Audiophile USB 2.0 Cable

Reaction score
1.190
Σε σύνδεση PC με DAC (USB σύνδεση), για αναπαραγωγή αρχείων AIFF ή WAV πόσο σημασία έχει το καλώδιο;

Διαβάζω διάφορα και προσπαθώ να καταλάβω αν αγοράζοντας κάποιο audiophile USB καλώδιο (πχ wireworld, kimber) θα δω διαφορά.

Γιώργος

Reaction score
4
Απάντηση: Audiophile USB 2.0 Cable

Θυμαμαι πριν κανα δυο χρονια ενα της Ντενον που ειχε βαλει καποιος εδω και εκανε 500 ευρω... ή ηταν δυκτιου αυτο; δε θυμαμαι...

παντως τι διαφορα θα περιμενες να δεις; η πληροφορια ειτε φτανει ειτε δε φτανει, δε νομιζω να υπαρχει ενδιαμεση κατασταση

τωρα για jitter, error correction και δεν ξερω γω τι αλλο, θα σου πουν αλλοι πιο ψαγμενοι αν παιζει σ'αυτα ρολο το καλωδιο.

Reaction score
10
Σε σύνδεση PC με DAC (USB σύνδεση), για αναπαραγωγή αρχείων AIFF ή WAV πόσο σημασία έχει το καλώδιο;

Διαβάζω διάφορα και προσπαθώ να καταλάβω αν αγοράζοντας κάποιο audiophile USB καλώδιο (πχ wireworld, kimber) θα δω διαφορά.

Γιώργος

Πάρα πολύ, αν θεωρείς ότι το σύστημα σου είναι αρκετά αναλυτικό ώστε να αναδείξει αυτές τις διαφορές.

Reaction score
685

Παντως σε καλωδια firewire ακους διαφορες και μαλιστα σημαντικες (για το κοστος του καλωδιου)....

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Γιώργος
Να σε ρωτήσω κάτι! Έχεις τη διάθεση να ξοδέψεις το ποσό που θέλεις, ή το ποσό που χρειάζεται;

Reaction score
1

Γιώργος
Ανάλογα με το ηχοσύστημα και τα αυτιά που έχεις. Οι διαφορές για το 99% των ανθρώπων, πλησιάζουν την διαφορά στην ακρόαση έχοντας φάει βραστά λαχανικά με λίγο αλάτι, λάδι και νερό ΜΕ την ακρόαση έχοντας φάει κοψίδια με τηγανιτές πατάτες και δυο ποτήρια κρασί.

Reaction score
685

δυστυχως με τα καλωδια τετοιου τυπου αλλαζει ο ηχος οσο και να σου λενε καποιοι οτι δεν...

εχει φιλος αυτη τη στιγμη ενα Oyaide και ενα Entreq firewire καλωδιο σπιτι και δοκιμαζει (χρησιμοποιει το Int 202 της Weiss) και δεν εχουν καμια σχεση στον ηχο απο οτι μου λεει....

παντως για USB θα αγοραζα ειτε το Furutech GT2 η καποιο της Wireword απο τη στιγμη που ειναι και οι δυο σοβαρες εταιριες...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Audiophile USB 2.0 Cable

δυστυχως με τα καλωδια τετοιου τυπου αλλαζει ο ηχος οσο και να σου λενε καποιοι οτι δεν...

εχει φιλος αυτη τη στιγμη ενα Oyaide και ενα Entreq firewire καλωδιο σπιτι και δοκιμαζει (χρησιμοποιει το Int 202 της Weiss) και δεν εχουν καμια σχεση στον ηχο απο οτι μου λεει....

παντως για USB θα αγοραζα ειτε το Furutech GT2 η καποιο της Wireword απο τη στιγμη που ειναι και οι δυο σοβαρες εταιριες...
πεσ του να χρησιμοποιήσει εξωτερική τροφοδωσια στο int202 και να καλύψει τα πιν του ρεύματος στα καλωδια. εαν ακουσει διαφορες να μου γραψει. ο ιδιος ο weiss λεει οτι το μονο που ισως παιζει ρολο ειναι το μηκος.

Reaction score
1.190

Άρα λες ότι κάνει διαφορά και όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλό;

Reaction score
10

πεσ του να χρησιμοποιήσει εξωτερική τροφοδωσια στο int202 και να καλύψει τα πιν του ρεύματος στα καλωδια. εαν ακουσει διαφορες να μου γραψει. ο ιδιος ο weiss λεει οτι το μονο που ισως παιζει ρολο ειναι το μηκος.
Εξωτερική τροφοδοσία έχει, όπως και ο Γιώργος με το Vesta.

D

deleted user 10898

Guest

Εξωτερική τροφοδοσία έχει, όπως και ο Γιώργος με το Vesta.
ε αρα πες του εαν μπορει να κανει το πειραμα...
να παρει ενα φτηνο firewire και να καλυψει η κοψει τα πιν ρευματος (βρες καπου το σχεδιο) και να το συγκρινει με τα ακριβα...

Reaction score
10

να παρει ενα φτηνο firewire και να καλυψει η κοψει τα πιν ρευματος (βρες καπου το σχεδιο) και να το συγκρινει με τα ακριβα...
Θεωρείς ότι εξακολουθεί να διέρχεται από ρεύμα το pinάκι παρόλο που χρησιμοποιείται εξωτερική τροφοδοσία?

Λες να το προσπαθήσω και εγώ στο USB?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.935

έχω χάσει κάτι, κάτσε να ψάξω με το φακό μου....

Reaction score
685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Audiophile USB 2.0 Cable

μωρε ενταξει αυτο που λες το καταλαβαινω....

γιατι ομως τα δυο ακριβα ακουγονται διαφορετικα μεταξυ τους και επισης διαφορετικα απο το φτηνο...

ποιο απο τα τρια εχει κοψει το ρευμα απο το αντιστοιχο pin?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.458

Θυμαμαι πριν κανα δυο χρονια ενα της Ντενον που ειχε βαλει καποιος εδω και εκανε 500 ευρω... ή ηταν δυκτιου αυτο; δε θυμαμαι...
Δικτύου ήταν, της ντένον που έκανε 500€ και ήταν ίδιο με του εμπορίου του 1€!!! :142:

Reaction score
1

Για να μην είμαι ισοπεδωτικός, υπάρχουν USB της οκάς τα οποία είναι προβληματικά. Για παράδειγμα, είχα ένα που δεν έφτανε να τροφοδοτήσει ένα μικρούλι εξωτερικό δίσκο και υπολειτουργούσε.. Και έψαχνα να βρω αν χτύπησε ο δίσκος.. :133: Άρα εντοπίζονται διαφορές.. όταν αυτές είναι αρκούντως μεγάλες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april