- Reaction score
- 15.543
Ότι και ναναι θα χει μέλλον...
Σίγουρα θέλει άλλο μικρόφωνο. Δεν κάνει αυτό της συσκευασίας του.ωπ τι έχουμε εδώ;
Μια εξιδεικευμένη άποψη από κάποιον που γνωρίζει εάν αξίζει την αναβάθμιση;
εάν μπορεί κάποιος να το χειριστεί μόνος του ή απαιτεί ειδικό να έρθει να το ρυθμίσει;
εάν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό ή κάνει και το υπάρχον μικρόφωνο που δίνει η εταιρία μαζί με τον ενισχυτή;
κάνα νέο έχουμε?Σήμερα σβήνουν όλα τα άλλα λογισμικά ισοστάθμισης.
περιμέντε καλέ....θα μάθουμε σύντομα!ωπ τι έχουμε εδώ;
Μια εξιδεικευμένη άποψη από κάποιον που γνωρίζει εάν αξίζει την αναβάθμιση;
εάν μπορεί κάποιος να το χειριστεί μόνος του ή απαιτεί ειδικό να έρθει να το ρυθμίσει;
εάν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό ή κάνει και το υπάρχον μικρόφωνο που δίνει η εταιρία μαζί με τον ενισχυτή;
200 € και "δένεται" με τον avr.περιμέντε καλέ....θα μάθουμε σύντομα!
This license entitles the user to calibrate one AVR for the lifetime of the AVR. Licenses are per-user and per-AVR-serial-number, and are non-transferrable."
έτσι ακριβώς γινόταν και με το audyssey pro kit200 € και "δένεται" με τον avr.
Αν αγοράσεις καινούριο πρέπει να ξαναδώσεις 200€ αφού αυτό που θα έχεις θα έχει δεθεί με το serial του πουλημένοι σου avr...
Α, και να τον πουλήσεις ο αγοραστής πάλι δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει γιατί είναι στο δικό σου όνομα και δεν μεταφέρεται!!
Manuall
Audyssey MultEQ-X User Guide
καλά το δικό σου το μηχάνημα είναι για τα σκουπίδια...δεν πουλιέταιΠαπαριές μαρίτσα μου . Αυτοί έχουν μαύρα μεσάνυχτα.
Πουλάω εγώ το μηχάνημά μου κι αυτός που το αγοράζει ,πρέπει να ξανααγοράσει την άδεια για το ίδιο μηχάνημα.
Δεν μας είπαν , μήπως θέλουν να δούν και τιμολόγιο της αγοραπωλησ'ιας?
θα περιμένω πλήρη αναφορά από @Kostas Kefalas
Σήμερα σβήνουν όλα τα άλλα λογισμικά ισοστάθμισης.
και το νήμαΣήμερα σβήνουν όλα τα άλλα λογισμικά ισοστάθμισης.