Emmanouil 1964
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 28.803
.........θέλω κάτι να βγάζει γλυκό ήχο.
-
....πορτοκάλια μέρλιν = audio spectrum
-
....πορτοκάλια μέρλιν = audio spectrum

Καλουτσικο και το Roots αλλά δεν είναι Arise και Beneath the remains!!!Αλλό να ακούς το Ride the lightning και άλλο το st. anger. Άλλο να ακούς το Darkness descends.....Sepultura αυστηρά μέχρι και το Arise!
To Roots δε, εις το πυρ το εξώτερον!
Ο χώρος που έχω είναι για τον πέον , τα ενισχυτικά μου είναι από rotel, harman kardon, mid fi ολοκληρωμένους, μέχρι yamaha a-s2200 ο πιο ακριβός που εχω καμία 7 στο σύνολο.(αλλα ευλογα θα ρωταγε κανεις με τι ενισχυτικα , και βεβαια σε τι χωρο συμβαινουν ολα αυτα)
το Roots(υποψιαζομαι) οτι εχει τη καλητερη ηχογραφιση, αλλα εχω να τα ακουσω απο τοτε που βγηκαν.. οποτε και δεν ξαναγυρναω στο γυμνασιο ..
ντακς μονο σεπουλτουρα ακουω ακομα
Ευχαριστώ για την βοήθεια μπηκαν ήδη στην λίστα με τα ηχεία που θέλω να ακούσω φαντάζομαι θα μου αρέσουν όπως το Xanadu που είχα ακούσει και τρελάθηκα.Φιλικά ,
Αν τα ενισχυτικά σας αντέχουν , δείτε τον Ερμή και τον Ορφέα στην audio spectrum .
Τι να κάνεις σπίτι με μικρό μωρό παντού τα πράγματα του καροτσάκια μπιπμπερο εκατομμύρια πάνες αλλαξεριες και κάπου ανάμεσα στραβά δύο ηχεία.ε μονο θρας μπορεις να ακουσεις εκει μεσα..![]()
Ευχαριστώ θα τα ψάξω!Βάλε στη λίστα σου και τα chario. Γλυκοηχα και ροκαδικα, με γεμάτο χαμηλό.