ASUS XONAR ESSENCE

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.325
Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

'Αμα δεν έχει πάνω τρεις - τέσσερις OPA627, δε λέει τίποτα. Να πάτε να την πετάξετε! Α μα πχιά ...

Reaction score
11
Τρομερές διαπιστώσεις περίπου ταύτισης της απόδοσης, την στιγμή που τα δύο συστήματα τα χωρίζει και μία τεράστια διαφορά τιμής!

Reaction score
8

εγω τα μονα οπα που ειχα δει, ηταν με παλαμακια στα μπουζουκια μικρος και απο τοτε δεν ξαναπατησα.

Reaction score
8

We have the Essence STX to the left hand side and the ST engineering sample to the right. We do understand this card is said to have a different clocking circuit from its predecessors but are waiting for more information on the specifications of the new part and resulting circuit. The ST also doesn't need the PCI Bridge chip as the AV100 is a native PCI interface audio controller chip.

Reaction score
11
Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ποιά είναι καταλληλότερη για stereo hd μουσική;

Reaction score
8

ας σημειωθει οτι ο τυπος της καρτας που διαθετω ειναι η STX και χρειαζεται ελευθερη θυρα PCI-E και νομιζω οτι αυτη ειναι και μια βασικη διαφορα με την ST που χρειαζεται μια απλη PCI

Reaction score
25.974

Στο συστημα του φιλου το μπεντσμαρκ ειχε ελαφρα καλυτερη αναλυση και πλατος εικονας και η καρτα πιο πολυ σωμα στις μεσαιες και πιο ελεγχομενο χαμηλο.
εχω την εντυπωση οτι με ενα καλο τροφοδοτκο εξωτερικα αναλυση και πλατος θα ανεβουν αισθητα, ενω ενδεχομενως να δεις και περισοτερο χαμηλο

Reaction score
0
Δεν βγαίνουν έτσι εύκολα συμπεράσματα πάντως ...

Αν η asus μπορεί να παίξει το 90% του benchmark είναι είδηση βέβαια!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ASUS XONAR ESSENCE

'Αμα δεν έχει πάνω τρεις - τέσσερις OPA627, δε λέει τίποτα. Να πάτε να την πετάξετε! Α μα πχιά ...
Ρε μανία με τα ΟΠΑ!

Στο στάδιο I/V σκοτώνουν πάντως ...:119:

Reaction score
150
Πως είναι σε σχέση με την X-Merdian που έχω? Είναι ώρα να την σχολάσω? Βέβαια αυτή δεν βγάζει αναλογικό 7.1 για multichannel flac.

Reaction score
685

Στο συστημα του φιλου το μπεντσμαρκ ειχε ελαφρα καλυτερη αναλυση και πλατος εικονας και η καρτα πιο πολυ σωμα στις μεσαιες και πιο ελεγχομενο χαμηλο.
η ελλειψη σωματος στις μεσαιες ειναι και η βασικη αδυναμια του Benchmark σε σχεση με ενα DAC αναφορας. Αυτο μεταφραζεται απο τον εγκεφαλο αυτοματα σαν καλυτερη αναλυση και πιο ευρυ soundstage.... Αρα μπορει η Asus να ειναι συνολικα πιο ισορροπημενη λυση...

Reaction score
11
Πως είναι σε σχέση με την X-Merdian που έχω? Είναι ώρα να την σχολάσω? Βέβαια αυτή δεν βγάζει αναλογικό 7.1 για multichannel flac.
Φίλε μου, εάν έχω καταλάβει καλά και εάν κάνω λάθος διορθώστε με, η STX δεν βγάζει, αναλογικά, πολυκάναλο ήχο. Είναι μόνο STEREO. Aντίθετα η ST, που όμως δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, βγάζει, με την προϋπόθεση ότι μέσω μιάς ειδικής σύνδεσης, (που δεν υπάρχει στην STX), θα συνδεθεί με μία δεύτερη κάρτα που είναι σχεδιασμένη για αναλογικό πολυκάναλο ήχο, που όμως δεν λειτουργεί αυτόνομα αλλά μόνο σε σύνδεση με την ST!

Reaction score
11
Eντωμεταξύ το ποιά κάρτα μας κάνει, εξαρτάται από τον τύπο του υπολογιστή που έχουμε. Η ST είναι για PCI on board connectors ενώ η STX είναι για PCI-e και δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατότητα ανάμεσα στους δύο τύπους για να πει κανείς ότι θα διαλέξει ελεύθερα ποιά θέλει.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.325

Μπορεί να είναι κι έτσι, αλλά να είναι σε παραγωγή κάρτες PCIe, και να ετοιμάζονται PCI, εντάξει, δεν είναι και ό,τι φυσιολογικότερο.

Reaction score
11
Φαίνεται ότι προσπαθούν να "πιάσουν" και την τεράστια αγορά των παλαιότερων υπολογιστών που είναι ακόμα σε λειτουργία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani