Antkots system.The clash of power!!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Antkots system.The clash of power!!

Κι εγώ τα ιδια έλεγα μέχρι που άκουσα διαφορά.

Οχι σε ρεύματος , αλλά interconnect.

Y.Γ. Ποιός με γλυτώνει απ τον φίλο μου τον Κόγια ....
Ο Νικ ξερει οτι δεν ειμαι κουφος,γιατι εχουμε ακουσει καμποσες ωρες μουσικης μαζι,και τα ακουσματα μας ειναι σχεδον τα ιδια.Τωρα για τον Κογια να αναμενεις τσουναμι,ποιος σου ειπε να πεις την ταπεινη σου γνωμη?:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Οκ διαφορές ακούσατε.
Που ξέρετε ποιό είναι το σωστό;:116:

Reaction score
460
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Καλημερα Γιωργο.Βασικα το πρωτο θεμα ειναι οτι ακουσαμε διαφορες,που εως τωρα εγω προσωπικα δεν αποδεχομουν!Πιστευω το οτι υπηρχαν διαφορες ειναι το πιο σημαντικο απο ολα!Απο εκει και περα ερχομαστε να πουμε,τι αρεσει και πως ακουει ο καθε ενας.Για παραδειγμα εγω υποκλινομαι στην jbl,και αλλος και μονο στην αναφορα της μαρκας αυτης βγαζει σπυρακια!Τωρα το τι ακουσα το παρεθεσα και πιο πριν,αερα στις νοτες της κιθαρας και σαν να ανεβηκε η στερεοφωνικη εικονα 5 ποντους παραπανω(νοητα).Μπορει απο hc να ειμαι σκραπας αλλα απο στερεο ακροασεις το αυτι μου ειναι εκπαιδευμενο πανω απο 30 χρονια.Μεταξυ μας τωρα (το ξαναειπα)ακομη δεν θελω να πιστεψω οτι ακουσα διαφορες,γιατι η παραδοχη αυτη γκρεμιζει την μεχρι τωρα θεση μου,αλλα το σωστο και ακουστο πρεπει να λεγετε!(Αργυρη θα σε σχισω,με εβαλες σε μπελαδες,οικονομικους και ψυχολογικους).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Για οσους δεν το εχουν καταλαβει
ή κανουν οτι δεν το καταλαβαινουν
ειμαι εδω για να καταρειψω πολλς θεωριες.
Ειμαι εδω για να κανω πολλους να αλλαξουν γνωμη για πολλα , και για να αλλαξουν τροπο σκεψης
(κραταω και καμμια πισινη).-
(παραδεχομαι τα λαθη μου)-
(μεγαλη μεγαλοψυχια το τελαυταιο).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οσο αφορα εσενα αντωνη εχει και αλλα μαγικα το καπελο μου.
Προετοιμασου ψυχολογικα για αλλα κολπα.

Reaction score
460

Ωραια με δουλευετε βρε καλοπαιδα!:142:

Reaction score
29.514

Τα θέλει ο κώλος σου .....
Και δεν είναι καλόπαιδα , αλλά κωλόπαιδα.:116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

παρε σπιτι μιας και δεν σηκωνεις κινητο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.718

για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους:

1. αγαπητέ antkots, γουέλκαμ του δε ρίαλ γουόρλντ :145:

2. δεν υπάρχει (σχεδόν) κανείς εδώ μέσα που να μη ξέρει ότι υπάρχει ακουστή διαφορά από καλώδιο σε καλώδιο, ακόμα και ρεύματος, ιδίως σε προβληματικά σχεδιασμένες συσκευές. :126:

3. αναρωτιέμαι: τα παλιότερα θρεντ τα διαβάζει κανείς? :141:

4. κόγιααααααααα :137:

5. το τι αρέσει και το τι δεν αρέσει, δεν έχει σχέση με το τι πρέπει και το τι δε πρέπει. το πρώτο το πληρώνεις για το γούστο σου, το δεύτερο για την ανάγκη σου. Προτεραιότητες λοιπόν, κι όλα τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια.

6. το θέμα χωράει πολύ συζήτηση, αν το πάρουμε από την αρχή, αλλά δε γίνεται συνέχεια να το παίρνουμε από την αρχή. οπότε καταλήγω ξανά στο "3".

7. και φυσικά, ξανά:
κόγιαααααααααααααααααα

Reaction score
460

για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους:

1. αγαπητέ antkots, γουέλκαμ του δε ρίαλ γουόρλντ

2. δεν υπάρχει (σχεδόν) κανείς εδώ μέσα που να μη ξέρει ότι υπάρχει ακουστή διαφορά από καλώδιο σε καλώδιο, ακόμα και ρεύματος, ιδίως σε προβληματικά σχεδιασμένες συσκευές.

3. αναρωτιέμαι: τα παλιότερα θρεντ τα διαβάζει κανείς?

4. κόγιααααααααα

5. το τι αρέσει και το τι δεν αρέσει, δεν έχει σχέση με το τι πρέπει και το τι δε πρέπει. το πρώτο το πληρώνεις για το γούστο σου, το δεύτερο για την ανάγκη σου. Προτεραιότητες λοιπόν, κι όλα τα υπόλοιπα είναι κολοκύθια.

6. το θέμα χωράει πολύ συζήτηση, αν το πάρουμε από την αρχή, αλλά δε γίνεται συνέχεια να το παίρνουμε από την αρχή. οπότε καταλήγω ξανά στο "3".

7. και φυσικά, ξανά:
κόγιαααααααααααααααααα
Κωστα καλησπερα.Εχωντας διαβασει αρκετες αποψεις απο τους συμφορμιτες μας εχω διαπιστωσει οτι καποιοι αποδεχονται τις διαφορες και καποιοι οχι.Εγω ημουν απο αυτους που δεν αποδεχονταν τις διαφορες,(οσο αφορα τα καλωδια ρευματος γιατι τα ιντερκονεκτ και των ηχειων τα θεωρουσα και τα θεωρω δεδομενα).Και ο λογος που δεν το αποδεχομουν ηταν οτι με τα δικα μου καλωδια ρευματος δεν ακουσα καμια διαφορα!(Τα οποια δεν ειναι του κιλου αλλα μιας καταξιωμενης μαρκας)
Τωρα ομως ακουσα, και προκαλω οποιον θελει να ερθει και να το διαπιστωσει και ο ιδιος.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω,μαλλον απο τεχνικης αποψης,ειναι πως 2 μετρα καλωδιου ρευματος βελτιωνει τον ηχο των υπολοιπων 35 μετρων που ερχονται απο τον μετρητη ,το οποιο καλωδιο ειναι κοινο οικοδομης!Σε τρωει ο κ......ς σου,με τον Κογια εε...Την παραγραφο 5 δεν την καταλαβα,μαλλον γιατι δεν εχω προτεραιοτητα τα καλωδια ρευματος(εαν αυτο εννοεις)Ρε παιδια οι τονοι και οι αποστροφοι πως μπαινουν?

Reaction score
10
Παίδες μην το ψάχνετε οι διαφορές είναι δεδομένες, το τι κάνει το καθένα είναι το πρόβλημα. Κάποια καλώδια ρεύματος αλλάζουν τόσο πολύ τον ήχο που είναι να αναρωτιέσαι!

Reaction score
460

Παίδες μην το ψάχνετε οι διαφορές είναι δεδομένες, το τι κάνει το καθένα είναι το πρόβλημα. Κάποια καλώδια ρεύματος αλλάζουν τόσο πολύ τον ήχο που είναι να αναρωτιέσαι!
Θες και εσυ τον Κογια σου:142::142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
βελτιωνει τον ηχο
Σίγουρα τον βελτιώνει;
Σε σχέση με τι;
Ήσουν μήπως μπροστά στην ηχογράφηση για να ξέρεις πώς έγινε;
Η ''βελτίωση'' που ανέφερες μήπως οφείλετε στο ότι άλλαξε κάτι σε κάποιες άλλες συχνότητες και σου φαίνεται ότι ''βελτιώθηκε'';
(Μπορεί πχ ένα καλώδιο να μαζέψει το μπάσο και να νομίζουμε ότι τόνισε τις φωνές ή τα πρίμα.Αμ δε που τα τόνισε..)

Και για να μην παρεξηγηθώ:
Έχω ακούσει διαφορές σε καλώδια(όλων των ειδών),μάρτυς μου η παλιοκορίνθια,αλλά απ την στιγμή που δεν ήμουν μπροστά στην ηχογράφηση ξέρω ότι απλά συμφώνησα με κάτι που ήταν περισσότερο του γούστου μου και όχι σωστότερο.

Reaction score
460

Σίγουρα τον βελτιώνει;
Σε σχέση με τι;
Η ''βελτίωση'' που ανέφερες μήπως οφείλετε στο ότι άλλαξε κάτι σε κάποιες άλλες συχνότητες και σου φαίνεται ότι ''βελτιώθηκε'';
(Μπορεί πχ ένα καλώδιο να μαζέψει το μπάσο και να νομίζουμε ότι τόνισε τις φωνές ή τα πρίμα.Αμ δε που τα τόνισε..)

Έχω ακούσει διαφορές σε καλώδια(όλων των ειδών),μάρτυς μου η παλιοκορίνθια,αλλά απ την στιγμή που δεν ήμουν μπροστά στην ηχογράφηση ξέρω ότι απλά συμφώνησα με κάτι που ήταν περισσότερο του γούστου μου και όχι σωστότερο.
Γιωργο καλησπερα.Η απαντηση σου ταυτιζετε με την δικη μου οταν απαντησα στην ερωτηση σου πιο πριν.Συμφωνω μαζι σου!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Σίγουρα τον βελτιώνει;
σε πολλα σημεια
Σε σχέση με τι;
με το τι ακουσαμε πριν
οχι βεβαια, ημουν μπροστα οταν ακουγαμε το κιμπερ
σε σχεση με αυτο μιλαμε
το δακτυλικο αποτυπωμα του synergistic ειναι να ανοιγει την σκηνη , να καθαριζει , να στηνει το καθε οργανο πιο σωστα

η συγκριση εχει να κανει με καλωδια , οχι με το τι εγινε στην ηχογραφηση , ή πριν απο αυτη.
Συγκρινουμε καλωδια με καλωδια, και οχι ηχογραφησεις με καλωδια.

Reaction score
460

συμφωνω απολυτα με το "δακτυλικο αποτυπωμα"αυτο ακριβως ακουσαμε.

Reaction score
460

Βεβαια με απολυτα κριτηρια για το ποιο ειναι σωστο τα ειπαμε παραπανω,συμφωνω και με τον Γιωργο,αλλα οπως λεει ο Αργυρης παραθετουμε τι ακουμε καλυτερα στο αυτι του καθενως απο εμας με την συγκεκριμενη ηχογραφηση,κατωπιν της εναλλαγης των καλωδιων,το πως ειναι στο στουντιο και το πως μεταφερετε σε εμας ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οσο αφορα το σωστο και το γουστο:
σωστο ειναι το γουστο μας (οπως ειχε γραψει και το htm)
διαφορετικα ποιος ειναι αυτος που θα αγοραζε κατι που δεν του αρεσει, μονο και μονο επειδη αυτο ειναι το σωστο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Βεβαια με απολυτα κριτηρια για το ποιο ειναι σωστο τα ειπαμε παραπανω,συμφωνω και με τον Γιωργο,αλλα οπως λεει ο Αργυρης παραθετουμε τι ακουμε καλυτερα στο αυτι του καθενως απο εμας με την συγκεκριμενη ηχογραφηση,κατωπιν της εναλλαγης των καλωδιων,το πως ειναι στο στουντιο και το πως μεταφερετε σε εμας ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
Οσο αφορα το σωστο και το γουστο:
σωστο ειναι το γουστο μας (οπως ειχε γραψει και το htm)
διαφορετικα ποιος ειναι αυτος που θα αγοραζε κατι που δεν του αρεσει, μονο και μονο επειδη αυτο ειναι το σωστο
Sorry παίδες αλλά αυτό δεν είναι ούτε hi end ούτε hi-fi(τουλάχιστον με την έννοια του όρου) αλλά απλά άποψη.:126:
Και φυσικά καθείς είναι ελευθερός να κάνει το γούστο του και το βίτσιο του αλλά μη περιμένει να θεωρήσουμε πώς είναι το ''σωστό''.:107:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama