Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Antkots system.The clash of power!!

Εξηγούμαι:
Ο Αντώνης έχει επιλέξει να τοποθετήσει τα ηχεία σε τέτοιες θέσεις που να μην είναι επιβαρυντικά στην αισθητική και την εργονομία του χώρου.Θα μπορούσε να τα βάλει αλλιώς(πιο συμμετρικά ως προς κάποιους τοίχους) για να εκμεταλευτεί μερικές ανακλάσεις,αλλά η διαρύθμιση θα ήταν για τα μπάζα και τελείως αντιλειτουργική για την υπόλοιπη οικογένεια.Ε αφού τους πέρνει τ αυτία,έκανε και αυτός την παραχώρηση του.
Τα γνωστα προβληματα ολου του κοσμου....:133:

[reliops=Ξ*Ξ‘Ξ˜Ξ©Ξ£ ΞšΞ‘Ξ™ ΞœΞ‘Ξ˜Ξ©Ξ£][youtube]ZzVw54br5Xs[/youtube][/reliops]

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

χθες λοιπον λιγο μετα τις 8 ο γιωργος περασε απο το σπιτι μου για να παμε παρεα στον εξαιρετικο Αντρεα.Σε λιγα λεπτα ειμασταν εκει.Ο Αντουαν αψογος μας δεχτηκε , για το τι φροντισε να υπαρχει στο τραπεζι του μονο αν καποιος ηταν εκει μπορει να εχει γνωμη.Γκουρμε λαιτ γευσεις και αναλογα κρασια.
Στο θεμα μας τωρα, το συστημα το εχω ξανα ακουσει απλα δεν ειχα την ευκαιρια να αναφερω την γνωμη μου.Ας ξεκινησω απο τα ηχεια, αν και εχω ακουσει πολλων ειδων κορνες -γνωστες και αγνωστες αυτες μπορω να πω οτι ειχαν το λιγοτερο ιχνος κορνιλας.Απο εκει και μετα το ηχειο συνδυαζει την ησυχια αλλα και ταυτοχρονα φωναζει οτι θελει πολυ και ποιοτικο ρευμα.
Τα αναλογα συνοδα του καναδου κατασκευαστη κανενα δεν αφηνουν δυσαρεστημενο.
Το αποτελεσμα ηταν να φτανει τα αυτια μας στα ορια τους για πλακα.εντασεις στα 7 μετρα σε εκαναν να μην ακουσς τον διπλανο σου.
Στο πολυκαναλο προγκραμ το πραμα δινει ρεσιταλ.
Ευκολα οι εντασεις ξεπερνουν την πραγματικοτητα.
Λιγο τουκιν και το συστημα θα γινει εξωπραγματικο.
Παρεα με τον μεσιε αρβαν , και τον στριφτο φτασαμε τα αυτια μας στα ορια τους πολλες φορες.ο χωρος αν και μεγαλος ενιωθε συχνα πυκνα την οργη των μονολιθων jb
Η ωρα ειχε περασει και κανενα μερος του συτηματος δεν εδειχνε να ιδρωνει.Καφατε απλα εχασες , αντωνη για ακομα μια φορα σε ευχαριστω για την φιλοξενια τις γευσεις καπνους και ποτα που μας προσφερες.Τελος ο στριφτος ειναι ακομα ενας απο τους λιγους οδηγους που σεβονται τα σηματα , ειδικα βραδυ και σε δρομους εντελως αδειους ο στρ ηταν καποιος που με εκανε περηφανο για το πως οδηγουσε.

Reaction score
460

Γιωργο μολις ηρθα σπιτι και ειδα τις εντυπωσεις σου.Κατα πρωτον ευχαριστω εσενα τον Αργυρη και τον Νικο που ανταποκριθηκατε στο καλεσμα μου και με τιμησατε με την παρουσια σας!!Πιστευω και εγω οτι περασαμε ενα ομορφο και επικοδειμιτικο βραδυ το οποιο κυλησε ομορφα πρωτα λογω της καλης παρεας και μετα λογω της ακροασης.Τωρα οσο αφορα το συστημα,ευχαριστω για τα καλα σου λογια και αυτο που εχω μονο να πω ειναι οτι αυτο το συστημα χτιστηκε λιγο λιγο με πολυ κοπο και με εμπειρια 30συν ετων στον χωρο του hi-fi,hi-end.Ελπιζω να φανηκα αξιος των προσδοκιων και των απαιτησεων σας και σιγουρα θα το ξανακανουμε οταν παρω τον ενισχυτη 1.4 και τον ρυθμισουμε οπως πρεπει,ελπιζω με μια καλη ρυθμιση και μερικη μετατοποιση των ηχειων (πισω) να εχουμε το αναλογο αποτελεσμα οπως στην στερεοφωνικη ακροαση!!Και παλι ευχαριστω για την ωραια παρεα.Αργυρη μολις ειδα και τα δικα σου γραφωμενα και σε ευχαριστω πολυ, απλα απο οτι καταλαβες το home cinema μου εχει δουλιτσα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εσυ Νικ δεν θα γραψεις εντυπωσεις??

Αντωνακη , θα κατηγορηθω για μεροληψία.:107:

Αrgi και gstriftos , ισως να θυμουνται τι τους ειπα στην εξοδο.
Ενα απ τα 2-3 καλυτερα συστηματα που εχω ακουσει

Reaction score
460

Αντωνακη , θα κατηγορηθω για μεροληψία.:107:

Αrgi και gstriftos , ισως να θυμουνται τι τους ειπα στην εξοδο.
Ενα απ τα 2-3 καλυτερα συστηματα που εχω ακουσει
ΟΚ Αλλα ποιος να κατηγορησει εσενα,εχεις να κερδισεις τιποτα ?Καλη εβδομαδα σε ολους ,και καλο ξημερωμα!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

ΟΚ Αλλα ποιος να κατηγορησει εσενα,εχεις να κερδισεις τιποτα ?

Ποτε δεν ξερεις...:126:

Αυτο ειναι το woofer απ τα ηχεια του antkots...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αντωνη, χιλια ευχαριστω για την προσκληση.
Σορρυ που δεν τα καταφερρα και πνιγομαι στο...ζουμι της ζηλειας
μου τωρα:141:

Βεβαια οπως σου ειπα και στο τηλεφωνο και απο οτι βλεπω και στις
φωτογραφιες, ισχυει το αξιωμα :137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Με τα πιατακια του καφε εννοεις!!

Όπα! Ρε σεις γιατί νομίζω ότι κάποιος εδώ έχει 8ιντσα στα ηχεία του? Αργύρη δεν πιστεύω να παίζεις με πιατάκια του καφέ? :137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Πάντως ένα προβολέα πρέπει να τον βάλεις μου φαίνεται! Και αν βλέπω καλά έχεις ψευδοροφή από γυψοσανίδα?

Οπότε μια Ιn Ceiling δεν είναι θέμα. Φυσικά Stewart!:138:

Όσο για τον προβολέα κι εκεί υπάρχουν λύσεις. Από lift στον ουρανό μέχρι επιδαπέδιο να βγαίνει από πίσω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ελα βρε Ανδρεα.
Ο Αντωνης εχει την ακροαση ,πολυ πανω απ την θεαση.
Ξεχασες κατι αλλους που εφτιαχναν dedicated χωρους με 100'' και βαλε οθονη και την συνοδευαν με κατι ηχειακια μια σταλιά?

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Πάντως ένα προβολέα πρέπει να τον βάλεις μου φαίνεται! Και αν βλέπω καλά έχεις ψευδοροφή από γυψοσανίδα?

Οπότε μια Ιn Ceiling δεν είναι θέμα. Φυσικά Stewart!:138:

Όσο για τον προβολέα κι εκεί υπάρχουν λύσεις. Από lift στον ουρανό μέχρι επιδαπέδιο να βγαίνει από πίσω.
Καλημερα και καλη εβδομαδα,δεν ειναι γυψοσανιδα ειναι μπετον αλλα πολυ καλοφτιαγμενο,οσο αφορα την αγορα προβολεα αφενος δεν ειμαι ιδιαιτερως φαν του οικιακου κινηματογραφου ,αλλα του χαι φαι και δευτερον η καθετη διαφωνια με την συζηγο για εστω (μετα τους ογκολιθους που ηδη εχω βαλει εκει μεσα)και την παραμικρη τροποποιηση του σαλονιου!!Αλλα ειδωμεν για το εγγυς μελλον κανεις δεν ξερει!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ελα βρε Ανδρεα.
Ο Αντωνης εχει την ακροαση ,πολυ πανω απ την θεαση.
Ξεχασες κατι αλλους που εφτιαχναν dedicated χωρους με 100'' και βαλε οθονη και την συνοδευαν με κατι ηχειακια μια σταλιά?
Φυσικαι και δεν ξεχασα.Ισχυει και εκει ακριβως το ιδιο(απο την αναποδη βεβαια:126:)

Reaction score
460

Ανδρεα δεν πειραζει θα το ξανακανουμε.

Reaction score
460

Κανεις δεν προκειται να σου πει kουβεντα διοτι θα...τον παρει και
θα τον σηκωσει.
Πες τα μας αναλυτικα...:444:
Νικ καλημερα και καλη εβδομαδα.Νομιζω και μετα την παρεμβαση του Ανδρεα πρεπει να ξεκινησεις να γραφεις αναλυτικα,νομιζω οτι ολοι απο τους παρεβρισκομενους περιμενουν την αναλυτικη παραθεση των εντυπωσεων σου!!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag