Avsite.gr Soundtracks Main Themes Collection - Η συλλογή είναι έτοιμη!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μολις παρελαβα και εγω οποτε οι δικαιουχοι της Αθηνας περνουν και παραλαμβανουν.
Θα πρεπει να πω πως αυτη την φορα βγαζω το καπελλο στον Σακη.
Ποση ωρα σου πηρε βρε συ να τα φτιαξεις ολα αυτα οπως τα εφτιαξες?
Απο την αλλη θα πρεπει να πω ενωπιον ολων πως μου βρισκει διαφορες δικαιολογιες για να μην μου πει το ποσο που θα πρεπει να πληρωσω εγω με συνεπεια να εχει "φορτωθει" παλι ολα μονος του.

Δεν ξερω τι αλλο να πω παρα ενα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

Μονο που αυτο δεν θα ξαναγινει αν θελει να ειμαστε φιλοι γιατι εδω ολοι προσφερουν ,οχι μονο ενας, γιατι ολοι αγαπαμε το AVSite.Ετσι δεν ειναι φιλοι?i :wink:

Reaction score
1
Έτσι είναι Ανδρέα. Εξ άλλου είπαμε: η επόμενη συλλογή δική μου.
Θα περάσω σήμερα ή αύριο να σε δώ και να παραλάβω φίλε.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
1
Πριν λίγο παρέλαβα την συλλογή απο τον Ανδρέα.
Καταπληκτική δουλειά Διονύση. Μπράβο, μπράβο, μπράβο.
Δουλειά με πολύ μεράκι.
Σε ευχαριστούμε πολύ.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Με μια απλή ανάγνωση των κομματιών γίνεται αμέσως σαφές πως τις ομορφότερες μελωδίες - υπόψιν πως απουσιάζουν και τα 2 Όσκαρ μας αλλά και ο Θεοδωράκης που παίρνουν αναβολή για το vol.2 - του κινηματογράφου τις έχουν γράψει ελληνικά χέρια. Μακάρι να ήταν έτσι και σκηνοθετικά.

Διονύσιε τα λόγια είναι περιττά. Όπως και τα ευχαριστώ ελάχιστα.

Χρυσοχέρης και εργάτης. Ο απόλυτος συνδυασμός. Εύγε!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.Οταν σε λεω ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ εσυ μου λες κατι για Νταλαρες κ.λ.π.ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Ελπίζω να την αποκτήσω και εγω κάποια στιγμή. Οσο για την δική μου συλλογή, όσο περνάει ο καιρός, ειναι σαν το παλιό καλό κρασί. Διορθώνω διάφορα προβλήματα και θα βγάλω ενα πολύ καλύτερο προιόν σε λίγο καιρό. Ενα μικρό τζουκμπόξ σε ενα απλό δισκάκι DVD.

Reaction score
427
Διονύση πολύ καλή δουλειά. Άλλωστε μας το έδειξες και με το πρώτο cd.
Σ΄ευχαριστούμε.

Reaction score
3
Εχθές κατάφερα και το πήρα στα χέρια μου.

Πρώτα πρώτα σε κερδίζει με το εξώφυλλο,που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει απο άλλα επώνυμων εταιρειών. :)

Το δεύτερο είναι η επιλογές των τραγουδιών. :D

Tο τρίτο είναι ότι έχει και CD text !!! :shock:

Tέταρτον,πρέπει να έχει γίνει κάποια επεξεργασία,διότι αν και έχω τα περισσότερα απο αυτά σε original εκδόσεις,αυτό ακούγετε διαφορετικότερα,περισσότερο καθαρό και με έμφαση στίς χαμηλές,πρός υπόηχους συχνότητες.

ΥΓ
Ρε σύ Διονύση με τον Δημητρόπουλο,πήρατε πατριωτικά την παραγωγή και τα μισά κομμάτια είναι επιλογές σας? :lol: :mrgreen:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo