Arcam AV40 - AVR10 - AVR20 - AVR30



Μηνύματα
1.324
Reaction score
648
Και εγώ αλλά όταν δουλέψει σωστά dirac + bm και φυσικά το auro3d + upmixer. Να δουμε και τι εδειξε στο Bristol η Arcam.
 

TGD

Μηνύματα
6.906
Reaction score
7.002
Πάντως κάποιες τεχνικές ερωτήσεις που έστειλα στην Audiocontrol για τα -εντελώς αντίστοιχα- δικά της μοντέλα είναι ακόμα αναπάντητες. Υποθέτω ότι δεν έχουν αγγαρέψει αρκετούς πελάτες για alpa-testing!
 

Μηνύματα
1.243
Reaction score
2.188
2020 Bristol HiFi Show

Despite the renaming of the show, some companies were still going for a multichannel demonstration and Arcam’s was probably the most technically sophisticated. Using the new AV40 AV Processor and 16 channels of extended surround goodness, they partnered with sister brand JBL for a very well attended set of demonstrations. For two channel fans, the SA30 integrated amp- which will be reviewed here shortly- was running with the absolutely magnificent looking JBL L82 Classics in the foyer.

image.jpg


Στα φόρα βέβαια τα αναφερόμενα από χρήστες προβλήματα ακόμη πολλά...
 



Μηνύματα
14.820
Reaction score
20.310
καλα , πλεον μεχρι να μπορεσουν να παραδωσουν θα τα λυσουν για να περναει η ωρα...
καλο καλοκαιρι
 


vasilisnt

Golden Boy!
Μηνύματα
2.104
Reaction score
2.740
Μήπως ξέρετε αν ο 390 έχει θέματα ; Γιατί τον εχω short list για αγορά
 





Μηνύματα
7.218
Reaction score
4.599
Υπομονή ...
Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει
Τα παραπινα μετά την κυκλοφορία
 

Μηνύματα
1.324
Reaction score
648
Είναι υποχτεωμένοι να τρέξουν γιατί απο ότι φαίνεται στα λεγόμενά τους το ίδιο σοφτγουερ φοράει και ο sd55 και εκεί δεν παίζουμε. Και ακόμη δεν πούλησαν και τίποτα και φυσικά πάρα πολύς κόσμος περιμένει το οκ για να αγοράσει.
 

Μηνύματα
1.243
Reaction score
2.188
Είναι υποχτεωμένοι να τρέξουν γιατί απο ότι φαίνεται στα λεγόμενά τους το ίδιο σοφτγουερ φοράει και ο sd55 και εκεί δεν παίζουμε. Και ακόμη δεν πούλησαν και τίποτα και φυσικά πάρα πολύς κόσμος περιμένει το οκ για να αγοράσει.
Ναι έτσι είναι, ευτυχώς τους έχει κάνει ζημιά και το YouTube με videos του τύπου 10 reasons not to buy av40 κλπ. Πάλι καλά δηλαδή.
 

Μηνύματα
1.324
Reaction score
648
Κατά την άποψή μου το θέμα είναι πολύ πιο σύνθετο. Γενικά στο audio-video ζούμε μια νέα εποχή που όμοιά της δεν υπήρξε μέχρι σήμερα στο home entertainment. Δηλαδή η μουσική καταρχάς μπήκε σε ένα νέο στάδιο αληθοφάνειας και νέμεσης (δλδ του είμαι εκεί), πρωτόγνωρο, που κατά την άποψή μου είναι και το ζητούμενο και φυσικά μετρημένα πλέον μπορείς να ξέρεις πόσο κοντά είσαι με το πρωτότυπο που φυσικά είναι η καταγραμμένη στο μέσο αποθήκευσης μουσική. Είναι η μόνη ευκαιρία να ξεφύγουν-ουμε από τις στείρες απόψεις των τελευταίων τριών δεκαετιών, της υγρασίας, της άποψης, της αγνότητας κλπ απόψεις που αναπτύχθηκαν σαν τις δεισιδαιμονίες του μεσαίωνα και όλοι (κατασκευαστές, έμποροι, καταναλωτές που προσπαθούν αν επιδειχθούν μέσω αντικειμένων που το μόνο που έχουν βάλει αυτοί είναι το χρήμα) και που μόνο η επιστήμη δεν είχε άποψη. Σήμερα στο νέο audio μόνο η επιστήμη είναι αυτή που έχει την πρωτοκαθεδρία και ότι δεν έχει αναπτυχθεί μέσα από εργαστήριο με επιστήμονες με rx/ θα σβήσει από την αγορά, είναι θέμα χρόνου (Δανοί λοχαγοί που κατασκευάζουν ηχεία, χομπίστες που κατασκευάζουν ηχεία, κλπ φαιδρά), σήμερα το πολυκάναλο και η ισοστάθμιση σε βάζουν σε ένα κόσμο απόλαυσης, φυσικά μαζί έρχονται και τα φορμά με τα γνωστά τους θέματα επικράτησης, που και αυτά βγήκαν μέσα από εργαστήρια.
Το harman group εδώ και χρόνια ξεκίνησε μια επένδυση σε σωστό δρόμο σε επιστήμονες και τώρα δέρπει τους καρπούς, όλα τα μηχανάκια τους στο τομέα του το καθένα, ήρθαν για να μείνουν σαν τεχνολογίες και είναι πρωτοποριακά, και σε σοφτγουερ και σε χαρντγουερ, η καινούρια πλατφόρμα στους avr και av pre/pro με όλα τα καινούρια (16 κανάλια τουλάχιστον, σοβαρή ισοστάθμιση, αναπαράγουν οτιδήποτε παρέχει η αγορά σήμερα) δείχνουν ότι αποτελούν πλέον πολύ πιο ασφαλείς και μακροβιότερες επενδύσεις (dirac, atmos, auro3d, dts, imax) δλδ αν και κομπιουτερίστικα μηχανήματα δεν θα ξεπεραστούν μέσα σε ένα χρόνο.
Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνον είναι θέμα χρόνου τα μηχανάκια αυτά να ωριμάσουν και να σταθούν στο ύψος τους, δεν γίνεται αλλιώς, είναι καταδικασμένα να επιτύχουν.
* για video δεν αναφέρομαι γιατί δεν το παρακολουθώ από κοντά, αλλά και εκεί συμβαίνουν πράματα και θάματα.
 

Μηνύματα
22.265
Reaction score
15.541
δεν ειναι ετσι ακριβως......

πολλα χροναι υπαρχει το πολυκαναλο, απλα ο κοσμος δεν εχει την δυνατοτητα αποκτησης του....
......ο χωρος και το οικονομικο ειναι τα βασικα, μην μπουμε σε λεπτομερειες....

το immersive εκανε την διαφορα, το οποιο ειναι πανακριβο ακομα και σε οικονομικα setup ...
Και αν και τριτο το δικαναλο στην καταταξη ποιοτητας ηχου θα ειναι το πρωτο στην κυκλοφορια παντα....
 
Last edited:

Μηνύματα
1.324
Reaction score
648
Δεν διαφωνώ, όμως το πολυκάναλο απο το νταμπα ντούπα των πρώτων ετών σήμερα έκανε άλματα, εξελίχθηκε και άλλαξε το τοπίο και όντως σήμερα έχει τα πρωτεία. Το δικάναλο είναι αυτό που είναι χρόνια τώρα, δεν μπορεί πλέον να κάνει την διαφορά, είναι λίγο. Το κόστος φυσικά είναι και πάντα θα είναι θέμα, Ομως και φθηνό πολυκάναλο με καλό στήσιμο δεν συγκρίνεται με ένα μέσου κόστους δικάναλο.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.190
Μηνύματα
2.855.499
Members
37.876
Νεότερο μέλος
grgstrts33
Top