AUDIO SPECTRUM ΑΙΟΛΟΣ Vs ZINGALI OVERTURE 2s

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είμαι ο μοναδικός στο

forum από όσο γνωρίζω που έχω ηχεία της Sonus άρα λογικό είναι να είμαι ελαφρώς

ενοχλημένος.
1. Έτσι νομίζεις (ότι είσαι ο μόνος με sonus εδώ μέσα). Είναι κι άλλοι. Αλλά δεν το λένε. (και με κάτι κρεμόνες ΝΑ με το συμπάθιο) :wink: :lol:
2. Ενοχλήθηκες πολύ? Σιγά ρε να μην είναι βαλτός επειδή σου έθαψε τα ηχεία. :lol:

βρε cool...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
g.kar ασχολουμαι ως χομπυστας 25 χρονια ( και με κατασκευη ηχειων ) και επαγγελματικα περιπου 14 χρονια . Απογοητευτηκα ακουγοντας τα συγκεκριμενα ηχεια γιατι ειχα σε πολυ μεγαλη εκτιμηση τα SONUS FABER . Δεν εννοω απο θεμα φινιρισματος αλλα λογω ιταλικης σχολης ηχου και οσων ειχα ακουσει για την εν λογω εταιρεια . Το συγκεκριμενο ηχειο ( το CONSERTO ) ειναι κακοσχεδιασμενο και πανακριβο . Οσο για τα ενισχυτικα του Τσακιριδη σαφως και δεν τον εκθετω και ας μην παμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα ριχνοντας το φταιξιμο οπουδηποτε αλλου εκτος απο τον υπαιτιο . Τα ενισχυτικα του Τσακιριδη τα εχω ακουσει ΠΟΛΛΑΚΙΣ με διαφορα ηχεια και ξερω πολυ καλα πως παιζουν .Μακαρι να παιζαν και αλλοι λαμπατοι ενισχυτες ετσι οπως παιζουν οι Τσακιρηδιδες . Σιγουρα δεν παιζουν οπως αφηνεις να καταλαβουμε . Μαλιστα ειμαι διατεθειμενος να κανονισω μια ακροαση αν καποιος διαθεσει τα CONSERTO για να διαπιστωθει του λογου το αληθες .
Μεχρι τοτε θα παρακαλουσα να μην ψαχνετε για δικαιολογιες οπου αλλου εκτος απο τα συγκεκριμενα ηχεια . Αλλωστε δεν ημουν ο μονος που σχολιασε το συγκεκριμενο θεμα ετσι . Ετυχε να βρισκονται την δεδομενη στιγμη περιπου 6 με 7 ανθρωποι . Ολοι ασχετοι ημασταν ; Ααα ....και ειμαι τρανζιστορακιας . Τωρα με τους Τσακιριδηδες που τους ακουσα πριν 1,5 χρονο αρχισα να μεταβαλω λιγο την αποψη μου για τους λαμπατους και να συλλαμβανω τον εαυτο μου να ζαχαρωνει τις Ηλεκτρες με KT-88 !!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Χα χα !! Χρηστο η γνωριμια μας μου επιτρεπει να σου μιλαω στον ενικο !! Ετοιμασου για την κοντρα !! Θα σε βρασω λιγο στο ζουμι σου μεχρι να σου πω ποιος ειμαι . Μεχρι τοτε ....προετοιμασου !

Reaction score
2
Γενικα παντως δεν πρεπει να κρινουμε βιαστικα οποιοδηποτε μηχανημα.Στον χωρο του hiend ολα ειναι ρευστα.Υπαρχουν ηχεια με ιδιαιτεροτητες που για να βγαλουν τον "καλο εαυτο τους" θελουν συγκεκριμενα ματσαρισματα απο ενισχυτικα πηγες κτλ.Υπαρχουν παντως ηχεια για ολους μας γι αυτο ολοι εχουμε και διαφορετικες αποψεις.Το θεμα αλλωστε ειναι το συνολικο αποτελεσμα πηγης ενισχυτη ηχειων να μας δινει το αισθημα του live οσο αυτο γινεται.Εαν πλησιασουμε εστω και κατα προσεγγιση εκει κατι εχουμε κανει.......αρκει να εχουμε και σχετικη εμπειρια απο ζωντανη μουσικη

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Αγαπητε Γιαννη δεν διαφωνω μαζι σου . Παντα "κοιταγα" με θαυμασμο τα SONUS FABER . Απλα απογοητευτηκα .

Reaction score
3
Γνώμες,κρίσεις απόψεις.... :|
Δεκτόν ο καθένας να έχει την γνώμη του,όχι όμως να προσπαθήσει να την επιβάλει με το ζόρι.

Χρήστο ο Luxman,κάτι σκέφθεται,πράγμα που θα το ανακοικώσει σχετικά σύντομα απ'οτι καταλαβαίνω.
Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε μέχρι τότε. :wink:

Gio

Reaction score
185
Μαγκες , ωραια να αναψουν λιγο τα αιματα.
Chario millenium 2 υπαρχουν.
Βρες τε και ενα Sonus Faber αποφασιστε και με τι οπλο θα μονομαχησουν και κοπιαστε
Τσακωμοι ευπροσδεκτοι! :lol:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.870
Έλα καημένε, μην εξάπτεσαι. Ακόμα κι εσύ κάποια ημέρα των ημερών θα αξιωθείς να αποκτήσεις ηχεία που να είναι λιγάκι άνω του μετρίου, χε, χε, χε.

Reaction score
498
Ρίχνω τους τόνους γιατί μάλλον κατάλαβα ποιος είσαι και γνωριζόμαστε χρόνια... :p .

Έχεις εντελώς τυχαία και Β&W, ΧΕΧΕΧΕ, μάγος ήμουνα? Διέψευσε με εάν κάνω

λάθος...!ΟΚ, θα το κανονίσουμε μετά τις γιορτές. Θα μονομαχήσουνε ιδίου όγκου

ηχεία. Φέρτε ένα ζευγάρι Chario Academy 1 και θα φέρω τα δικά μου τα

Concerto. Συνοδά θα τα βρούμε μετά από συνεννόηση. Ποιος θα βάλει τον χώρο?

Η κόντρα θα έχει να κάνει με το budget της Sonus Faber vs της ναυαρχίδας της

Chario σε αυτό τον όγκο, για να μην ξεχνιόμαστε. Η τιμή νομίζω είναι πάνω κάτω η

ίδια. Τα Concerto είχανε 1.400Ευρώ. Τα Academy κάτι παραπάνω, κάνω λάθος?

Η μονομαχία είναι μεταξύ Ιταλών, είναι βεντέτα Σικελιανή. Οι Άγγλοι απέξω

παρακαλώ...

Reaction score
25.247
ερχομαι για κουβαλημα!!
θα πεσουν κορμια στα αιματοβαμενα υψιπεδα του χαιεντ.
(μεταξυ μας τωρα χρηστο αυτο το χαμηλο τελος παντων να ξερεις ,πως να στο πω ... αλλα εγω μαζι σου ειμαι!!!)

Reaction score
498
ΧΑΧΑΧΑΧΑ, καλά μέλος μου εσύ έχεις και μία έτσι πώς να το πω, ιδιαίτερη σχέση με

το χαμηλό...Δεν είσαι ο καθημερινός μας άνθρωπος εάν καταλαβαίνεις τί

εννοώ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
25.247
κακομαθημενος παιδι μου κακομαθημενος
αλλα ξερεις η σημερινη νεολαια , δεν υπαρχει κρατος,που οδηγειται η πατρις ,ποιος θα οδηγησει τα ηχεια μου κλπ

α και που στε? κανονιστε το ξυλο εεε την κοντρα μεχρι 9 του μηνος για να προλαβω!

Reaction score
3.449
Επειδή γνωρίζω ήδη τον νικητή, δεν πάμε κατ' ευθείαν στη ταβέρνα.

Για χροιές πάντα μιλάμε. Για σωστά μπάσα, μόνο με τα ακουστικά μου.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Χρηστο μαλλον σε ενεπνευσε το πνευμα των ημερων και ως νεος Baltassar στοχευσες σωστα !! Μαγος εισαι ;;;; Χα χα χα χα !!!
Η κοντρα θα ειναι αιματηρη !! (Προ)ετοιμασου μετα τις γιορτες . Viva CHARIO !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άν έρθετε Θεσσαλονίκη πάντως, μπορώ να σας κανονίσω συγκριτικό ΜΕΣΑ στην ταβέρνα (2 σε 1)! :lol: :lol:

Αλλά θα κανονίσω εγώ και το s/w :wink: 8)

Reaction score
3.449
Για ανεβάστε φωτογραφίες των μονομάχων μας.
Ο χαμένος κερνάει παϊδάκια στη Θεσσαλονίκη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members
38.488
Νεότερο μέλος
nikpapageo