avsite awards 2013

Reaction score
3.967
Απάντηση: avsite awards 2013

Σιγά τα δύσκολα!

Τυροκροκέτες τα Σασούηα, αματσουρ ο ερασιτεχνιζμός, λεντόνια τα εδεικτικά λεντ των Αυλών.

Τι δεν καταλαβαίνεις, ο άνθρωπος είναι ανοιχτό βιβλίο, το βιβλίο του Ελις, πρέπει να μυηθείς, μην αντιστέκεσαι.

Αυτά...:roflmao:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

I give up.
Αστο ρε Μιχάλη.

Ο καθένας την π@παριά του εδώ μέσα θα την γράψει .
Το χειρότερο είναι οτι αμα πεις κουβέντα γίνεσαι κακός και χαλάς το κέφι των ''παιδιών''.

Y

Yiannis_B

Guest

To σαιτ έει ξεφύγ' από κάθε έλεγχο. :party:

...αυτοί είμαστε, μ' αυτούς θα πορευτείτε....:whistling:

...βέβαια έρχονται κι 'λλοι, φέρτε τις σανίδες του surf...:roflmao:

Kilgore: Smell that? You smell that?
Lance: What?
Kilgore: Napalm, son. Nothing else in the world smells like that.
[kneels]
Kilgore: I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed, for 12 hours. When it was all over, I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like
[sniffing, pondering]
Kilgore: victory. Someday this war's gonna end...
[suddenly walks off]

Last edited by a moderator:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.667

Βάζεις στοίχημα; :rolleyes:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ρε Αργύρη προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω αυτά που γράφεις, να τα μεταφράσω και να καταλάβω τι θέλεις να πεις, αλλά μου είναι αδύνατον.
Τι γλώσσα είναι αυτή; κρυπτολεκτικη ,
Επιτέλους γράψε μια φορά ένα μήνυμα κατανοητό.

Αν δεν σε καταλαβαίνω εγώ που σε διαβάζω χρόνια, τι θα καταλάβει ένας που δεν σε ξέρει καθόλου;εννοια σου και πιανονται ολα απο τους μυγατους = (αυτους που εχουν την μυγα)
Τι θα πει π.χ. τυροκροκετες ιαπωνιας 30τιας =σανσουι - αματσουρ καργα = ανωριμοτης καργα - κοιτα τα λεντονια = φοβαται μην φανε τα ηχεια κανα βατ παραπανω , εχει λεντ (στα ηχεια στα 200 βατ- εκει αναβουν τα λεντ) στα 201 τιναζει κωνους αναρτησεις τουιτερ σιτες ????
οκ ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αμα δεν εχωμεν ολιγο χουμορ μερες που ζουμε θα γινουμε παρεξηγησιαρηδες , εξαλλου και το πνευμα και η ροη πλεον ειναι on line

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βραβειο εσκεμενα δυσνοητου στην αφεντομουτσουναδα μου- βραβειο πειραχτηρι παλι εγω, βραβειο παρεξηγημενου στον γιαννακη , βραβειο αρογαζω το ακριβοτερο Player αλλα βλεπω ταινιες απο media player στον ακριβως προηγουμενο,βραβειο οινοχοου στον καναταρχη , βραβειο εξαντρικ συστηματος στον dana ,

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ενας μαστορας σοφος που ειχα πριν 20 χρονια ισως ηταν ο πιο καλος σκακιστης εν ελλαδι, αυτος λοιπον οταν ειχε χρονο γυρνουσε τον κοσμο.Οι ρωσοι ως <μεγαλα > μυαλα στο σκακι εκπαιδευονταν , με ενα περιεργο τροπο , καπως ετσι και εγω προσπαθω να βοηθαω με τον τροπο μου , λαθος ?σωστος ? , παντως πλεον καμποσοι ειναι σε ροη και αυτο με ευχαριστει ......

Reaction score
150
Re: Απάντηση: avsite awards 2013

συστημα γεννετικα μεταλαγμενο στον ανδραγορα, απο bw βρεθηκε με καραμουζες ..........

Καραμούζες! Καραμούζες πιο καλές κι από ΚΑΡΠΟΥΖΕΣ!

Τρελά εργαλεία με μπουκάλες νίτρο για τα σκασίματα! Τώρα που θα τους έρθουν και τα Louboutin θα σκάνε μύτη στις πρεμιέρες και τύφλα να 'χει το catwalk..............I am too sexy for my room....:biggrin:

Έχω ενθουσιαστεί τόσο που θα πάρω κι άλλα.

Αργύριε, Once you go black you never go back! Η σκοτεινή πλευρά του Home Cinema που λένε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

welcome to the dark side of speakers

Reaction score
512

Αγαπητοι Κυριοι θελω εδω να πω (πρωην προεδρος βρειτε τον επομενο) Οτι δεν ειμαι παιδαρος αλλα Κυριος οπως ολοι σας εδω , δεν δεχομαι αυτο το βραβειο. Αν μου δωσετε τον ποιοτικο και οργανωμενο φιλοσοφο και γνωστη καλως :king:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης