AVsite 2013

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3.085
Καταθέτοντας κι εγώ την άποψή μου, συγκριτικά με την προηγούμενη πλατφόρμα, θέλω να επισημάνω τα εξής:
  1. Το χρώμα. Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που είχα, αυτό εμφανίζεται. Δεν ξέρω τί είχαν άλλοι, αλλά εγώ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΞΕΙ χρώμα, φόντο κλπ., είχα το ίδιο με το σημερινό.
  2. Οι default χαρακτήρες. Οι προηγούμενοι ήταν σαφώς πιο ευανάγνωστοι (νομίζω ήταν Verdana).
  3. Καλό είναι που στα "κουμπιά" διαχείρισης του κειμένου βλέπω στοίχιση (δεν θυμάμαι αν υπήρχε προηγουμένως), αλλά κι αυτή είναι ελλειπής. Λείπει, δηλαδή, το - κατά τη γνώμη μου - βασικότερο, η στοίχιση του κειμένου και από τις δυο πλευρές της σελίδας ή αλλιώς, η πλήρης στοίχιση. Επίσης, καλό είναι που βλέπω "κουμπιά" για bullets, αρίθμηση παραγράφων, outdent και indent, καθώς και για QUOTE, UNQUOTE.
  4. Σαφώς, η πλαϊνή δεξιά στήλη πρέπει να στενέψει.
  5. Το κουμπάκι με το εικονίδιο της δισκέττας, που μου βγάζει "drafts", τί είναι;
  6. Επίσης, το κουμπάκι με το "διαγραμμένο" κεφαλαίο S, που μου βγάζει Strike-through, τί είναι;
Αν δω κι άλλα, θα τα γράψω.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Το xenforo είναι από τις καλύτερες πλατφόρμες για forum...
Πολύ καλή δουλειά...
Υπομονή λιγάκι...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το avatar του Διαχειριστή είναι σαν Γιαπωνέζικη τσόντα.........πιξελιασμένο:gotcha:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Εκ πρώτης όψεως είναι αρκετά καλό αλλά του λείπει πλάτος.
τι διαστάσεις μπορεί να έχει η εικόνα του avatar;
Δάκη στα albums είχα αρκετές φωτογραφίες που ήταν attached σε διάφορα μηνύματά μου, υπάρχει backup για να τις ξαναβρώ;

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Πού είναι το mod control panel; :unsure:

Πού βλέπω τα IPs των μελών;

Πώς σβήνουν τα μηνύματα;

Πώς κάνω edit το signature;

Last edited:

Reaction score
30.455
Kαλησπέρα..
όταν διαβάζω κάποιο thread φαίνεται ο υπολογιστής να φορτώνει συνεχώς τη σελίδα...

Reaction score
5.672
εμενα παλι απο makis1973 με εκανε μονο του makis.pol !
εφοσον ομως πλεον ειμαι μεσα κανονικα δεν με χαλαει καθολου να παραμεινω ετσι :beta:;)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
εμενα παλι απο makis1973 με εκανε μονο του makis.pol !
εφοσον ομως πλεον ειμαι μεσα κανονικα δεν με χαλαει καθολου να παραμεινω ετσι :beta:;)
ο Κοντολετίνιο το έκανε , αν θες να γυρίσεις στο 1973 μου λες

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.600
Οι λέξεις που παραπέμπουν σε link όπως στο παρακάτω μήνυμα μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα?

Απάντηση: βοηθεια επιλογης hd 3d projector

αυτον .....απο εδω
Α, και μια ερώτηση: επάνω δεξιά στη σελίδα εμφανίζεται το avatar μου με τον αριθμό μηνυμάτων και likes. Εκείνο το points τι είναι? Ποινολόγιο ή awarded points, και πώς δίνονται?

Last edited:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Το search στα posts των μελών είναι μόνο 10 σελίδες, 185-195 μηνύματα (και όχι 200 για κάποιο λόγο), θα ήταν καλό να είναι τουλάχιστον 500.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Οι λέξεις που παραπέμπουν σε link όπως στο παρακάτω μήνυμα μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα?

Α, και μια ερώτηση: επάνω δεξιά στη σελίδα εμφανίζεται το avatar μου με τον αριθμό μηνυμάτων και likes. Εκείνο το points τι είναι? Ποινολόγιο ή awarded points, και πώς δίνονται?
Καλή ιδέα για το χρώμα των λινκ, θα το φτιάξω.

Τα points είναι awarded points αλλά προς το παρόν τα έχω κλείσει, δε βρίσκω βασικά λόγο να υπάρχουν, θα δούμε.

Το search στα posts των μελών είναι μόνο 10 σελίδες, 185-195 μηνύματα (και όχι 200 για κάποιο λόγο), θα ήταν καλό να είναι τουλάχιστον 500.
Θα το δω και αυτό, το είχα βάλει στα 200.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όλα τα νήματα που δημιουργήθηκαν από 1 Αυγούστου και μετά μου τα δείχνει σαν αδιάβαστα, πατώντας στον τίτλο με πάει στο αρχικό μήνυμα και όχι στο τελευταίο αδιάβαστο.

Στις ειδοποιήσεις με e-mail δεν υπάρχει αντίγραφο του μηνύματος, καλό επίσης είναι το e-mail να είναι plain text.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster