Audi kai BOSE ηχεια

Reaction score
0
Καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον... Θα το παρω στα σιγουρα το πακετο των ηχειων... Εστω και λιγο πιο δυνατα να ακουγεται αξιζει..

Παντως λυπαμαι που απο οτι ειδα στον εξοπλισμο δεν εχει επιλογη για συνδεση του ipod με το ηχοσυστημα ή για σκληρο δισκο στο πορτ παγκαζ του αυτοκινητου..

Μπορει καποιος να μας πει για το navigation system της audi παραπανω? Το destinator ξερω οτι καλυπτει το μεγαλυτερο μερος της Ελλαδος.. Ειναι στα ελληνικα και εχει πολλες επιλογες.. Δεν πιστευω να ειναι ετσι το navigation της audi..

Reaction score
49
Nικόλα λύση για το i-pod σου έχω και μάλιστα αξιόπιστη!!
Υπάρχει ειδικός αντάπτορας της Dension που σου επιτρέπει την σύνδεση της εργοστασιακής πηγής με i-pod και θα έχεις χειρισμό και ενδείξεις κανονικά στην οθόνη της πηγής σου.......

Reaction score
49
1. Ice>Link Gateway 500 (σύνδεση σε εργοστασιακά συστήματα που χρησιμοποιούν οπτικές ίνες και ακολουθούν το MOST standard)

Το πιο advanced κιτ που προσφέρει η Dension είναι το Gateway που είναι ένα προϊόν πολλαπλής χρήσης. Προσφέρει την δυνατότητα να συνδεθεί όχι μόνο το iPod αλλά και μνήμες USB (π.χ. memory stick), εξωτερικός USB δίσκος ή οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου χρησιμοποιώντας την έξοδο των ακουστικών (auxiliary input).

Το MOST επιβάλει κάθε συσκευή να ανήκει σε ένα δίκτυο συσκευών, η οποία έχει την δυνατότητα να μεταδίδει τα δεδομένα της με απόλυτα ψηφιακό τρόπο επιβάλλοντας την απόλυτη ποιότητα και βέλτιστη ανταπόκριση από όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο δίκτυο.

Επικοινώνησε με τον Αντώνη Καβάση στο 2102580429 ή 2108029443 ή 6978132938 (Digital Hellas)
Πες του ότι σε στέλνω εγώ και εξήγησέ του τι θες (ως προς την συνδεσιμότητα) για να σου βρει τον κατάλληλο αντάπτορα!

Mπορείς να δεις κάποια πράγματα εδώ: www.digitalhellas.gr

Reaction score
49
Χρήσιμες πληροφορίες για το Gateway 500 Γράφει ο/η Αντώνης Καβάσης 29.12.06 Για όσους ενδιαφέρονται για την εγκατάσταση του Gateway 500 στο αυτοκίνητο, σας ενημερώνουμε τα εξής:
  1. ID3 text capacble units είναι - Audi MMI, Porsche PCM, Mercedes APS
  2. Δεν είναι συμβατό με το CDR24 σε Porsche μέχρι την έκδοση 1.2 του λογισμικού του Gateway
  3. Μπορείτε να παραγγείλετε καλώδιο επέκτασης του iPod και USB σε περίπτωση που η εγκατάσταση γίνεται στον τεμπέλη
  4. Τα κιτ έρχονται όπως πάντα με 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας
  5. Σε Audi μπορείτε να διατηρήσετε ανέπαφη την CD changer του αυτοκινήτου σας

Λογικά στο αυτοκίνητο υπάρχει η νέα πλατφόρμα σύνδεσης MOST (μέσω οπτικών ινών). Άρα ο ιδανικότερος αντάπτορας θα είναι το Gateway 500

Reaction score
49
Features:

- iPod control from OEM head unit
- iPod charging
- USB input for mass storage devices, memory sticks and MP3 players.
- Supports: MP3, OGG, WMA
- Retention of OEM CD Changer (in Audi, Mercedes)
- ID3 tag compatibility

AUDI: A6 4F, A8 D3

Reaction score
0
Eyxaristo.. Aυτο θα γινει μετα που θα παρουμε το αμαξι απο οτι εχω καταλαβει.. Μενω ομως Θεσσαλονικη.. Τι μπορει να γινει?

Reaction score
49
Eyxaristo.. Aυτο θα γινει μετα που θα παρουμε το αμαξι απο οτι εχω καταλαβει.. Μενω ομως Θεσσαλονικη.. Τι μπορει να γινει?

Kάτι θα γίνει και γιαυτό!!
Σίγουρα θα βρούμε κατάστημα/ εγκαταστάτη στη Θεσ/κη που να φέρνει τα συγκεκριμένα μηχανήματα!

Όταν με το καλό παραλάβετε το αυτοκίνητο, το συζητάμε εκ νέου.....
Ναι 'σαι σίγουρος, ότι κάπου εδώ γύρω θα κάνουμε βόλτες! :cool_4:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Εν ανάγκη θα σε φέρουμε και μια βόλτα στην Αθήνα, θα βρούμε χώρο να παρκάρεις το θηρίο, μη φοβάσαι (εδώ που τα λέμε, περισσότερο πρόβλημα έχετε επάνω πλέον).

Reaction score
0
Το κλεισαμε τελικα με το S line το πακετο... Τα ηχεια ειναι 270watt... Εντωμεταξυ ενω υπαρχει στη Γερμανια τροπος για να συνδεεις το ipod στην Ελλαδα ο συγκεκριμενος κωδικος δεν ειναι διαθεσιμος....Θα ερθει σε κανα τριμηνο απο οτι ειπαν..

Αυτο το συστημα που μου δειξατε πιο πανω για το ipod οταν εγκατασταθει τι θα φαινεται? Απλως θα βγαινει ενα καλωδιακι? Θα ειναι καλαισθητο?

Φιλικα

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Συνήθως το ipod με τα καλώδια κρύβονται σε κάποιο κλειστό ντουλαπάκι (είτε αυτό μπροστά από το συνοδηγό, είτε στο υποβραχιόνιο, είτε σε κάποια από τις άλλες θήκες του αυτοκινήτου).

Reaction score
0
Mε πήραν χθες απο την αντιπροσωπεία και μου ειπαν οτι τελη Αυγούστου θα ειναι εδω! Το μονο πράγμα που μετανιώνω είναι που δεν εβαλα το διπλο υποβραχιωνιο....Δεν ξερω πως το ξεχασα.. 220 ευρω ειχε μονο.. Ποιο ωραιο φαινεται...

Μολις ειπα στον πατερα μου οτι πρεπει να το παμε σε καταστημα για να μας βαλει αυτο το σύστημα για το ipod τρελάθηκε... Αλλα θα τον πείσω. Αρκει να μην φαινεται οτι εχουν γινει αλλαγες στο αμαξι.. Δεν πιστευω ε? Φανταζεστε να του ελεγα να βαλει και αλλα ηχεία εκτός αντιπροσωπείας? χαχα ουτε να τον φανταστώ δεν μπορω..λολ

Reaction score
49
Δεν θα φαίνεται κάτι!!!
Πριν ξεκινήσεις να πας (2-3 μέρες πιο νωρίς) στείλε πμ που σκέφτεσαι να το πας να σου πω!!

Reaction score
0
Να ρωτήσω και κάτι αλλο.. Υπάρχει τρόπος να περάσω το destinator και η πλοήγηση να γίνεται στην οθόνη του MMI? Oxi e?

Reaction score
0
Εχει έρθει το αμάξι και εγκατεστησα και αυτο της dension... Εχω και ενα ipod 30αρι. Απίστευτη ποιότητα... Αξίζει πιστεύω.. Απλως είναι κουραστικό να αλλαζω τα tags στα τραγούδια στα λατινικα. :(

Reaction score
0
Παντως ρε παιδιά με δυσκολεύει αφανταστα το ντενσιον! Δεν ξερω αλλα δυσκολεύομαι και στην πλοήγηση..

πχ οταν λεει scan playlists αν πατήσω σε μία, αρχίζει και την παίζει χωρίς να μπορώ να δω τι τραγουδια παιζει.

Ετσι αναγκάζομαι και ανοίγω το CD 12 νομίζω που λέγεται μενου. Απο εκει κανω κανονικα πλοήγηση αλλα όταν παω να παίξω ένα live μου αλλάζει την σειρά των τραγουδιών.

Ενω τα δείχνει κανονικά, όταν παω να παιξω κάποιο μετα η σειρά αλλαζει!! Δεν ξέρω τι μπορει να φταίει. Θα το δώ, αλλα εχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει?

Reaction score
49
Απάντηση: Audi kai BOSE ηχεια

Κατ' αρχήν καλορίζικο!!

Στο θέμα του Dension τώρα...
Διάβασε το manual πρώτα μήπως αναφέρει κάτι....

Εκεί που το τοποθέτησες μήπως το έχει αντιμετωπίσει??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος