audiophile stream network

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
Να ξερεις οτι πολλοι ιντερνετικοι σταθμοι αλλαζουν streamers κατα καιρους για αυτο και ισως δεν τον πιανεις στη smart tv
εδω ειναι το περιεργο το πιανω στο tunein του κινητου και οχι στο tunein της (smart-my-@ss) tv !!! δεν εχουν αλλαξει σερβερ (το ιδιο συμβαινει και σε αλλους σταθμους, δεν ειναι μονο ο Indieground.gr )-καμια φαρσα θα εχει γινει και θα τρωει εμπαργκο και λογοκρισια.
Για media-streamer τα εχω πει και σε αλλο θρεντ. Για μενα PC + DAC ειναι μονοδρομος (στο PC..επισης μπορεις να βρεις πολλους ή και ολους σταθμους). Βολευει σαν λυση αρκετο κοσμο αποτι φενεται.. οποτε by my guest! :)

Reaction score
1.128
Eχει και αυτο την γοητεια του Κωστα! Φτανει μην γινεται υπερβολη.
Εδω και πολυ καιρο η μουσικη που ακουω ειναι αυλο υλικο και ιντερνετικο ραδιοφωνο. Αλλα μια στις τοσες παω να ψαξω και για κανα δισκακι.
Η βόλτα στο μοναστηράκι, η συναναστροφή με φίλους και η αγορά δίσκων έχει άλλη χάρη και δεν αντικαθιστάται από οποιαδήποτε τεχνολογία.Δεν έχει να κάνει με το ''τι ακουγεται καλύτερα'' κλπ.Όποτε καλά κάνεις και συνεχίζεις τις βόλτες σου Γιάννη, κι εγώ μια στο τόσο το ίδιο κάνω.

Reaction score
1.600
εδω ειναι το περιεργο το πιανω στο tunein του κινητου και οχι στο tunein της (smart-my-@ss) tv !!! δεν εχουν αλλαξει σερβερ (το ιδιο συμβαινει και σε αλλους σταθμους, δεν ειναι μονο ο Indieground.gr )-καμια φαρσα θα εχει γινει και θα τρωει εμπαργκο και λογοκρισια.
Για media-streamer τα εχω πει και σε αλλο θρεντ. Για μενα PC + DAC ειναι μονοδρομος (στο PC..επισης μπορεις να βρεις πολλους ή και ολους σταθμους). Βολευει σαν λυση αρκετο κοσμο αποτι φενεται.. οποτε by my guest! :)
+1 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα προσφέρουν τεράστια ευελιξία είτε αναφερόμαστε σε αναλογικό είτε σε ψηφιακό περιεχόμενο. Με πληθώρα εισόδων/χαρακτηριστικών μπορούν τα καλύψουν το 99% των περιπτώσεων...Προσωπικά έχω βολευτεί απίστευτα με το συγκεκριμένο στο γραφείο το οποίο δεν έχει να σταματήσει να παίζει εδω και 8 μήνες που το έχω συνδεδεμένο...

Attachments

Reaction score
5.893
1.FM - Absolute Blues Hits
Απαιχτος στις μπλουζιες !!
[DOUBLEPOST=1484073223][/DOUBLEPOST]
Η βόλτα στο μοναστηράκι, η συναναστροφή με φίλους και η αγορά δίσκων έχει άλλη χάρη και δεν αντικαθιστάται από οποιαδήποτε τεχνολογία.Δεν έχει να κάνει με το ''τι ακουγεται καλύτερα'' κλπ.Όποτε καλά κάνεις και συνεχίζεις τις βόλτες σου Γιάννη, κι εγώ μια στο τόσο το ίδιο κάνω.
Ακριβως ετσι !!

Reaction score
5.893
+1 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Τα συγκεκριμένα μηχανήματα προσφέρουν τεράστια ευελιξία είτε αναφερόμαστε σε αναλογικό είτε σε ψηφιακό περιεχόμενο. Με πληθώρα εισόδων/χαρακτηριστικών μπορούν τα καλύψουν το 99% των περιπτώσεων...Προσωπικά έχω βολευτεί απίστευτα με το συγκεκριμένο στο γραφείο το οποίο δεν έχει να σταματήσει να παίζει εδω και 8 μήνες που το έχω συνδεδεμένο...
Που βρεθηκε αυτο??
Εβγαλε η Sansui streamer?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Για media-streamer τα εχω πει και σε αλλο θρεντ. Για μενα PC + DAC ειναι μονοδρομος (στο PC..επισης μπορεις να βρεις πολλους ή και ολους σταθμους). Βολευει σαν λυση αρκετο κοσμο αποτι φενεται.. οποτε by my guest! :)[/QUOTE

Γνωριζω ανθρωπους στη χαλκιδα που εχουν 2 ιντερνετικους σταθμους με εχουν ενημερωσει οτι αλλαζουν streamer κατα καιρους και εξαρταται και σε ποια ling φιλοξενουνται eradio πχ και λοιπα.
[DOUBLEPOST=1484075091][/DOUBLEPOST]
H βολτες στο μοναστηρακι εννοειται οτι δεν θα σταματησουν η μαγεια του βινυλιου δεν φευγει ισα ισα που λογο εμφανισεςι τιτλων και αλμπουμ στην οθονη του marantz αναζηταμε και τα αναλογα αλμπουμ καλλιτεχνες που μας αρεσουν χωρις να ανατρεχουμε στο sazham συνεχεια!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
Καλε ναι... no offence..
Απλα το σκεπτικο μου ειναι οτι με τα ιδια περιπου λεφτα αγοραζει ενα πιτσί (pc) ενα λαπτοπακι κ το περνας dac.
Μπορεις να παιξεις βεβαια κ απο πισι ..οποτε δεν χρειαζεσαι ξεχωριστη συσκευη, περα απο το Dac.
Αλλα αυτο βλεπω οτι βολευει καποιος να παταει 2-3 κουμπακια οπως το παλιο καλο ραδιοφωνο.. + τις εξτρα χρησεις. (Οκαυ..το cd player που εχω, δεχεται usb..οποτε εχω connectivity στο ρακ)
Στο λινκ στη πιο πανω αναρτηση παραθετω την γνωμη μου, οσο θυμαμαι..
:)
@papavmax .. ε και γω καπου χωμενος μεσα ειμαι (οχι στον indieground αν κ πολυ θα το θελα οπως κ αυτοι εμενα) κ μεις αλλαξαμε σερβερ κατι τετοιο προσφατα..το ιδιο..δεν παιζει στην τιβι... αλλα πως γινεται το ιδιο application... να παιζει μονο το 1.. !! :s

Reaction score
5.981
Ευελιξία & ποιότητα...και value for money...
μπα δεν βλέπω να λέει και πολλά.....Signal-to-Noise Ratio: > 83dB (A)(που να τα δει αυτά ο EAR)
επίσης δεν παίζει υψηλής ανάλυσης αρχεία από εξωτερικές πηγές(μόνο μέχρι 24Bit/48Khz)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
tmp_16496-Screenshot_2017-01-10-21-23-562043937941.png

...τους ματιασα..
Λολ
Αλλα... οταν αλλαζει σερβερ ενας σταθμος..καπως αντιστοιχα δεν χανεται το "σημα"κ απο τους (radio) streamers!?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Καλε ναι... no offence..
Απλα το σκεπτικο μου ειναι οτι με τα ιδια περιπου λεφτα αγοραζει ενα πιτσί (pc) ενα λαπτοπακι κ το περνας dac.
Μπορεις να παιξεις βεβαια κ απο πισι ..οποτε δεν χρειαζεσαι ξεχωριστη συσκευη, περα απο το Dac.
Αλλα αυτο βλεπω οτι βολευει καποιος να παταει 2-3 κουμπακια οπως το παλιο καλο ραδιοφωνο.. + τις εξτρα χρησεις. (Οκαυ..το cd player που εχω, δεχεται usb..οποτε εχω connectivity στο ρακ)
Στο λινκ στη πιο πανω αναρτηση παραθετω την γνωμη μου, οσο θυμαμαι..
:)

@papavmax .. ε και γω καπου χωμενος μεσα ειμαι (οχι στον indieground αν κ πολυ θα το θελα οπως κ αυτοι εμενα) κ μεις αλλαξαμε σερβερ κατι τετοιο προσφατα..το ιδιο..δεν παιζει στην τιβι... αλλα πως γινεται το ιδιο application... να παιζει μονο το 1.. !! :s
LXR WORLD RADIO kαι MR SOUL ειναι απο τη χαλκιδα μανος αθηναιος και γιαννης βασιλειου πολλα χρονια dj δουλεψαμε μαζι σε αρκετα club φοβερα παιδια και γνωστες!

Reaction score
1.600
μπα δεν βλέπω να λέει και πολλά.....Signal-to-Noise Ratio: > 83dB (A)(που να τα δει αυτά ο EAR)
επίσης δεν παίζει υψηλής ανάλυσης αρχεία από εξωτερικές πηγές(μόνο μέχρι 24Bit/48Khz)
για αυτό έχουμε τα aphex...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
LXR WORLD RADIO kαι MR SOUL ειναι απο τη χαλκιδα μανος αθηναιος και γιαννης βασιλειου πολλα χρονια dj δουλεψαμε μαζι σε αρκετα club φοβερα παιδια και γνωστες!
..ναι αλλα περιεργο δεν ειναι να παιζει μονο το ενα!? :/
Εγω τα χω πει δε τα ξαναλεω μια εκπομπη εχω τεταρτη νυχτα..... οσοι θελουν με λιγο ψαξιμο την βρισκουν... χαλια παιζω γι αυτο..

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
..ναι αλλα περιεργο δεν ειναι να παιζει μονο το ενα!? :/
Εγω τα χω πει δε τα ξαναλεω μια εκπομπη εχω τεταρτη νυχτα..... οσοι θελουν με λιγο ψαξιμο την βρισκουν... χαλια παιζω γι αυτο..
Δωσε λινκ να μπουμε

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.624
Δωσε λινκ να μπουμε
Εχεις pm.. δεν παιζω οντιοφιλ..:offtopic::lolsign:

Εφοσων υπαρχει καποιο ενδιαφερων..κ εφοσων ο σταθμος δεν επιφερει χρηματικο οφελως..ισα ισα.. με ενα μπουκαλι+ που κατεβαζω..μεσα μπαινω... link

Reaction score
5.893
Ευελιξία & ποιότητα...και value for money...
:thumbsup:
Kαθολου κακο για τα λεφτα που ζηταει. Το ριχνεις και πανω στο ντακ με την οπτικη και εισαι ωραιος.Στην τελικη ποσοι εχουμε στους σκληρους πανω απο 16/44 υλικο?

Reaction score
1.600

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος