Audio Meeting στο Ηράκλειο.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Την επομενη φορα καντε το "λαθος" ν΄ακουσετε τα Avantgarde.

@Κωστα αν τ΄ακουσεις, θα εχεις ενα χωραφι λιγοτερο.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Audio Meeting στο Ηράκλειο.

Την επομενη φορα καντε το "λαθος" ν΄ακουσετε τα Avantgarde.
Είναι στο πρόγραμμα...Είπαμε, ο Μάνος έχει υποσχεθεί Metallica απο κόρνες!
Ίσως με τους 300B της AudioNote που κάθονται εκεί, στο πάτωμα, παραπονεμένοι. :crazy_3:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ασχετη ερώτηση.
Κώστα,γιατί αυτό το θέμα το έβαλες σε αυτήν την κατηγορία και όχι στην Hi End όπου πιστεύω εκεί είναι η σωστή της θέση?
Το πρώτο meeting ήταν σίγουρα Ηi-End αλλά επειδή οι επόμενες συναντήσεις μπορεί να μην αφορούν όλες μηχανήματα αυτού του επιπέδου, το βάζω κατευθείαν στην audio να μην υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες.
'Εβαλα link και στην hi end.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Audio Meeting στο Ηράκλειο.

Η απάντηση ήταν στο πρώτο post του thread, όπως δείχνει και ο Νίκος.

Εδώ θα βάζουμε όλες τις συναντήσεις μας, όπως κάνουν τα παιδιά στο αντίστοιχο thread της "Βόρειας" κατηγορίας.

Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα να postάρουν στην Audio για να μην τους διαγράψουν απο το ACA ή να μην ξεφτύσει ο τίτλος του HiEndά, το πρόβλημα είναι δικό τους. Το αντικείμενο και των δύο κατηγοριών είναι το ίδιο, το budget αλλάζει (με βάση τον ορισμό του HiEnd που δέχονται οι περισσότεροι, παρόλο που δε συμφωνώ).

Reaction score
3
Το πρώτο meeting ήταν σίγουρα Ηi-End αλλά επειδή οι επόμενες συναντήσεις μπορεί να μην αφορούν όλες μηχανήματα αυτού του επιπέδου, το βάζω κατευθείαν στην audio να μην υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες.

Προβλήματα και διαφωνίες...!!!!!
Οκ με καλύψατε...:cool_4: :happy_9:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Προβλήματα και διαφωνίες...!!!!!
Οκ με καλύψατε...:cool_4: :happy_9:
Ω, ναι!
Μπορεί να πήγαμε στο μαγαζί του Μάνου αυτή τη φορά, και θα ξαναπάμε, αλλά δεν ακούμε μόνο απο Krell Evolution...Στις επόμενες συναντήσεις το menu, πέρα απο HiEnd συσκευές, θα έχει και class-T των 100 ευρώ, DIY class-D τελικούς, DIY καλώδια, πικάπ των 500 ευρώ, μουσική απο PC με USB DAC κ.ο.κ.

Καλύτερα να αποφύγουμε τις λιποθυμίες και τα "δράματα" που θα υπάρξουν αν μπουν οι συσκευές αυτές στη ΗiEnd...

Άσε που δε θα μπορούσα να ποστάρω χαβαλεδιάρικες φωτογραφίες σαν αυτή:

...χωρίς να ζητήσουν ορισμένοι να καούμε στην πυρά που δεν δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό στην κατηγορία. :happy_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Audio Meeting στο Ηράκλειο.

Ας κρατήσω την σιωπή μου......
Δημήτρη, αν σε ένα θέμα με τόσο γαργαλιστικές φωτογραφίες (και δεν αναφέρομαι στη γάμπα μου :crazy_3: ) και ωραίες μηχανές δεν έχεις να πεις τίποτα εποικοδομητικό ή έστω απλά θετικό αλλά μόνο να γκρινιάξεις, συμφωνώ, καλύτερα να κρατήσεις τη σιωπή σου. :happy_4:

Reaction score
47
Λοιπόν, το high-end είναι ΑΚΡΙΒΟ. Τελεία και παύλα.-
Δεν είμαι παράξενος, αλλά αυτό σημαίνει η έκφραση! Το ανώτατο τμήμα μιας (οποιασδήποτε) κατηγορίας προϊόντων. Όχι των καλύτερων (αν και τις πιο πολλές φορές είναι) αλλά των ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΩΝ.
Καλώς η κακώς αυτά είναι που μας τραβάνε το ενδιαφέρον - ίσως λόγω της δυσκολίας να τα αποκτήσουμε. Οταν πριν λίγο καιρό έκανα παρουσίαση ARCAM/KEF, μηχανήματα ΚΑΛΑ με εξαιρετικό value for money, η προσελεύση ήταν ελάχιστη, παρότι μεχρι και καταχωρήσεις στον τύπο μπήκαν. Δείτε το αλλιώς: αν σας καλέσει η Renault για test drive ελεύθερο του νέου Megane πόσοι θα πάτε; Αλλά αν κάνει το ίδιο η Ferrari;
Ομως μόλις αρχίσουν οι βροχές ελάτε να ακούσουμε τον γνωστό T-amp των 100€ να οδηγεί τα Avant-Garde των 15.000€ - το έχω κάνει κι έχει την πλάκα του...

Τέλος να είστε προετοιμασμένοι γιατί φέτος το χειμώνα θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα event!

Reaction score
0

Δημήτρη, αν σε ένα θέμα με τόσο γαργαλιστικές φωτογραφίες (και δεν αναφέρομαι στη γάμπα μου :crazy_3: ) και ωραίες μηχανές δεν έχεις να πεις τίποτα εποικοδομητικό ή έστω απλά θετικό αλλά μόνο να γκρινιάξεις, συμφωνώ, καλύτερα να κρατήσεις τη σιωπή σου. :happy_4:
Συ είπας....

Καλά λέει. Τι γκρινιάζεις ρε? :mad_2:
Γκρίνιαξα και δεν το ξέρω?

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Λοιπόν, το high-end είναι ΑΚΡΙΒΟ.
Μάνο, οι Hi End μηχανές είναι ακριβές, και άρα τελικά το hobby είναι ακριβό, δεν διαφωνούμε.

Το Ηi Εnd ως hobby δεν είναι μόνο μηχανές, όμως... Eίναι και ο Hi End ήχος και φυσικά οι άνθρωποι που ασχολούνται και παθιάζονται με τον καλό ήχο και με τις μηχανές αυτές. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η διαφωνία που έχω με τους περισσότερους έχει να κάνει με τον ορισμό του Hi Endά, ως σοβαρού χομπίστα.

Εντελώς χονδρικά (για να μη χαλάσουμε το θέμα) κι επειδή έφερες το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα, καλός οδηγός ή/και πραγματικά παθιασμένος με την αυτοκίνηση δεν γίνεται αυτόματα κάποιος επειδή αγόρασε Ferrari. Πρέπει να ασχολείσαι χρόνια, να έχεις φάει ώρες διαβάζοντας για τα αυτοκίνητα και οδηγώντας τα κ.o.κ.
Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να ξέρεις να κατεβάζεις τον κινητήρα (αν και ό,τι ξέρει κανείς, καλό είναι) αλλά τουλάχιστον να ξέρεις πως να μπαίνεις στις στροφές και, στο θεωρητικό κομμάτι, τις αρχές λειτουργίας των κινητήρων εσωτερικής καύσης, πρέπει να τα γνωρίζεις πριν το παίξεις "γνώστης" και ψαγμένος χομπίστας.

Συ είπας....
Στο παιχνίδι των λέξεων είμαι πολύ καλός, αλλά νομίζω είμαστε αρκετά μεγάλα παιδιά για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας. :happy_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ομως μόλις αρχίσουν οι βροχές ελάτε να ακούσουμε τον γνωστό T-amp των 100€ να οδηγεί τα Avant-Garde των 15.000€ - το έχω κάνει κι έχει την πλάκα του...
Θα σου κρατάω τον Trends που είναι ακόμα καλύτερος απο τον κλασικό T-amp. :respect:

Τέλος να είστε προετοιμασμένοι γιατί φέτος το χειμώνα θα έχουμε πολλά ενδιαφέροντα event!

:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
47
Αποψή μου οτι κανένα hobby δεν πρέπει να είναι "σοβαρό"!!!

Συμφωνώ Κώστα με τις απόψεις αυτές...

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Audio Meeting στο Ηράκλειο.

Το Ηi Εnd ως hobby δεν είναι μόνο μηχανές, όμως... Eίναι και ο Hi End ήχος και φυσικά οι άνθρωποι που ασχολούνται και παθιάζονται με τον καλό ήχο και με τις μηχανές αυτές. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η διαφωνία που έχω με τους περισσότερους έχει να κάνει με τον ορισμό του Hi Endά, ως σοβαρού χομπίστα.
Πάνω σε αυτό,χωρίς να γνωρίζω τις απόψεις σου και τις εμπειρίες σου,εαν σου είναι εύκολο,θα ήθελα να τοποθετηθείς λέγοντας την γνώμη σου,ίσως ξεκινώντας άλλο θέμα.
Συγνώμη για το "εκτός θέματος".

Reaction score
0

Στο παιχνίδι των λέξεων είμαι πολύ καλός, αλλά νομίζω είμαστε αρκετά μεγάλα παιδιά για να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας. :happy_4:

Είσαι και μετριόφρων βλέπω.....

Τέσπα, οι υποθέσεις που κάνεις για το τι θα έλεγα, μου αρέσουν.
Πες μου και 6 νούμερα απ το 1 μέχρι το 49 :happy_6:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Re: Απάντηση: Re: Audio Meeting στο Ηράκλειο.

Θα σου κρατάω τον Trends που είναι ακόμα καλύτερος απο τον κλασικό T-amp. :respect:

To τι πλακα θα παθετε με T-amp και Avantgarde, δεν το φανταζεστε.

Υ.Γ. Αν πεις να τον πουλησεις ( τον Τrends), ειμαι πρωτος στη λιστα απο τωρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt