

Καλημερα,απο καιρο με ειχε προδιαθεσει ο Γιαννης για την αντικατασταση της κεφαλης του sl 1210 mkii που διαιθετα.Τελικα εχθες αγορασαμε δυο κεφαλες denon 304,εκαστος μια,και ο Γιαννης την ανελαβε την τοποθετηση και την ρυθμιση αυτης επανω στο πλατω.Ο ηχος που πηραμε ηταν πραγματι κορυφαιος και ποτε δεν περιμενα οτι το sl θα μπορουσε να παιξει ετσι!Ο χωρος πλημυρισε με αερινους,γρηγορους,διαφανους και ταχυτατους ηχους,καποιες στιγμες μου θυμιζε εντονα το linn που ειχα στο παρελθον και μαλιστα το ανεφερα στον Γιαννη!Δεν καταφεραμε να ακουσουμε αρκετα την κεφαλη γιατι την περισσοτερη ωρα την καταναλωσαμε στον α1,και δεν μπορω να αναφερθω εκτενεστερα προς την ηχητικη της διασταση, ακουσαμε τροπον τινα τα μεσουψηλα της αλλα δεν ακουσαμε καλα τα μεσοχαμηλα λογω οτι ο δισκος που χρησιμοποιησαμε προς ακροαση δεν ειχε αρκετα απο αυτα.Το κακο με τα βυνιλλια ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι τιτλοι απο την τρεχουσα καθημερινη δισκογραφια,αλλα δοξα το θεο εχω αρκετα απο παλια.Αλλη μια δυσκολια ειναι οτι αυτη η κεφαλη εχει πολυ μικρη εξοδο και μαλλον πρεπει να προμηθευτω και αλλο πρι-πρι(Γιαννη με εβαλες σε εξοδα,θα σε σχισω).Για τελος αναφερω οτι η κεφαλη αυτη ειναι αρκετα φθηνη(μετα την αναλογη εκπτωση) για αυτα που προσφερει και πιστευω οτι καναμε μια πολυ καλη αγορα.

Reaction score
29.514

Σαν γράφεις έκθεση ιδεών στο λύκειο , γράφεις τρομάρα σου.
Τόσο πολύ σε χτύπησε ο ηχος της denon?

Reaction score
460

Σαν γράφεις έκθεση ιδεών στο λύκειο , γράφεις τρομάρα σου.
Τόσο πολύ σε χτύπησε ο ηχος της denon?
Ημουν καλος στην εκθεση!:143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

...Το κακο με τα βυνιλλια ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι τιτλοι απο την τρεχουσα καθημερινη δισκογραφια..
Ηθελες Ριάνα σε βινυλιο Αντωνάκη?:135:

Reaction score
29.514

Αστονε μην τον πειράζεις ρε νίκο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.826
Members
38.502
Νεότερο μέλος