Any other Guitar Heroes???

Reaction score
7
Το Πάσχα πραγματοποίησα μια επιθυμία πολλών μηνών και αγόρασα το Guitar hero 3 για PC.Δεν ξέρω τι λένε οι κακεντρεχείς παρί κανονικής κιθάρας κτλπ αλλά το feeling του να παίζεις Paranoid,Number of the Beast και τα ρέστα είναι out of this earth ^^

Εκτός ότι πια παίζω και για να ξεκουραστώ όταν επιστρέφω σπίτι το βράδυ...Κανένα άλλο παιδάκι το έχει???

Reaction score
4
Το Πάσχα πραγματοποίησα μια επιθυμία πολλών μηνών και αγόρασα το Guitar hero 3 για PC.Δεν ξέρω τι λένε οι κακεντρεχείς παρί κανονικής κιθάρας κτλπ αλλά το feeling του να παίζεις Paranoid,Number of the Beast και τα ρέστα είναι out of this earth ^^

Εκτός ότι πια παίζω και για να ξεκουραστώ όταν επιστρέφω σπίτι το βράδυ...Κανένα άλλο παιδάκι το έχει???
Τον slayer το κομματι με 4 κουμπια , το βγαζεις βρε θηριο?

Reaction score
7
Στο medium ναι.Το έχω βγάλει 3 αστέρια.προσπαθώ να τα κάνω 5άστερα όλα.Μου έχει μείνει αυτό με 3 και το Knights of Cydonia με 4.Aλλά τα ρημάδια έχουν κάτι συνδυασμούς στο τέλος και μου φεύγουν τα δάχτυλα για βρούβες...Έχω 14 στο hard και 1 στο expert.

Reaction score
2
Να στη σπασω λιγο? :137: Mπορω να σου υπογραψω οτι το feeling του να παιζεις ετσι δεν εχει την παραμικρη σχεση με το να το παιζεις με εναν ωραιο λαμπατο ενισχυτη και μια καμπινουλα :145:

Reaction score
4
Παρτε και τον πιτσιρικα που το ελιωσε!!!!!!!!!

[youtube]KUzNcheoY6U[/youtube]

Βασικα ειναι ΜΕΓΑΛΟ παλουκι το παιχνιδι αλλα πολυ καλο :144:
Δεν περιμενα ποτε οτι θα μου αρεσε αλλα το φερνει συχνα ενας φιλος και ξεκολλαμε 5-6 το πρωι.

Reaction score
7
Δεν σου λέω ότι μετά από αυτό δεν θέλω να πάρω κιθάρα.Απλά παίζεις σε λιγότερο χρόνο.Είναι διαφορετικά πράγματα.

Reaction score
7
Παιδιά πολλοί το παίζουν έτσι και πραγματικά απορώ πόσες ώρες έχουν καεί.Ειδικά το Between The Fire and Flames είναι ο καραπαλούκαρος...Πόσω μάλλον σε expert...

Reaction score
7
Έχω μια υποψία ότι το online gaming των Guitar Hero πρέπει να είναι cross platform.
Αν ισχύει να κανονίσουμε κανένα virtual jamάρισμα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale