Arrow (2012) Tv series

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447
Μετά από ένα ναυάγιο, ο δισεκατομμυριούχος Oliver Queen αγνοείται και θεωρείται νεκρός για πέντε χρόνια, μέχρι να βρεθεί ζωντανός σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ειρηνικού...

Αν και η σειρά ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου, περίμενα να μαζευτούν λίγα επεισόδια (4 μέχρι τώρα) πριν αρχίσω να την βλέπω. Χθες λοιπόν είδα το πρώτο επεισόδιο. Προσωπική μου άποψη: πρόκειται μακράν για το καλύτερο εναρκτήριο επεισόδιο που έχω δει σε σειρά!

Δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα περισσότερο για τη σειρά, μια και όποιο παραπάνω στοιχείο θα είναι spoiler. Με βάση το πρώτο επεισόδιο τη συστήνω ανεπιφύλακτα

Arrow (2012)

Βαθμολογία imdb: 8,5

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.370
Απάντηση: Arrow (2012) Tv series

Τη σειρά την παρακολουθώ από την αρχή της. Είναι προσεγμένη και ακριβή παραγωγή.
Όμως... Έλεος πια με τους super ήρωες που θέλουν να σώσουν τον κόσμο από τους "κακούς" εκμεταλλευτές. Ειδικά όταν πρόκειται για μετανιωμένους πλούσιους με ...τόξο! :105:

Reaction score
457

+1 !
την παρακολουθώ από το πρώτο επεισόδιο και όντως είναι προσεγμένη. Δέχεσαι από την αρχή ότι θα δεις ''φίδια'', αλλά αφήνει καλή αίσθηση.

υ.γ: Τι θέμα έχει το φόρουμ? πατώντας στο κουμπάκι φόρουμ, απλά δεν δείχνει τις κατηγορίες! παίζει μόνο τα ''νέα μηνύματα''...επιπλέον ο mozilla χτυπάει στο site alert ότι πρόκειται για web forgery! please check, thanks.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.370

+1 !
Δέχεσαι από την αρχή ότι θα δεις ''φίδια'',
Τα φίδια μου αρέσουν! Τα ιδανικά και τις αξίες βαριέμαι... :116:

Reaction score
89
ωραια σειρα κ με ωραια αυτοκινητα μεσα!! εχει μια ασημι mercedes mclaren το βουτυροπαιδο κ καθε φορα που τη βλεπω τσιτωνομαιιιιιι!!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Την ολοκληρωσα...σκετη απογοητευση με τον Ρομπεν των Πολεων. Αταλαντος, μονοκομματος, αψυχος μαμουχαβλος τελικα ο δικος μας - μονο η Λωρελ και η Thea αξιζαν ως παρουσιες. Ειδικα εκεινος ο φιλαρακος (που μοιαζει του ξαδελφακιου μου - του Γεωργουλη ντε!) ασταναπανε:). Και σαν παραγωγη τι το υπερβατικο ειχε; για τα αμερικανικα μετρα...μετρια:(

Reaction score
89
και γω ολοκληρωσαααα ουφ αλλα μια χαρα μου φανηκε αντιθετως χιχχιιχιιιιι :) Eιπαμε δε κυνηγαω τα οσκαρ αλλα σε γενικες γραμμες τη βρηκα αρκετα καλη. αν ειχε λιγες περισσοτερες ωρες με το τι εγινε στο νησι θα ταν ακομα καλυτερη...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.447
Απάντηση: Re: Arrow (2012) Tv series

και γω ολοκληρωσαααα ουφ αλλα μια χαρα μου φανηκε αντιθετως χιχχιιχιιιιι :) Eιπαμε δε κυνηγαω τα οσκαρ αλλα σε γενικες γραμμες τη βρηκα αρκετα καλη. αν ειχε λιγες περισσοτερες ωρες με το τι εγινε στο νησι θα ταν ακομα καλυτερη...
Σωστός! Δυστυχώς, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις αμερικάνικες σειρές, σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν και διαφορετικοί σεναριογράφοι. Σε όσα επεισόδια γράφουν οι Greg Berlanti & Marc Guggenheim υπάρχει και το στόρυ για το νησί. Στα υπόλοιπα όχι.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Καλό, βλέπετε, έχω δει σχεδόν 1 1/2 σεζόν! εντάξει καμία σχέση με το κόμικ, αλλά τουλάχιστον βλέπετε!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo