- Reaction score
- 92.094
Το ερώτημα είναι το “γιατί”.Είναι καθαρά γυναικείο θέμα!
Γιατί δεν επιτρέπουν μεγαλύτερη τηλεόραση ενώ δεν θα ενοχλήσει; Γιατί δεν θέλουν ούτε καν εντοιχισμένα-εξαφανισμένα ηχεια για home cinema?
Εδώ σας θέλω.
Το ερώτημα είναι το “γιατί”.Είναι καθαρά γυναικείο θέμα!
Έχει ειπωθεί όχι ποτέ από γυναίκα για εντοιχισμένα-εξαφανισμένα ηχεία;Γιατί δεν θέλουν ούτε καν εντοιχισμένα-εξαφανισμένα ηχεια για home cinema?
Ο Μάρκου διαφωνείΚάποιο αισθητήριο "μεγάλο=άχαρο" υπάρχει στη γυναίκα, που στον άντρα δεν υπάρχει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο Μάρκου διαφωνεί![]()

Ναι ,αλλά θα πρέπει να είναι ηχοπερατό το ύφασμα .Ο μοναδικός τρόπος (που γνωρίζω) να μην φαίνεται εντοιχισμένο ηχείο είναι πίσω από ύφασμα, που είναι τμήμα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του χώρου.
Εννοείται.Ναι ,αλλά θα πρέπει να είναι ηχοπερατό το ύφασμα .
Εγώ στις περιπτώσεις που ξέρω, είναι καθαρά θέμα εξουσίας και όχι αισθητικής. Ο βασικός λόγος δηλαδή που δεν το θέλει η γυναίκα, είναι επειδή το θέλει ο άντρας και "δεν θα του περάσει".Το ερώτημα είναι το “γιατί”.
Γιατί δεν επιτρέπουν μεγαλύτερη τηλεόραση ενώ δεν θα ενοχλήσει; Γιατί δεν θέλουν ούτε καν εντοιχισμένα-εξαφανισμένα ηχεια για home cinema?
Εδώ σας θέλω.
) προκύπτουν πιθανόν επειδή δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη που έχουμε εμείς για upgrade..

Και εγώ αυτό εννοούσα, ηχοπερατό ύφασμα ως τμήμα του σχεδιασμού. Όχι γρίλιες. Να μην φαίνεται τίποτα. Να μπορείς να βάλεις όσα ηχεια θες, γύρω γύρω πάνω κάτω και να είναι αόρατα.Άλλο το "καθόλου ηχείο", και άλλο το ηχείο με την γρίλια του, ακόμα και αν ήταν βαμμένη στο χρώμα του τοίχου. Αυτά τα δύο είναι δύο διαφορετικές εικόνες στο μάτι. Ότι και να κάνεις η γρίλια θα φαίνεται.
Ο μοναδικός τρόπος (που γνωρίζω) να μην φαίνεται εντοιχισμένο ηχείο είναι πίσω από ύφασμα, που είναι τμήμα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του χώρου.
Αυτή είναι η αιτία. Έχουμε να κάνουμε με άσκηση εξουσίας, και όχι με αισθητική.Εγώ στις περιπτώσεις που ξέρω, είναι καθαρά θέμα εξουσίας και όχι αισθητικής. Ο βασικός λόγος δηλαδή που δεν το θέλει η γυναίκα, είναι επειδή το θέλει ο άντρας και "δεν θα του περάσει".
Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό επεκτείνεται σε ολόκληρη τη σχέση, σε κάποιες άλλες αφορά μόνο το κομμάτι του σπιτιού, που είναι "δικό της" (και δεν εννοώ πάντα ιδιοκτησιακά, αλλά είναι και ιδιοκτησιακά, τελειώνει το πανηγύρι).
Φίλος που ήθελε να βάλει προτζέκτορα και δεν τον άφηνε η γυναίκα γιατί θα είναι μια αηδία, όταν τους έδειξα στο παλιό σπίτι που είχα την οθόνη κρυφή σε γυψοσανίδα, μετά άρχισε τα "ναι, και θα βλέπεις μπάλα όλη μέρα" και τέτοια. Το θέμα ήταν η άρνηση δηλαδή, ο λόγος δεν είχε σημασία.
Φυσικά δεν είναι όλα τα ζευγάρια έτσι, ξέρω και διαφορετικές περιπτώσεις. Θα τολμούσα να πω όμως ότι στην Ελλάδα η πλειοψηφία ανήκει στην πρώτη κατηγορία.
Πιστευω οτι ενας απο τους στοχους της γυναικας ειναι να εμποδισει την ευτυχια του ανδρος. Γνωση απο αρχαιων χρονων που μεταφορικα συμβολιζεται με την συμπραξη με τον οφι (πεθεραΤο ερώτημα είναι το “γιατί”.
Εδώ σας θέλω.
Έλα που γίνεται και στα νέα ζευγάρια που ανοίγουν σπίτι πρώτη φορά.Μην ξεχνάμε κι αυτό που είπε ο Antony πιο πάνω όμως, για να λέμε και τα στραβά των αντρών.
Ότι δηλαδή οι περισσότεροι άντρες το έχουν το σπίτι για ξενοδοχείο, για έναν ύπνο και τέρμα, χωρίς να τους νοιάζει τίποτα.
Επόμενο είναι όταν ξαφνικά τους σηκωθεί για τεράστια TV, ηχεία κλπ γούστα, να έρθουν αντιμέτωποι με αντίδραση ως άσκηση εξουσίας από τις γυναίκες.
Και αντιστρόφωςΔεν πιστεύω τίποτα, πριν δω ιδίοις όμμασι τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή του άντρα στα του σπιτιού.
Αν η συμμετοχή του φτάνει με το ζόρι να πετάει απλά τα σκουπίδια, και το ενδιαφέρον του τελειώνει στη ζάντα του αυτοκινήτου του, σόρι, αλλά η γυναίκα δικαιωματικά θα έχει τον πρώτο λόγο μετά για το σαλόνι.