AvSite Moto Club

Reaction score
10
Πως σας φαινεται αυτο ?
Οπτικο-ακουστικοι μοτοσυκλετιστες join the club.
Γραψτε για τη μοτο σας και τα ταξιδια σας.
Να αναψουμε και λιγο τα αλλα προβολια........

Reaction score
10
Καλα...
Ας κανω την αρχη εγω.
Εχω λοιπον δεσμο απο τον Απριλιο του 1991 με μια Super Tenere, XTZ750, Λευκη-μπλε.
Μεγαλουτσικη η κυρια αλλα αγαπιωμαστε και δεν σκοπευουμε να χωρισουμε.
Φοραμε Ohlins αμορτισερ, πυροβολαμε με μια Devil endurance, σταματαμε με brembo, καθομαστε σε πολυθρονα made in Salonika ειδικη παραγγελια και αλλα πολλα.
Ειμαι σουπερας λοιπον αμετανοητος.....
Γιατι δεν εχω αλλαξει μοτο ? Γιατι περιμενω να βγει το νεο super tenere....σαν να λεω οτι περιμενω να βγει νεο laserdisc......

Reaction score
2.001
Αγόρασα πρόσφατα (τέλος Γενάρη) μία Yamaha Fazer FZ6 ABS.
Πριν είχα πιό μικρές μηχανές (μέχρι 250 κε) που όμως δεν μου στέρησαν την χαρά του ταξιδιού, μονο- αλλά και δικάβαλος.
Το καινούργιο ''εργαλείο'' ακόμα δεν το έχω οδηγήσει εκτός πόλης κάνοντας μεγάλη διαδρομή για να το ευχαριστηθώ....και δυστυχώς λόγω προγράμματος μάλλον δεν θα μπορέσω να το κάνω σύντομα.....!!!

Reaction score
10
Αγόρασα πρόσφατα (τέλος Γενάρη) μία Yamaha Fazer FZ6 ABS.
Πριν είχα πιό μικρές μηχανές (μέχρι 250 κε) που όμως δεν μου στέρησαν την χαρά του ταξιδιού, μονο- αλλά και δικάβαλος.
Το καινούργιο ''εργαλείο'' ακόμα δεν το έχω οδηγήσει εκτός πόλης κάνοντας μεγάλη διαδρομή για να το ευχαριστηθώ....και δυστυχώς λόγω προγράμματος μάλλον δεν θα μπορέσω να το κάνω σύντομα.....!!!
Καλως τη Yamaha !!!!
Καλοριζικη και καλοταξιδη.
Τη χαρα του ταξιδιου εχω και γω να τη νιωσω αρκετο καιρο.
Απο τη μερα που αγορασα ενα φουσκωτο , οι διακοπες μου ειναι θαλασσινες και η μοτο κοιμαται στο κηπο.

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: AvSite Moto Club

Καλως τη Yamaha !!!!
Καλοριζικη και καλοταξιδη.
Τη χαρα του ταξιδιου εχω και γω να τη νιωσω αρκετο καιρο.
Απο τη μερα που αγορασα ενα φουσκωτο:bravo: , οι διακοπες μου ειναι θαλασσινες :cool_4: και η μοτο κοιμαται στο κηπο.
Αλλή μεγάλη αγάπη αυτή.....ανοίγεις πληγές....!!! :cool_3: :cool_3:

Θα μείνω πιστός όμως στην 2τροχη αγάπη για την ώρα! ! !:cool_8:

Reaction score
10
Η Μεκα των μοτοσυκλετιστων.....μου ξεφυγε το 1996 και απο τοτε κοιταω τις φωτο και πικραινομαι......

Attachments

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
να βοηθησω λιγακι? επειδη εχω μια καποια εμπειρια οχι ακριβως εγω αλλα διπλα σε ανθρωπο που αγαπαει το συγκεκριμενο σπορ και εχει διακριθει σε παρεμφερεις δραστηριοτητες, για να αποφυγεις τις "κακοτοπιες" για πηγαινε μια βολτουλα, αν δεν εχεις παει ηδη : www.greekdivers.com....και να προσεχεις πολυ....:cool_4:

Reaction score
4
Η Μεκα των μοτοσυκλετιστων.....μου ξεφυγε το 1996 και απο τοτε κοιταω τις φωτο και πικραινομαι......
AAAAxxxxxx....

αλλά θα πιαστώ πάνω σε αυτο... :(

Που θα μου πάει όμως... κάποια στιγμή θα έχω χρόνο και χρήμα να το κάνω... ίσως μετα την σύνταξη....

Attachments

Reaction score
10
να βοηθησω λιγακι? επειδη εχω μια καποια εμπειρια οχι ακριβως εγω αλλα διπλα σε ανθρωπο που αγαπαει το συγκεκριμενο σπορ και εχει διακριθει σε παρεμφερεις δραστηριοτητες, για να αποφυγεις τις "κακοτοπιες" για πηγαινε μια βολτουλα, αν δεν εχεις παει ηδη : www.greekdivers.com....και να προσεχεις πολυ....:cool_4:
Σ ευχαριστω Κατερινακι , αλλα προς το παρον θελω να βρω πρωτα το χρονο και μετα εναν καλο ΩΡΛ. Και μετα απο πανω και να μου λειπουν οι ταρζανιες.
Καθετουλα, διχτακι παραγαδακι.....και φυσικα ψαροταβερνα....για να μη νομισετε οτι ειμαι κανενας σουπερ ψαρας......

Reaction score
10
AAAAxxxxxx....

αλλά θα πιαστώ πάνω σε αυτο... :(

Που θα μου πάει όμως... κάποια στιγμή θα έχω χρόνο και χρήμα να το κάνω... ίσως μετα την σύνταξη....
Με οτι και να πας θα πιαστεις , αυτο ειναι σιγουρο και δεδομενο.
10-11 χιλιαδες χλμ. δεν ειναι λιγα , ουτε οι τουλαχιστον 20 μερες που απαιτουνται αλλα ουτε και το χρημα που με σημερινες τιμες το λιγοτερο για το ζευγαρι ειναι τα 5-6000 ευρω.
Θα χρειαστεις σιγουρα 1 σερβις, 1-2 αλλαγες λαδιων και μια αλλαγη ελαστικων αμα εισαι καλο παιδι.

Reaction score
2.001
Απάντηση: AvSite Moto Club

Και υποβρύχιες, και με πετονιές και με λάδι μαυρίσματος.....γενικά θαλασσινες!!!

Που είναι αυτή η Μέκκα ρε παλικάρια?
Πείτε και σε μας τους αδαείς!

Reaction score
5
Μπράβο στους καβαλάρηδες που έβγαλαν τέτοια διαδρομή. Ταξίδι ζωής, τίποτα λιγότερο.

Μιας και μιλάμε για μακρινά ταξίδια, (έχει ξαναπεράσει αλλά) δείτε και το Long Way Round (the world):
http://www.longwayround.com/lwr.php
Έχω όλα τα επεισόδια αν τα θέλει κάποιος.
Φυσικά επάνω σε BMW GS (τι άλλο;) :-D

Επίσης η ίδια ομάδα ετοιμάζει το Long Way Down (Scotland -> South Africa)
http://www.longwayround.com/html/longwayround.html

Reaction score
4
Re: Απάντηση: AvSite Moto Club

Και υποβρύχιες, και με πετονιές και με λάδι μαυρίσματος.....γενικά θαλασσινες!!!

Που είναι αυτή η Μέκκα ρε παλικάρια?
Πείτε και σε μας τους αδαείς!
Στην πινέζα! Πρόκειτε για το Βορειότερο άκρο της Ευρώπης, το Βόρειο ακρωτήρι (Nord Cap ή Capo Nord). Η άκρη του κόσμο, μια ανάσα πριν τον βόρειο πόλο...

Το όνειρο κάθε μοτοσυκλετιστή... και δεν εννοώ μοτοσυκλετιστή του σουζάκια της γειτονιάς.....

Reaction score
2.001
Απάντηση: AvSite Moto Club

Είδα και τις φωτό.....ΧΑΣΙΜΟ!!!!
Τι να πώ....θέλει πολλά....κότσια για τέτοιο ταξιδάκι!!!
Και βέβαια ανάλογη μηχανή.....το Fazer δεν είναι μάλλον προτεινόμενη....!!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: AvSite Moto Club

Είδα και τις φωτό.....ΧΑΣΙΜΟ!!!!
Τι να πώ....θέλει πολλά....κότσια για τέτοιο ταξιδάκι!!!
Και βέβαια ανάλογη μηχανή.....το Fazer δεν είναι μάλλον προτεινόμενη....!!!
Καποτε κανανε το Paris-Dakar με ΧΤ500, τωρα δεν τους φτανει ουτε το ΚΤΜ.
Καποτε πηγαινανε στα νησια με συμβατικα φουσκωτα 3,60μ , τωρα θελουν offshore πανω απο 6μ.
Το θελω να παω και το θελω να το κανω ειναι τοσο μακρυα απο το πηγα και το εκανα....οσο το Βορειο Ακτρωτηριο απο την Αθηνα.
Δυστυχως στην εποχη που ζουμε μας εχουν κανει να υπολογιζουμε τα θελω μας σε gadjets μικρα η μεγαλα και να χανουμε την ουσια και τα ονειρα μας.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.942
Members
38.630
Νεότερο μέλος
frankb