ASROCK ION 330 NETTOP

Reaction score
1
Να πω οτι και εγω έβαλα το coreavc και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τσέκαρα κάποιες 1080p στις οποίες το wd δεν τις έπαιζε και το asrock της έδειχνε βούτυρο. Χωρίς το παραμικρό σπάσιμο. Και cpu νορμάλ (άσχετο αν απο μέσα της έβραζε η κακομοίρα προσπαθεί να μην το δείχνει ... )

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: ASROCK ION 330 NETTOP

Ψαχνουμε για media players και τελικα μαλλον η λυση ειναι μπροστα στη μυτη μας! Λετε να μας κανει καλυτερη δουλεια ενα τυπου ΙΟΝ;

Reaction score
0

Ψαχνουμε για media players και τελικα μαλλον η λυση ειναι μπροστα στη μυτη μας! Λετε να μας κανει καλυτερη δουλεια ενα τυπου ΙΟΝ;
Ναι πιστευω άνετα συμφέρει κάποιον που μπορεί να δώσει γύρω στο 300αρι.
Αν και τώρα το WD TV LIVE που όπως λένε παίζει τα πάντα και τα κοάλα σε 1080, είναι λουκουμάκι αν σκεφτούμε και την τιμή του...
Όπως και να έχει όμως, με ένα διπύρηνο ΙΟΝ έχεις ένα ολοκληρωμένο πισι που κάνει πολύ αξιόπιστα βασικές εργασίες.

Reaction score
13

Ναι πιστευω άνετα συμφέρει κάποιον που μπορεί να δώσει γύρω στο 300αρι.

..... με ένα διπύρηνο ΙΟΝ έχεις ένα ολοκληρωμένο πισι που κάνει πολύ αξιόπιστα βασικές εργασίες.
Συμφωνώ απόλυτα!

Reaction score
784

αληθευει οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστο και οτι ανεβαζει τρελλες θερμοκρασιες σε αναπαραγωγη 1080p?
Tελος, για να παιξει 24p/23.976p το καταφερνει αμμεσα με τους οδηγους της nvidia η θελει powerstrip κλπ?

Reaction score
13

1.αληθευει οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστο και οτι ανεβαζει τρελλες θερμοκρασιες σε αναπαραγωγη 1080p?

2.Tελος, για να παιξει 24p/23.976p το καταφερνει αμμεσα με τους οδηγους της nvidia η θελει powerstrip κλπ?
1.Σε θέαση 1080p θα σου φτάσει το chipset στους 75-76 βαθμούς και σε idle τους 65-68!

2. Δεν γνωρίζω (ακόμη προσπαθούμε να λύσουμε το 1ο!)

Reaction score
0

Σκεφτομαι να του βάλω παραπάνω μνήμη. Ζητάω 2x DDR2 των 2GB στα 800? Δε χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο στον τύπο της μνήμης ε;

Reaction score
0
Γειά σας παίδες.
Πήρα και εγώ το ASRock ION 330 NETTOP, του πέρασα τα Windows 7 Ultimate x86 .... και το Coreavc. Όμως με κανένα player (MPC, KMplayer, GOMplayer) ΔΕΝ μπόρεσα να έχω ομαλή ροή εικόνας που ήταν ή ασυχρόνιστη και χωρίς υπότιτλους (MPC), ή slow motion(KMplayer) ή με πολλά σπασίματα(GOMplayer) τόσο στα mkv 720p, αλλά πολύ πιο έντονα στα mkv 1080p. Τι κάνω λάθος; Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω αυτά τα προβλήματα.
Αν του βάλω ένα BRcombo drive στη θέση του slim DVDRW, θα μπορώ να βλέπω και original BRs;
Χρειάζεται να αντικαταστήσω τις 2x1GB RAM που έχει με 2x2GB, ή δεν θα έχει σοβαρή βελτίωση οπότε δεν αξίζει το επιπλέον κόστος των ~60;

Reaction score
13

Σκεφτομαι να του βάλω παραπάνω μνήμη. Ζητάω 2x DDR2 των 2GB στα 800? Δε χρειάζεται να προσέξω κάτι άλλο στον τύπο της μνήμης ε;

Ακριβώς!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 NETTOP

Γειά σας παίδες.
Πήρα και εγώ το ASRock ION 330 NETTOP, του πέρασα τα Windows 7 Ultimate x86 ... και το Coreavc. Όμως με κανένα player (MPC, KMplayer, GOMplayer) ΔΕΝ μπόρεσα να έχω ομαλή ροή εικόνας που ήταν ή ασυχρόνιστη και χωρίς υπότιτλους (MPC), ή slow motion(KMplayer) ή με πολλά σπασίματα(GOMplayer) τόσο στα mkv 720p, αλλά πολύ πιο έντονα στα mkv 1080p. Τι κάνω λάθος; Τι πρέπει να κάνω για να μην έχω αυτά τα προβλήματα.
Αν του βάλω ένα BRcombo drive στη θέση του slim DVDRW, θα μπορώ να βλέπω και original BRs;
Χρειάζεται να αντικαταστήσω τις 2x1GB RAM που έχει με 2x2GB, ή δεν θα έχει σοβαρή βελτίωση οπότε δεν αξίζει το επιπλέον κόστος των ~60;
Καλημέρα! Ειδικος σε codecs δεν είμαι και μάλιστα τώρα για πρώτη φορα προσπαθώ να ρυθμίσω το CoreAVC που έβαλα. Με αυτό εγκατεστημένο και υποτίθεται ρυθμισμένο (σιγουρα καποια πατατουλα όμως έχω κάνει) κι εμένα με MPC μου κάνει διακοπές στις 1080 ματρόσκες.
Χωρίς άλλους codecs όμως και μόνο με MPC, μου παίζουν όλες σούπερ!

Κάτι έχεις τικάρει λάθος κι εσύ σαν εμένα. Το ΣΚ νεότερα που θα κάτσω να ασχοληθώ λίγο...

Α! Win 7 Ultimate κι εγώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ASROCK ION 330 NETTOP

Συμβατές Μνήμες και Σληροί δίσκοι για το ASRock ION 330 NETTOP

Σε ερώτημα ενός φίλου για RAM DDR II 800MHz.
Οι πιστοποιημένη μνήμη DDR II 800MHz όπως φαίνεται από την επίσημη λίστα της ASRock εδώ, είναι η KINGSTON KVR800D2N6/2G.
Στην ίδια λίστα βλέπουμε και συμβατούς σκληρούς δίσκους.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Να υπενθυμίσω και πάλι ότι ο CoreAVC v.1.9.5 δεν είναι συμβατός με τα Windows 7.

Recommended Hardware Configurations for proper CoreAVC™ Playback

The CoreAVC™ H.264 Video decoder for windows directshow has the following 'recommended' hardware configurations below: Noting that the recommendations listed are measured for full screen video playback and a more powerful system will deliver the best playback experience. But because of how efficient CoreAVC is, you may find that what it takes to perform at these levels can be achieved just as well on a slower PC too.​

CoreAVC™ for Windows
CPU - 800 MHz or faster Intel Pentium class or equivalent AMD processor
RAM - At least 256MB of RAM
OS - Windows 98, 2000, XP, Vista

480p video at 24 frames per second
CPU - 1.4 GHz or faster Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor
RAM - At least 256MB of RAM- 64MB or greater video card

720p video at 24-30 frames per second
CPU - 2.2 GHz or faster Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor
RAM - At least 512MB of RAM
GPU - 128MB or greater video card

1080p video at 24-30 frames per second
CPU - 2.8 GHz or faster Intel Pentium 4 or equivalent AMD processor
RAM - At least 1GB of RAM
GPU - 256MB or greater video card

GPU Requirements for NVIDIA CUDA:*
NVIDIA GeForce GTX 260/280/290/295, 9800, 9600, 9500, 8800 GT, 8800 GTS 512, 8700, 8600, 8500, 8400, Tesla S1070/C1060, Quadro FX 3700, Quadro FX 3600M, Quadro FX 1700/FX 570/ NVS 320M/FX 1600M/FX 570M/FX 370/NVS 290/NVS 140M/NVS 135M/FX 360M/NVS 130M and higher.​

* You will also need drivers 182.05 or higher from NVIDIA​
http://coreavc.com/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=1

Reaction score
0
Φίλε μου εγκατέστησα πάλι στον ASRock ION μια απλή (χωρίς τα καλούδια της Eternity) έκδοση των Windows 7 Ultimate x86 και μετά εγκατέστησα τις τελευταίες εκδόσεις του coreAVC και του MPC και παίζει ΧΩΡΙΣ σπασίματα τόσο τα mkv 720p όσο και τα mkv 1080p ΧΩΡΙΣ όμως ΗΧΟ και ελληνικούς ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. Μήπως μπορείς με κάποια screeshots των coreAVC και MPC να μας δείξεις τι πρέπει να τικάρουμε και τι όχι;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ASROCK ION 330 NETTOP

Φίλε μου εγκατέστησα πάλι στον ASRock ION μια απλή (χωρίς τα καλούδια της Eternity) έκδοση των Windows 7 Ultimate x86 και μετά εγκατέστησα τις τελευταίες εκδόσεις του coreAVC και του MPC και παίζει ΧΩΡΙΣ σπασίματα τόσο τα mkv 720p όσο και τα mkv 1080p ΧΩΡΙΣ όμως ΗΧΟ και ελληνικούς ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. Μήπως μπορείς με κάποια screeshots των coreAVC και MPC να μας δείξεις τι πρέπει να τικάρουμε και τι όχι;

Εγώ τα διάβασα απο εδώ πάντως. Λίνκ που μου προτάθηκε απο άλλο μέλος!

http://nunnally.ahmygoddess.net/watching-h264-videos-using-compute-unified-device-architecture-cuda/

Reaction score
0
Το ίδιο link διάβασα και εγώ, κατόρθωσα να δω ελληνικούς υπότιτλους αλλά ήχο δεν μπόρεσα να πάρω ούτε αναλογικά ούτε ψηφιακά.

Reaction score
1
Για ήχο κατέβασα το ac3filter το οποίο είναι δωρεάν και στο mpc-hc έβαλα να παίζει με αυτό αντί για το default το δικό του (στα external filters). Μου βγάζει κανονικά dts απο την οπτική ίνα στον ενισχυτή χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
0

pedia kalispera to pira ke ego tou eho vali win7 ke eho provlima stin karta grafikon to eho sindesi me optiki ina al vgazi mono dio kanalia den ehi epilogi oute gia 5+1 oute gia dts . ti ginete ? den vgazi i prepi na kano kati ego?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.236

Παράκληση, όχι Greeklish φίλε @sosf.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.144
Members