AUDIO CRAFTWORKS RULES (O Νόμος του Σπέρτου)!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AUDIO CRAFTWORKS RULES (O Νόμος του Σπέρτου)!!!!!

Τι σου κανει η τεχνολογια....
Βγαζεις απο την Φωτο εναν περιπου 60αρη και βαζεις εναν 2x 60.
Σπερτος και Τσαρουχας, σας εχω στα μαυρα καταστιχα"happy_1"

Ρε Βασιλη, η γυναικα σου πως δεν σε εχει χωρισει μεχρι τωρα?
Και στην τουαλετα ενισχυτες εχεις?:cool_11:
 

Μηνύματα
801
Reaction score
8
Απάντηση: AUDIO CRAFTWORKS RULES (O Νόμος του Σπέρτου)!!!!!

Και στην τουαλετα ενισχυτες εχεις?


:respect:
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
9
Re: Απάντηση: AUDIO CRAFTWORKS RULES (O Νόμος του Σπέρτου)!!!!!

3…..Δεν έχει ευφωνικούς χρωματισμούς και «λαμπάτες χροιές».
Να κατι που μπορει να απωθησει μια μεριδα ακροατων συνηθισμενων στις περιφημες "λαμπατες χροιες".
Προφανως Βασιλη υπαρχει μια μεγαλη παρεξηγηση μεταξυ της πιστης αποδοσης των Αρμονικων και της Αρμονικης παραμορφωσης.
Το θεμα αυτο ειναι πραγματικα τεραστιο και αποτελει το κλειδι της κατανοησης της ιδιαιτεροτητας του λαμπατου Ηχου. Εναποκειται καθαρα στην ψυχοακουστικη να διερευνησει γιατι η δημιουργια Αρμονικης Παραμορφωσης με συγκεκριμενη δοσολογια Αρμονικων γινεται πιο ευληπτη απο τον μεσο, και κατα κανονα μη εκπαιδευμενο ακροατη.
Επισης εναποκειται σε ενα εκαστο απο μας να ξεκαθαρισει μεσα του εαν πραγματι επιζηταει την Υψηλη Πιστοτητα αναπαραγωγης, ή κατι που θα τον φερει στο κεφι. Λυπαμαι αλλα αυτα τα δυο ΔΕΝ ταυτιζονται παντα.

Ετσι ισως εξηγειται εν μερει αυτο που εχει απασχολησει το Χαιενταδικο στερεωμα, περι της αξιας των μετρησεων και της Ακουστικης εκτιμησης.
Εαν το δει κανεις απο την πλευρα της Πιστοτητας στην αναπαραγωγη, η Ακουστικη εκτιμηση δεν ειναι ασφαλης μεθοδος, γιατι εχει πολλες μεταβλητες. Οποιος ειχε ποτε την ευκαιρια να ακουει ενω ταυτοχρονα να εχει απεικονιση του μουσικου προγραμματος σε φασματικο ή χρονικο domain, θα ηταν κουτος να μην καταλαβει οτι η αναπτυξη ορισμενης ταξεως Αρμονικων σε ορισμενα ποσοστα μεσα στα κυκλωματα του Ενισχυτη ή και του Ηχειου, εχει σαν αποτελεσμα αυτο που αποκαλειται "ευφωνια".

Με βαση "ευφωνικα" κριτηρια ΝΑΙ ορισμενοι Ενισχυτες, υλοποιημενοι με συγκεκριμενα σχεδιαστικα σεναρια, υπερτερουν. Αυτα ειναι γνωστα πραγματα στους κυκλους των κατασκευαστων, οι περισσοτεροι των οποιων παραπεουν συμβιβαζομενοι καπου αναμεσα στην εμπορικοτητα που υποσχεται η "ευφωνια" πασπαλισμενη με τον αναλογο μυθο, και στο γνησιο HiFI, που για να το εχεις πρεπει να ξερεις τι ζητας.
 

Μηνύματα
385
Reaction score
7
Κατόπιν επικοινωνίας που είχα με το Μιχάλη Σπέρτο μέσω pm και σχετικά με τις ενστάσεις που εξέφρασα περί της εμφάνισης του Scout MKII αναπτύχθηκαν κάποιες ιδέες σχετικά με τη βελτίωση της εμφάνισης που θεωρώ ενδιαφέρον παραθέσω εδώ.

Όπως ανέφερα και στο Μιχάλη θέλω πολύ να δω καλές Ελληνικές συσκευές να πετυχαίνουν στην ευρύτερη αγορά. Μια συσκευή δεν αρκεί να αποδίδει καλά ούτε να είναι μόνο καλά κατασκευασμένη για να περάσει στο ευρύτερο κοινό. Τομείς όπως η εμφάνιση είναι πράγματα που εγώ θεωρώ βασικά για την επιτυχία ενός προιόντος. Ειδικά τώρα που οι κινέζοι πλασάρουν ολοένα και περισσότερα αξιόλογα μηχανήματα σε όλους τους τομείς. Οι τεχνικής-κατεύθυνσης φίλοι και χομπίστες έχοντας μάθει χρόνια με DIY kits κλπ επικεντρώνουν κυρίως στο θέμα κατασκευής και απόδοσης σε βαθμό που να θεωρούν εντελώς άσκοπο το να κάτσουν να ασχοληθούν με το θέμα εμφάνισης και λογικό είναι. Όμως εμείς οι «άσχετοι» καταναλωτές (που είμαστε και περισσότεροι) κοιτάμε με άλλα μάτια. Όχι μην περιμένετε να μάθουμε να βλέπουμε αλλιώς. Όσο καλός κινητήρας και να υπάρχει κάτω από ένα καπώ πάντα η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο που θα κεντρίζει το μάτι και το ενδιαφέρον του πλήθους. Και ας μην θεωρούμε τόσο ηλίθιο τον καταναλωτή. Κανείς δε θέλει μόνο ένα ωραίο κουτί άδειο από κάτω. Κάποια στιγμή ανακαλύπτει τα «άδεια» κουτιά και τα απορρίπτει.

Ο Μιχάλης προς τιμήν του και παρόλη την συγκεκριμένη φιλοσοφία που έχει σχετικά με την κατασκευή ενός μηχανήματος (και είναι απόλυτα σεβαστή) θέλησε να λάβει υπόψη του τη γνώμη του "καταναλωτή". Κι έτσι προέκυψε ο εξής διάλογος :

Θα τοποθετήσω κατά σειρά προτίμησης τις αλλαγές που θα ήθελα εγώ :

1. Γραμματοσειρά φίρμας (λογότυπο) Είναι πολύ χονροκομμένη. Κανονικά πρέπει να το αναλάβει γραφίστας το θέμα. Κοστίζει αλλά μια φορά το κάνεις.

2. Το χρυσό ταμπελάκι επάνω (θα το προτιμούσα μαύρο και διακριτικό με τη σωστή γραμματοσειρά που λέγαμε, πιό λεπτά σε πάχος δεν υπάρχουν ?)

Για το 1 και 2. Προσωπικα μου αρεσουν οπως ειναι. Επισης εισαι ο μοναδικος που εχεις ενσταση σ' αυτο. Εχουν υπαρξει πελατες που μου ζητησανε και δευτερο.
Ειναι ταμπελακια απο
PVC και χαρακτικη με κοπτικο μηχανημα. Δεν μπορουσε να βγαλει πιο λεπτο χαρακτηρα. Στην πορεια βρηκα το ιδιο αλλα η χαρακτικη γινεται με λειζερ και οι χαρακτηρες μπορουν να γινουν απειρα λεπτοι. Αρα η επομενη παρτιδα θα γινει διαφορετικα, αλλα πρωτα θα φυγουν τα της πρωτης παρτιδας στον βαθμο που οπως σου ειπα δεν εχουν εκφραστει γι' αυτα ενστασεις.

3. Το χρυσό ταμπελάκι εμπρός (ομοίως, και καθόλου να μην υπήρχε ακόμα καλύτερα.)

Εδω θα συμφωνησω μαζι σου. Πιθανα να παω στην λυση που εγραψα δηλαδη προσοψη απο αλουμινιο σε CNC (ειδος παντογραφου). Αλλα θα ανεβει η τιμη.

4. περιστροφικοί διακόπτες εμπρός (είναι χοντροκομμένοι και πλαστικοί.


Εννοεις τα κουμπια. Για κοιτα τα κουμπια που διαθετω σαν Upgrade

http://www.audiocraftworks.gr/gr/pages/prods/pots.htm


Η ποιότητα αφής και εμφάνισης είναι πολύ σημαντικό) και το πλαστικό καλλυματάκι του stand-by. Καλύτερα σκέτο.

Tο τελευταιο το εχω ηδη βελτιωσει με ενα ειδικο αξεσουαρ αυτων των διακοπτων που ειναι απο καλο μαυρο καουτσουκ και αγκαλιαζει ολοκληρο το συστημα (και το παξιμαδι)

5. θα ήθελα να υπάρχει ένα στοιχείο στην εμφάνιση (πχ λυχνίες προενίσχυσης σε διάταξη μισοφέγγαρου) που να χαρακτηρίζει τη φίρμα.

Αποκλειεται. Θα ηταν πολυ προδηλα ντισαινατο αρα εξω απο την νοοτροπια μου.

6. Ενα κομμάτι λαμαρίνα που να καλύπτει τους μετασχηματιστές (ευκόλως αφαιρούμενη) ίσως να είναι καλή ιδέα.

Ειναι θεμα αισθητικης επιλογης και σχεδιαστικης σχολης. Οι οπαδοι της τεχνοκρατικης σχολης θελουν τους μετ/στες εμφανεις. Οπως πχ στις μοτοσυκλεττες υπαρχουν καποιοι που θελουν τον κινητηρα κρυμμενο πισω απο το λεγομενο φαιρινγκ (συνηθως αυτοκινητιστικης επιρροης), και αλλοι (φανταμενταλιστες / οριτζιναλ) που τον θελουν να φαινεται και μαλιστα να προβαλλεται εντονα.
Στην περιπτωση των
Scout κατι τετοιο δεν θα ηταν σωστη κινηση και για τον επιπλεον λογο οτι πρεπει να φαινονται οι Toroidal μετ/στες εξοδου που ειναι ενα απο τα καλα χαρτια του Ενισχυτη. Ομως εχω σκεφτει να καλυψω πληρως τον κεντρικο μετ/στη τροφοδοσιας με ενα τετραγωνο pot, αλλα θα χασω απο απαγωγη θερμοκρασιας. Μπαμπη ειναι πολλα τα σημεια που η ομορφη αισθητικα λυση δεν ειναι σωστη λειτουργικα και απο πλευρας αξιοπιστιας.


7. Θέσεις των λυχνιών. Μια πιό "μαζεμένη" κατάσταση κολακεύει στο μάτι.

Οι 2 λυχνιες Ισχυος στον ΜκΙΙ καταλαμβανουν τον ιδιο χωρο που καταλαμβανουν 4 λυχνιες στους Μκ28, MkIII, MkIV και MK100 στο ιδιο κατα τα αλλα σασσι, και με την ιδια πλακεττα απο μεσα. Δες φωτο του MkIII TriLinear στο Site / προιοντα / Scouts.

8. Κλουβί για τις λάμπες. Αυτό παρόλο που δεν είναι της μόδας και δεν προσδίδει εμφάνιση θα το ήθελα για λόγους ασφάλειας (έχουμε και παιδιά)

Yπαρχει σαν option. Πρεπει να το ζητησει κανεις κατα την κατασκευη.

Είχα παλιά έναν audio innovations s500 (αν τον θυμάσαι). Για μένα αυτός ο ενισχυτής είναι ακόμα αναφορά σχεδίασης χωρίς να έχει μεγάλο κόστος ούτε για βαφές ούτε περίεργα. Ο σχεδιαστής είχε κόψει ένα κομμάτι πλέξι γκλας και είχε καλύψει το πάνω τμήμα και με μια ωραία διάταξη μισοφέγγαρου στις προενισχύτριες είχε δώσει μοναδική εμφάνιση.

Δεν εχω δει τον συγκεκριμενο αλλα εγω δεν θα μπορουσα να σου κανω τετοιο κακο. Πρωτον διοτι οι λαμπες πρεπει να αεριζονται ΟΣΟ πιο αποτελεσματικα γινεται. Συγκεκριμενος ΜΚΙΙ (οχι του Βασιλη) μου ειπανε οτι δουλευε επι ωρες κατα τον τελευταιο καυσωνα χωρις κανενα προβλημα. Στους μεγαλυτερους βαζω και ανεμιστηρακι σε silent mode, που αναβει και σβηνει αυτοματα, χωρις να ακουγεται καθολου.
Ξερεις την ιστορια με τα εντοιχισμενα ψυγεια ε ? Τα πιο πολλα πανε για πεταμα πανω στα δυο χρονια γιατι δουλευουν υπερωριες ετσι που τα θαβουν. Ομως κανεις δεν ειναι Σπερτος (μ@λ..κ@ς) να σου χαλασει το ονειρο.
Δευτερον δεν νομιζεις οτι το πλεξιγκλας ειναι ξενο σωμα σε ενα full
metal jacket κατασκευασμα που παραπεμπει σε μηχανημα εκστρατειας. Συνειδητοποιω οτι δεν πολυταιριαζουν τα αισθητικα μας προτυπα, αλλα αυτο δεν θα με εμποδιζε να κανω κατι ιδιαιτερο εαν δεν ηταν υποπτο για λειτουργικο προβλημα.

Κύριο ανταγωνιστή του Scout θεωρώ τον Icon Audio 60. Κινεζοάγγλος. 2Χ60 ολοκληρωμένος με ΚΤ88 και τηλεχειρισμό. Αμφιβάλλω ότι θα ακούγεται ή θα είναι καλύτερος από τον Scout. Δες όμως εμφάνιση και marketing..

Για το τελευταιο ειμαι σιγουρος.
 

Μηνύματα
385
Reaction score
7
Μια φωτό από τον Audio Innovations s500 που είχα παλαιότερα..





Δεν νομίζω ότι το πλέξι-γκλας δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα πάντως..
Ούτε βέβαια προτείνω όλοι να κάνουν το ίδιο. Ο κάθε κατασκευαστής πρέπει να βάζει τη δική του υπογραφή. Απλά το βρήκα πολύ πρωτοποριακό σαν ιδέα..
 


Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
894
Μιχάλη, ο Scout Mk100 πως στέκεται ηχητικά δίπλα στον ΜkII;
Μυστικό είναι;! :happy_9:

Nα το θέσω διαφορετικά...
Πρόκειται για τον ίδιο, στην ουσία, ενισχυτή με περισσότερη ισχύ ή έχουν γίνει άλλες σχεδιαστικές επιλογές στον "μεγάλο" που να διαφοροποιούν τον ηχητικό του χαρακτήρα σε σχέση με τον MkII;
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
9
Μυστικό είναι;! :happy_9:

Nα το θέσω διαφορετικά...
Πρόκειται για τον ίδιο, στην ουσία, ενισχυτή με περισσότερη ισχύ ή έχουν γίνει άλλες σχεδιαστικές επιλογές στον "μεγάλο" που να διαφοροποιούν τον ηχητικό του χαρακτήρα σε σχέση με τον MkII;

Κωστα τι μυστικο μου λες ? Δεν καταλαβαινω ...
Μηπως αργησα να δω την πρωτη ερωτηση ?

Λοιπον Ο Μκ100 εχει δυο επιπλεον λυχνιες στην εξοδο του καθε καναλιου, δηλαδη συνολικα 4x 6550 ή 4x KT88, με την αναλογη αυξηση δυνατοτητων στο τροφοδοτικο και χρηση ισχυροτερης λυχνιας Driver.
Μονο και μονο το γεγονος της υπαρξης διπλασιων Λυχνιων στην βαθμιδα Εξοδου, εκτος απο την διπλασια ισχυ, εξασφαλιζει ακομη μεγαλυτερη ευκολια οδηγησης δυσκολων φορτιων, παιζοντας σε γενικες γραμμες πιο ανετα. Αυτο Ηχητικα σημαινει λιγοτερη συμπιεση Δυναμικων, πιο πλουσιοπαροχο χαμηλο, και αυτο που λεμε πιο πολυ αερα σε Ηχεια με χαμηλη αντισταση. Η ταχυτητα και χρονικη ακριβεια δεν αλλαζουν, με αποτελεσμα οι χροιες να παραμενουν ευδιακριτες και προσδιορισμενες.
Οι 6550 προσφερουν περισσοτερη λεπτομερεια στις μεσουψηλες ενω οι ΚΤ88 περισσοτερο σωμα και Authority στο χαμηλο.
Η χρηση πολυ καλα ματσαρισμενων λυχνιων και συστηματος cross coupling στο σταδιο Εξοδου εξασφαλιζει υψηλο CMRR (common mode rejection ratio - αλληλοελεγχομενη συμμετρια, με θυσια καποιας Ισχυος) ωστε οι ανα δυο παραλληλες λυχνιες να εργαζονται σε ολο το φασμα σαν μια, και ετσι να αποφευγεται η χρονικη συγχιση των σηματων οταν διοχετευονται μεσα απο παραλληλους δρομους. Βεβαιως, εαν κανεις συνεχισει να παραλληλιζει λυχνιες (πανω απο δυο ανα μπρατσο του Push Pull) κανει μεγαλη ζημια στην καθαροτητα του αποτελεσματος, και μακροπροθεσμα ανοιγει πληγες στην περιπτωση αστοχιας μιας απ' αυτες.
Η ισχυς λοιπον που θα μπορουσε να ειναι ανετα πανω απο 120 Βαττ διατηρειται στα 100 Βαττ, λογω της παραπανω ρυθμισης. Και δεν αναφερομαι βεβαια στην στιγμιαια ισχυ κορυφης που μπορει να δωσει αυτο το Ενισχυτικο, και την αισθηση που αφηνει (τα μεγαλα Βαττ που λεγαμε)
 

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Μηνύματα
8.978
Reaction score
894
Κωστα τι μυστικο μου λες ? Δεν καταλαβαινω ...
Μηπως αργησα να δω την πρωτη ερωτηση ?
Είμαι λίγο ανυπόμονος, αφού ξέρεις... :crazy_1:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :cool_4:
Ξέρεις πως έχω μία...ανασφάλεια με ό,τι έχει κάτω από 100 watt (σκεπτόμενος κυρίως μελλοντική αναβάθμιση των ηχείων μου) ενώ έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων για τον MkII, οπότε ο Mk100 φαίνεται η πιο λογική επιλογή για το shortlist μου. Μήπως υπάρχει κάποιος έτοιμος για ακρόαση στο χώρο σου;
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
9
Είμαι λίγο ανυπόμονος, αφού ξέρεις... :crazy_1:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :cool_4:
Ξέρεις πως έχω μία...ανασφάλεια με ό,τι έχει κάτω από 100 watt (σκεπτόμενος κυρίως μελλοντική αναβάθμιση των ηχείων μου) ενώ έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων για τον MkII, οπότε ο Mk100 φαίνεται η πιο λογική επιλογή για το shortlist μου. Μήπως υπάρχει κάποιος έτοιμος για ακρόαση στο χώρο σου;
Υποσχεση. Θα υπαρχει απο το Σαββατοκυριακο ενας με ΚΤ88 που προοριζεται για ενα φιλοξενο χωρο εδω κοντα με σκοπο να καταστρεψει ε.. οδηγησει κατι φρεσκοαγορασμενα Analysis. Ακομη και αν δεν κατσει αυτο με τα Αναλυσις ισχυει ακροαση σε-μουα με τα δικα μου Χeanalysis (3way / 88dB / 8Ω).
Επικοινωνα asap.
Μετα ισως παρει δρομο για "κανονικο" τεστ.
Οποτε παιρνουν σειρα τα μονομπλοκ των 200 Wαtt (αλλουθε ομως)
Καταραμενη προσφυγια ...
 


Μηνύματα
2.868
Reaction score
250
Απάντηση: AUDIO CRAFTWORKS RULES (O Νόμος του Σπέρτου)!!!!!

Ο πολυπράγμων Μιχάλης ετοιμάζει πολύ ενδιαφέροντα νέα πράγματα !

Ελπίζω σύντομα να έχουμε την χαρά και την τιμή να

τα δοκιμάσουμε!!!
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.100
Reaction score
124.654
αν ετοιμάσει κι ένα θεριό με πάνω από 1 κιλοβάτ ανά κανάλι, τότε να δεις... τότε να δεις... ανάσταση νεκρών θα έχουμε! αχ, δε με βλέπω να τον πείθω...
 

Μηνύματα
2.868
Reaction score
250
Απάντηση: Re: AUDIO CRAFTWORKS RULES (O Νόμος του Σπέρτου)!!!!!

αν ετοιμάσει κι ένα θεριό με πάνω από 1 κιλοβάτ ανά κανάλι, τότε να δεις... τότε να δεις... ανάσταση νεκρών θα έχουμε! αχ, δε με βλέπω να τον πείθω...
Γιατρέ μου αντί να ψάχνεις για κιλοβάτ δεν το γυρνάς σε ηχεία

των 100db/w/m;

Υπάρχουν κάτι μαγνητοστατικά πανελάκια τίγκα στο νεοδύμιο

με 18ιντσa woofer για τα χαμηλά που η ευαισθησία τους είναι

99db/w/m (και εύκολα φορτία)!!

Η τελευταία τους δε έκδοση που προέκυψε αυτές τις μέρες

πραγματικά κελαηδάει!!!!
 


Μηνύματα
1.935
Reaction score
9
αν ετοιμάσει κι ένα θεριό με πάνω από 1 κιλοβάτ ανά κανάλι, τότε να δεις... τότε να δεις... ανάσταση νεκρών θα έχουμε! αχ, δε με βλέπω να τον πείθω...
Τι θες να πεις ? Θα γινει revival του φεστιβαλ της νησου Γουαιτ στην Θεσσαλονικη και δεν το εχω παρει χαμπαρι ??

http://www.youtube.com/watch?v=7CZNuTeq9hs

Ανασταση ειπες ??
Αναστησε μου αυτο :crazy_3:

http://www.youtube.com/watch?v=33Jaodra7AY&feature=related
 


Μηνύματα
5.020
Reaction score
8
Το θεμα αυτο ειναι πραγματικα τεραστιο και αποτελει το κλειδι της κατανοησης της ιδιαιτεροτητας του λαμπατου Ηχου. Εναποκειται καθαρα στην ψυχοακουστικη να διερευνησει γιατι η δημιουργια Αρμονικης Παραμορφωσης με συγκεκριμενη δοσολογια Αρμονικων γινεται πιο ευληπτη απο τον μεσο, και κατα κανονα μη εκπαιδευμενο ακροατη.
Eχει ερευνηθει Μιχαλη. και ο λογος ειναι οτι οι λαμπες παραγουν αρτιες παραμορφωσεις-2η 4η-που ειναι πιο μουσικες και απαλες απο τις περιττες-1η 3η-των τραντζιστορ.
 

Μηνύματα
5.020
Reaction score
8
[Επισης εναποκειται σε ενα εκαστο απο μας να ξεκαθαρισει μεσα του εαν πραγματι επιζηταει την Υψηλη Πιστοτητα αναπαραγωγης, ή κατι που θα τον φερει στο κεφι. Λυπαμαι αλλα αυτα τα δυο ΔΕΝ ταυτιζονται παντα.
/QUOTE]
Ακριβως. Αν ακουγα σημερα το Epitaoh του Κing Crimson απο το συστημα του Σκαλουμπακα-το οποιο προσωπικα ζηλευω- δεν θα μου προκαλυυσε σε καμια περιπτωση τα ιδια συναισθηματα, οπως την πρωτη φορα που το ακουσα απο ενα μονοφωνικο πικαπ Philips-αυτο με το ρνσωματωμενο μεγαφωνο που εκλεινε και γινοταν βαλιτσακι- πριν 39 χρονια σαν εφηβος τοτε 14 χρονων στο πρωτο μου μπλοιζ, με μια 18χρονη σε ενα παρτι σε μια ταρατσα.
Σημερα πιστευω στο hi-end περισοτερο μας διακατεχει το αγχος της αποδοχης του συστηματος μας απο τους φιλους του χωρου μας, παρα η δικη μας ευχαριστηση μεσω αυτου.
 

Μηνύματα
1.935
Reaction score
9
[Επισης εναποκειται σε ενα εκαστο απο μας να ξεκαθαρισει μεσα του εαν πραγματι επιζηταει την Υψηλη Πιστοτητα αναπαραγωγης, ή κατι που θα τον φερει στο κεφι. Λυπαμαι αλλα αυτα τα δυο ΔΕΝ ταυτιζονται παντα.
/QUOTE]
Ακριβως. Αν ακουγα σημερα το Epitaoh του Κing Crimson απο το συστημα του Σκαλουμπακα-το οποιο προσωπικα ζηλευω- δεν θα μου προκαλυυσε σε καμια περιπτωση τα ιδια συναισθηματα, οπως την πρωτη φορα που το ακουσα απο ενα μονοφωνικο πικαπ Philips-αυτο με το ρνσωματωμενο μεγαφωνο που εκλεινε και γινοταν βαλιτσακι- πριν 39 χρονια σαν εφηβος τοτε 14 χρονων στο πρωτο μου μπλοιζ, με μια 18χρονη σε ενα παρτι σε μια ταρατσα.
Σημερα πιστευω στο hi-end περισοτερο μας διακατεχει το αγχος της αποδοχης του συστηματος μας απο τους φιλους του χωρου μας, παρα η δικη μας ευχαριστηση μεσω αυτου.

Δεν μας τα λες καλα. :cool_11:
Ή δεν εισαι 44 χρονων, ή το περιστατικο που αναφερεις δεν ηταν πριν 39 χρονια.
Τι διαλεγεις ?

Κατα τ' αλλα σωστος.:cool_4:
Αλλα βρε θαναση τον Επιταφιο βρηκες να βαλεις για να ριξεις την γκομενα ?
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.091
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top