Any other Guitar Heroes???

Reaction score
7
Το Πάσχα πραγματοποίησα μια επιθυμία πολλών μηνών και αγόρασα το Guitar hero 3 για PC.Δεν ξέρω τι λένε οι κακεντρεχείς παρί κανονικής κιθάρας κτλπ αλλά το feeling του να παίζεις Paranoid,Number of the Beast και τα ρέστα είναι out of this earth ^^

Εκτός ότι πια παίζω και για να ξεκουραστώ όταν επιστρέφω σπίτι το βράδυ...Κανένα άλλο παιδάκι το έχει???

Reaction score
4
Το Πάσχα πραγματοποίησα μια επιθυμία πολλών μηνών και αγόρασα το Guitar hero 3 για PC.Δεν ξέρω τι λένε οι κακεντρεχείς παρί κανονικής κιθάρας κτλπ αλλά το feeling του να παίζεις Paranoid,Number of the Beast και τα ρέστα είναι out of this earth ^^

Εκτός ότι πια παίζω και για να ξεκουραστώ όταν επιστρέφω σπίτι το βράδυ...Κανένα άλλο παιδάκι το έχει???
Τον slayer το κομματι με 4 κουμπια , το βγαζεις βρε θηριο?

Reaction score
7
Στο medium ναι.Το έχω βγάλει 3 αστέρια.προσπαθώ να τα κάνω 5άστερα όλα.Μου έχει μείνει αυτό με 3 και το Knights of Cydonia με 4.Aλλά τα ρημάδια έχουν κάτι συνδυασμούς στο τέλος και μου φεύγουν τα δάχτυλα για βρούβες...Έχω 14 στο hard και 1 στο expert.

Reaction score
2
Να στη σπασω λιγο? :137: Mπορω να σου υπογραψω οτι το feeling του να παιζεις ετσι δεν εχει την παραμικρη σχεση με το να το παιζεις με εναν ωραιο λαμπατο ενισχυτη και μια καμπινουλα :145:

Reaction score
4
Παρτε και τον πιτσιρικα που το ελιωσε!!!!!!!!!

[youtube]KUzNcheoY6U[/youtube]

Βασικα ειναι ΜΕΓΑΛΟ παλουκι το παιχνιδι αλλα πολυ καλο :144:
Δεν περιμενα ποτε οτι θα μου αρεσε αλλα το φερνει συχνα ενας φιλος και ξεκολλαμε 5-6 το πρωι.

Reaction score
7
Δεν σου λέω ότι μετά από αυτό δεν θέλω να πάρω κιθάρα.Απλά παίζεις σε λιγότερο χρόνο.Είναι διαφορετικά πράγματα.

Reaction score
7
Παιδιά πολλοί το παίζουν έτσι και πραγματικά απορώ πόσες ώρες έχουν καεί.Ειδικά το Between The Fire and Flames είναι ο καραπαλούκαρος...Πόσω μάλλον σε expert...

Reaction score
7
Έχω μια υποψία ότι το online gaming των Guitar Hero πρέπει να είναι cross platform.
Αν ισχύει να κανονίσουμε κανένα virtual jamάρισμα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale