Audio Spectrum παρόμοια?

Reaction score
271
Sepultura αυστηρά μέχρι και το Arise!
To Roots δε, εις το πυρ το εξώτερον!
Καλουτσικο και το Roots αλλά δεν είναι Arise και Beneath the remains!!!Αλλό να ακούς το Ride the lightning και άλλο το st. anger. Άλλο να ακούς το Darkness descends.....

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.803
Φιλικά ,
Αν τα ενισχυτικά σας αντέχουν , δείτε τον Ερμή και τον Ορφέα στην audio spectrum .

Reaction score
271
(αλλα ευλογα θα ρωταγε κανεις με τι ενισχυτικα , και βεβαια σε τι χωρο συμβαινουν ολα αυτα)
το Roots(υποψιαζομαι) οτι εχει τη καλητερη ηχογραφιση, αλλα εχω να τα ακουσω απο τοτε που βγηκαν.. οποτε και δεν ξαναγυρναω στο γυμνασιο .. 🐒
ντακς μονο σεπουλτουρα ακουω ακομα
Ο χώρος που έχω είναι για τον πέον , τα ενισχυτικά μου είναι από rotel, harman kardon, mid fi ολοκληρωμένους, μέχρι yamaha a-s2200 ο πιο ακριβός που εχω καμία 7 στο σύνολο.

Reaction score
271
Φιλικά ,
Αν τα ενισχυτικά σας αντέχουν , δείτε τον Ερμή και τον Ορφέα στην audio spectrum .
Ευχαριστώ για την βοήθεια μπηκαν ήδη στην λίστα με τα ηχεία που θέλω να ακούσω φαντάζομαι θα μου αρέσουν όπως το Xanadu που είχα ακούσει και τρελάθηκα.
ε μονο θρας μπορεις να ακουσεις εκει μεσα.. 🐒
Τι να κάνεις σπίτι με μικρό μωρό παντού τα πράγματα του καροτσάκια μπιπμπερο εκατομμύρια πάνες αλλαξεριες και κάπου ανάμεσα στραβά δύο ηχεία.

Reaction score
271
Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια ειδικά τον Emmanouil 1964 και τον razor έκανα την λίστα με τα ηχεία που θα ψάξω να ακούσω και ευχαριστώ όσους δεν με κοροϊδεψαν για τις λιγοστές μου γνώσεις 😀 Και αν το πρωι ξυπνάω...ξυπνούσα με Slayer τώρα θα κοιμηθώ με Sodom!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab