Παιδιά μένω πάτρα..υπάρχουν αναφορές οτι εδώ πολλοί πιάνουν τον astra 2 28.5 μοιρών.Ενδιαφέρομαι για τα skysports..
Έχω ενα tecatel 1,20 m αλλά μετά από προσπάθειες να στοχεύσω astra 2..τρώω άκυρο.
Ανεβαίνω τάρατσα με τηλεόραση και δέκτη συντονισμένο (μάλλον) στον astra 2 αλλά τπτ..Στη συχνότητα 12148Η που έχει ο astra 2 μ βγαλε σήμα αλλά όταν έκανα scan μ βγαλε άλλα κανάλια.(ρώσικα)
1) Μπορώ να πιάσω astra 2 με 1.20 κάτοπτρο ή θέλει μεγαλυτερο?
2) Μήπως όντως μπορώ να τον πιάσω αλλά πάω αδιάβαστος λόγω κακής στόχευσης ? (δν έχω πεδιόμετρο)
3) Τι λύση προτείνεται για να μπορέσω να τον στοχεύσω?
4) Έχω στοχεύσει καμπάνα Hotbird και astra 1,μάλλον ο astra 2 είναι δύσκολος.Να κάνω κίνηση τεχνικού? η να το προσπαθήσω μόνος μ ακόμα?
Υπάρχουν αναφορές στην πάτρα ότι με πιάτο 1.20μ πιάνεις όλο τον
astra 2 εκτός από τον 2D.
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Έχω ενα tecatel 1,20 m αλλά μετά από προσπάθειες να στοχεύσω astra 2..τρώω άκυρο.
Ανεβαίνω τάρατσα με τηλεόραση και δέκτη συντονισμένο (μάλλον) στον astra 2 αλλά τπτ..Στη συχνότητα 12148Η που έχει ο astra 2 μ βγαλε σήμα αλλά όταν έκανα scan μ βγαλε άλλα κανάλια.(ρώσικα)
1) Μπορώ να πιάσω astra 2 με 1.20 κάτοπτρο ή θέλει μεγαλυτερο?
2) Μήπως όντως μπορώ να τον πιάσω αλλά πάω αδιάβαστος λόγω κακής στόχευσης ? (δν έχω πεδιόμετρο)
3) Τι λύση προτείνεται για να μπορέσω να τον στοχεύσω?
4) Έχω στοχεύσει καμπάνα Hotbird και astra 1,μάλλον ο astra 2 είναι δύσκολος.Να κάνω κίνηση τεχνικού? η να το προσπαθήσω μόνος μ ακόμα?
Υπάρχουν αναφορές στην πάτρα ότι με πιάτο 1.20μ πιάνεις όλο τον
astra 2 εκτός από τον 2D.
Ευχαριστω εκ των προτέρων