- Reaction score
- 82.534
περιμεντε παιδιά….μπορεί να φέρει ο Θεός κ αλλα 

καλό είναι να ανοίξεις ένα καινούριο νήμα...γιατί εδώ θα χαθείΚαλημερα! Ενδιαφερομαι για 5αδα 1961 bookshelves. (Το υψος του ηχειου 28.7m δεν ειναι απαγορευτικο ωστε να μπορει να χρησιμοποιηθει σαν κεντρικο κατω απο tv, λύνοντας ετσι τα γνωστα προβληματα των ΜΤΜ κεντρικων σε οριζοντια διαταξη.)
Τους εστειλα mail και μου απαντησαν οτι δυστυχως η 1961 σειρα πωλειται μονο σε ζευγη. Aν ενδιαφερεται καποιος για 1961 bookshelf σε χρηση κεντρικου / voice of god σε auro3d θελει δηλαδη τεμαχιο αντι για ζευγος, ας μου στειλει ενα pm να μοιραστουμε το ζευγος. Ευχαριστω.
Παραθετω για ακομη μια φορα το review με τις μετρησεις:
Επισημαίνω πως η απόσταση ακρόασης πρέπει να είναι το πολύ 2 μέτραΚαλημερα! Ενδιαφερομαι για 5αδα 1961 bookshelves
Την ανάγκη ενσωμάτωσης και χρήσης δεύτερου subwoofer.Ειναι κατι που χανω μεχρι εδω?
Γιατί σε εσάς δεν έχει φτάσει? 2.05 εδώ και ένα μήνα και η 100αρα κοντεύει τα 2.50Η βενζινη παει για τα 2 ευρω...τι συζηταμε τι δεν εχει ακριβυνει;
έχω κ τον ασβό κάθε φορά τις Τρίτες που έχει προσφορα η σελΓιατί σε εσάς δεν έχει φτάσει? 2.05 εδώ και ένα μήνα και η 100αρα κοντεύει τα 2.50
Πόσο έβαλες; Εγώ εχθές 1.92€.έχω κ τον ασβό κάθε φορά τις Τρίτες που έχει προσφορα η σελ
ΒεΠάουερ παρακαλλλλω
άντε να του το κόψεις![]()
χθες δεν πήγα εγώ…το γωγουλινι…που σιγά να μην τα κοιταΠόσο έβαλες; Εγώ εχθές 1.92€.
Γενικά τα νησιά πληρώνουν τίμημα.
Άκουσα και 2.15€ την απλή στην Πάρο.
Εδω Σαρωνίδα η Shell έχει 1.90€ και 1.92€ την προσφορά, Ανάβυσσο στο 1.85€ EKO και BP.