audiophile stream network

Reaction score
60
Η βόλτα στο μοναστηράκι, η συναναστροφή με φίλους και η αγορά δίσκων έχει άλλη χάρη και δεν αντικαθιστάται από οποιαδήποτε τεχνολογία.Δεν έχει να κάνει με το ''τι ακουγεται καλύτερα'' κλπ.Όποτε καλά κάνεις και συνεχίζεις τις βόλτες σου Γιάννη, κι εγώ μια στο τόσο το ίδιο κάνω.
Συμφωνώ απόλυτα με τη βόλτα με φιλους στο Μοναστηράκι και θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα (τυχαίο το παράδειγμα ):
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου η original αγγλική κόπια του Exile On main street των Stones.
Σκεπτόμενος ότι κυκλοφόρησε πριν από 45 χρόνια, εκεί που συνεβη, τότε που συνέβη, άγνωστο το πόσα κύματα έχει περάσει για να πέσει τελικά στα χέρια μου, το βάζω στο πικάπ και χαζεύω το εξώφυλλο και τα καρτ ποστάλ που το συνόδευαν.
Ε λοιπόν αυτή η αίσθηση δεν συγκρίνεται με κανένα 24/192 flac/DSD κλπ αρχείο, όσο καλύτερα και να παίζει -που δεν παίζει αν έχεις καλό πίκάπ.
Στίς σύγχρονες παραγωγές πάντως νομίζω ότι η ψηφιακή μορφή είναι προτιμότερη ηχητικά.

Reaction score
1.128
Συμφωνώ απόλυτα με τη βόλτα με φιλους στο Μοναστηράκι και θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα (τυχαίο το παράδειγμα ):
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου η original αγγλική κόπια του Exile On main street των Stones.
Σκεπτόμενος ότι κυκλοφόρησε πριν από 45 χρόνια, εκεί που συνεβη, τότε που συνέβη, άγνωστο το πόσα κύματα έχει περάσει για να πέσει τελικά στα χέρια μου, το βάζω στο πικάπ και χαζεύω το εξώφυλλο και τα καρτ ποστάλ που το συνόδευαν.
Ε λοιπόν αυτή η αίσθηση δεν συγκρίνεται με κανένα 24/192 flac/DSD κλπ αρχείο, όσο καλύτερα και να παίζει -που δεν παίζει αν έχεις καλό πίκάπ.
Στίς σύγχρονες παραγωγές πάντως νομίζω ότι η ψηφιακή μορφή είναι προτιμότερη ηχητικά.
Αυτή η αίσθηση είναι που κραταει ζωντανό τον δίσκο βινυλίου που δεν λέει να πεθάνει!!Έχω κι εγώ δίσκους της δεκαετίας του 60,νομίζω και πιο παλιά ακόμα.δεν με απασχολεί πως ακούγεται.
Στη τελική αν χρειαστεί βάζω και τον σκληρό δίσκο,που δεν θα χρειαστεί...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound