Avsite.gr Soundtracks Main Themes Collection - Η συλλογή είναι έτοιμη!!

Reaction score
23
Re: Avsite.gr Soundtracks Main Themes Collection

Μερικά Outtakes από την δημιουργία της δευτερης συλλογής..............................

:mrgreen: Το εξώφυλλο θα το χαρακτήριζα "μινιμαλιστικό" καθώς έχει τα απολύτως απαραίτητα για τον ακροατή. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ασπρο και το μαυρο που πιθανόν να ξεπήδησαν από κάποιο film noir.
Εχω κρατήσει όμως έναν ενιαίο "χαρακτήρα" θέλοντας να δένει καπως με την  πρώτη συλλογή και να δείχνει στον ανυποψίαστο ακροατή ότι είναι μέρη μια σειράς.

:mrgreen: Να ζητήσω συγνώμη από κάποια μέλη που οι προτάσεις τους δεν μπήκαν στην τελική επιλογή , αλλά όπως προείπα αυτή έγινε με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια....

:mrgreen: η εισαγωγή , δηλαδή το 20th Century Fanfare δεν προτάθηκε από κανέναν αλλά πιστευω πως ταιριαζε στην συλλογή μας και έτσι αποφάσισα να το βάλω.....

:mrgreen: Τα πρώτα 8 είναι και τα αγαπημένα μου καθώς τα χαρακτηρίζει ένα "ηρωικό" πνεύμα !

:mrgreen: Υπάρχουν κάποια που δεν είναι main themes (Gladiator , Zorro , Braveheart) , αλλά τα επέλεξα γιατί πιστευω πως "φωτογραφίζουν" άριστα την κάθε ταινία

:mrgreen: Φτιαχνοντας το εξώφυλλο και ψάχνοντας να δω ποιος πρότεινε τι , ανακάλυψα πως το the Big Blue Overture δεν το έχει προτείνει κανείς!! Ηταν όμως ήδη αργά καθώς είχα ήδη ξεκινήσει την..παραγωγή. Ετσι το χρέωσα σε μένα....

:mrgreen: Εχω αυθαίρετα αντικαταστήσει το chariots of fire με το conquest of paradise του Vangelis. Πηρα αυτή την απόφαση παρά το Οσκαρ του πρώτου απλά επειδή το δευτερο μου ταίριαζε καλύτερα στον "επικό" χαρακτήρα των 5-6 πρώτων συνθέσεων της συλλογής. Η επιλογή όμως χρεωνεται φυσικά στον Γιώργο MAC.

:mrgreen: Το ίδιο έκανα και με το Blues Brothers 2000 που πρότεινε ο Νίκος Τσαρούχας. Προτίμησα το κλασσικό από την πρώτη ταινία , καθώς το θεωρώ πιο κλασσικό.

:mrgreen: Φτιαχνοντας την συλλογή ανακάλυψα ότι κανείς δεν είχε προτείνει το James Bond Theme!! Ετσι χρεώθηκα εγώ την επιλογή καθώς πιστευω πως δεν θα'πρεπε να λείπει.....

:mrgreen: Τα χορωδιακά φωνητικά του conquest of paradise και το ρεφραιν του America , America δεν τα θεώρησα ότι αλλάζουν τον ορχηστρικό χαρακτήρα της συλλογής , γι'αυτό και τα έβαλα....

:mrgreen: Πολλές από τις ηχογραφήσεις που περιέχονται είναι ιδιαίτερα απαιτητικές καθώς περιέχουν συμφωνικά μέρη με δυναμικά περάσματα και βαθιές χαμηλές!!
Γι'αυτό.......

ΤΣΙΤΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ

V

VIDEOMIX

Guest

Μερικά Outtakes από την δημιουργία της δευτερης συλλογής..............................

:mrgreen: η εισαγωγή , δηλαδή το 20th Century Fanfare δεν προτάθηκε από κανέναν αλλά πιστευω πως ταιριαζε στην συλλογή μας και έτσι αποφάσισα να το βάλω.....

:mrgreen: Υπάρχουν κάποια που δεν είναι main themes (Gladiator , Zorro , Braveheart) , αλλά τα επέλεξα γιατί πιστευω πως "φωτογραφίζουν" άριστα την κάθε ταινία
Σε ευχαριστώ που υιοθέτησες την πρότασή μου περι Ζορό, ειναι πράγματι ενα κομάτι πολύ όμορφο, μελλωδικό και άρρηκτα ταυτισμένο με την ταινία και φυσικά η ιδέα σου για το εισαγωγικό κομμάτι ειναι τέλεια. :wink:

Reaction score
5
Από ότι κατάλαβα άργησα με τις προτάσεις μου κατά μια μέρα. Επειδή θα να δανειστώ και εγώ αυτή την συλλογή, πώς μπορεί να γίνει αυτό; Γενικά, ίσως πρέπει να λύσουμε αυτό το ζήτημα, δηλαδή αν κάποιος δει το θέμα μετά από μερικές μέρες, γιατί να μην μπορεί να δανειστεί και τη συλλογή αν το θέλει; Το κόστος μπορεί να καλυφθεί από το ίδιο το μέλος, ή π.χ. να έχει ο Ανδρέας 5 extra κόπιες και να μπορεί κάποιος να τις δανειστεί αργότερα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μετα και απο αυτα προτεινω ο Κος Κουτρουμπανος να αναφερεται σαν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του AVSITE

Reaction score
23

ak1s , τη συλλογή  θα την δανειστείς και εσύ , απλά δεν υπολόγισα τις προτάσεις σου γιατί ήδη είχα ξεκινήσει την "επεξεργασία".

Υ.Γ. θα την έπαιρνες έτσι κι αλλιώς , ασχετα με την επισήμανσή σου......

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν για να συνοψίσουμε, πως θα γίνει ο δανεισμός της συλλογής;

Y.Γ. Αύριο μάλλον θα πάω στην Πάτρα για... ειδικούς λόγους!

V

VIDEOMIX

Guest
Μου τα μασάει το πρόσωπο. Γκρρρ....
Δεν ξέρω τελικά για αύριο. Θα μου πούνε το βραδάκι.

Reaction score
5

ak1s , τη συλλογή θα την δανειστείς και εσύ , απλά δεν υπολόγισα τις προτάσεις σου γιατί ήδη είχα ξεκινήσει την "επεξεργασία".

Υ.Γ. θα την έπαιρνες έτσι κι αλλιώς , ασχετα με την επισήμανσή σου......
muito obrigado (μόλις γύρισα από Πορτογαλία!)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo