AvSite Moto Club

Reaction score
10
Μια άσχετη ερώτηση στον oppohellas: μήπως στην οικογένεια υπήρχε και κανάς "μεζές"?
Μεζες 250 το παλε-ποτε του αδελφου, πριν τον κανω και αυτον yamaha-κια.
Αλλα για να το λες αυτο κατι ξερεις...κατι ξερεις...
Εισαι ο και λεγεσαι.....

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.435
Transalp 650 model 2001

Σπανια μπαινω σε αυτοκινητο............

Μεγαλες διαδρομες > 50-60 ΚΜ σπανια κανω :happy_4:

Reaction score
10
Εντυπωσεις απο το ταξιδι στη Σαλονικη....
Δυστυχως ανεβηκα με το αυτοκινητο μιας και κουβαλαγα τα 981 της ΕΒΒΕ.

Στο δρομο Σαββατοκυριακο γαρ, πολλες μοτο, μοναχικοι καβαλαρηδες η και παρεες.
Εκεινο που παρατηρησα ειναι οτι το Suzuki Vstrom μονοπωλει την εθνικη.
Κυριως το 650. Μερικες GS, μια παρεα με KTM950, λιγα street και ενα ατυχημα .
Για μια ακομα φορα απουσιαζαν τα μεγαλα χιλιαρια Varadero και cia....αυτα ειναι φιαγμενα για Γλυφαδα, Κηφισια και μονο.
Παρεπιπτωντος , εχετε δει κανεναν με Varadero και GS1200 (με πολυ μικρες εξαιρεσεις ) να φοραει κρανος ? Ειναι φτωχα τα παιδια και λεω να βαλουμε απο κατι να τους δωσουμε να παρουν ενα κρανος. Αλλα πως θα δειξουν την ομορφια τους τα παληκαρια ......

Reaction score
5
Τι κανουν 2 κακα παιδια στα κουρσακια....
http://www.youtube.com/watch?v=S-ppGiwc0wQ
Καλά, ο πιο γελοίος είναι ο οδηγός του Audi (κανα RS4 ή RS6), που και καλά έσκασε φράγκα, πήρε το 2τονο κουτί με τα 32 τούρμπα, και σιγά μην του μπει τίποτα στη μύτη...ΠΟΥ ΠΑ ρε Καραμήτρο...:happy_8::happy_8:
Βρε βρε, μερικοί δεν έχουν συναίσθηση του τι εστί μηχανή...:happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Παρεπιπτωντος , εχετε δει κανεναν με Varadero και GS1200 (με πολυ μικρες εξαιρεσεις ) να φοραει κρανος ? Ειναι φτωχα τα παιδια και λεω να βαλουμε απο κατι να τους δωσουμε να παρουν ενα κρανος. Αλλα πως θα δειξουν την ομορφια τους τα παληκαρια ......
Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί BMWάκηδες που βλέπω στον δρόμο φορούν κράνος. Ίσως γιατί είναι ο μέσος όρος ηλικίας μεγαλύτερος, δεν ξέρω.

Reaction score
51
Άργησα λίγο αλλά σς μιλήσω κι εγώ για την δική μου κούκλα.
Είναι μια (πολύ) σκούρα πράσινη KAWASAKI ZZR-1100, μοντέλο '99, εντελώς μαμά μηχανικά (και δεν πρόκειται να αλλάξω κάτι πάνω της), με τις μόνες προσθήκες μου να σταματούν στον συναγερμό και την σκάρα-βαλίτσα της GIVI. Αρκετά χιλιόμετρα, το μεγαλύτερό τους ποσοστό λόγω δουλειάς στην πόλη (Πάτρα) και αποστάσεις μέχρι 100 χιλιόμετρα γύρω από αυτήν.

Ταξίδια αστραπή στην Αθήνα δεν τα συμπεριλαμβάνω ή καλοκαιρινές εκδρομές. Το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε και στη Κρήτη, στους σαπουνόδρομους των Χανίων.

ΔΕΝ αλλάζω εύκολα μοτ/τες. Το πιθανότερο είναι να με δείτε να καβαλάω την ίδια μηχανή και σε 3-4 χρόνια. Την προσέχω πάρα πολύ, είμαι υπερβολικά τακτικός στην συντήρησή της και θα συνεχίσει να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της γιατί ξέρει ότι την λατρεύω!:cool_4:

Θα ήθελα να φθάσω στο CapoNord.
Ελπίζω να τα καταφέρουμε εντός των επόμενων 2-3 χρόνων με τον κολλητό μου Μιχάλη (giotamike) να φθάσουμε στο Βόρειο ακρωτήρι ή έστω ένα Πανόραμα Ιταλίας (μόνοι μας) σε 2 μέρες (το...2 μέρες είναι εσωτερικό ανέκδοτο με τον Μιχάλη).
Και λέω ότι ελπίζω να συμβεί, γιατί όσο παιρνούν τα χρόνια, τόσο δυσκολότερα παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις.:-( :cry:

Αυτά τα λίγα......:happy_4: :happy_4: :cool_4:

Reaction score
51
Να και κάτι που (δυστυχώς) δεν βλέπουμε στα καινούρια μηχανάκια......
Και καλά....Τα κοντέρ να σταματούν στα 300...Και μάλιστα όχι με ένδειξη. Τα νέα δείχνουν μέχρι 280 και έχουν άλλη μια γραμμή........
Μπλιαααχχχ......

Reaction score
51
Χμμμμ.........
Και αυτή είναι η....ερωτική αντίζηλος της δικιάς μου!!!!
Την οδήγησα και χρειάστηκε να κάνω Αlt-Ctrl-Delete στον εγκέφαλό μου!!
Ίσως η μοναδική υποψήφια για μια θέση στο γκαράζ μου!!! :crazy_3: :happy_4:

Reaction score
5
ZZR1400. Άκου 200 ίππους (έστω στα χαρτιά). Τελικά δεν έχουν τον θεό τους αυτοί οι κατασκευαστές μου φαίνεται...

Reaction score
5
Μα τι να σου πει ρε συ Γιάννη, μετά τα 250 σε μηχανή απλά κρατιέσαι και προσεύχεσαι έτσι κι αλλιώς! :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.199
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon