AvSite Moto Club

Reaction score
2.001
Απάντηση: AvSite Moto Club

Το να μην τους φτάνει το ΚΤΜ για το Paris-Dakar έχει και κάποια λογική βρε αδερφέ...το οτι δεν μας φτάνει το ΚΤΜ για το Πειραιά-Αθήνα και χρειαζόμαστε και GPS navigator για να πάμε Ομόνοια-Κολωνάκι είναι το μεγάλο μας θέμα......αλλά ας μην το πιάσουμε τώρα.....!!!!

Reaction score
1
Εγω, οπως και ο Αποστολης αν δεν κανω λαθος, εχω παντρευτει ενα παλιο FZR400RR και απ' οτι φαινεται μαλλον θα το κληρονομησει και ο μικρος. :happy_5: .
Οπως βλεπετε το καβατζαρησε κιολας. :happy_5:
Το χω παροπλισμενο αλλα λογω του ιδιορυθμου της θεσης οδηγησης, και της δεδομενης απραξιας μου, αν τυχον παμε καμμια βολτα να ειστε ετοιμοι να με κατεβασετε απο κει πανω. :happy_5:

Attachments

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Αργυρη μου ελπιζω ο μικρος να υιοθετησει και τη συνηθεια του κρανους, απαραιτητα.....:cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω ένα WR 200 για τις χωμάτινες ανησυχίες μου.Πάντα όμως έχω στο μυαλό μου να αποκτήσω και μια street κάτι σε R6 για τις πιο μακρινές μου αποδράσεις.Περισσότερα όμως θα πώ όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα!!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Εγώ είμαι των τεσσάρων τροχών... (με κίνηση σε όλους). Αλλά μήπως το σκουτεράκι του γιου μου μετράει για συμμετοχή?

Attachments

Reaction score
5
Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω ένα WR 200 για τις χωμάτινες ανησυχίες μου.Πάντα όμως έχω στο μυαλό μου να αποκτήσω και μια street κάτι σε R6 για τις πιο μακρινές μου αποδράσεις.Περισσότερα όμως θα πώ όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα!!!!!
Επέτρεψέ μου να πω ότι, με μια R6 και με δεδομένη την θέση οδήγησης, ΔΕΝ θα πας πολύ μακριά.
Τουλάχιστον όχι μονορούφι...καμιά 100άρα χλμ είναι μέχρι να πονέσουν οι καρποί και αυτό μόνο αν πηγαίνεις With No Tomorrow, για να σε σηκώνει λίγο η αντίσταση του αγέρα στο στήθος...:happy_5:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ

Χρωσταω 97 φορες ακομη!:respect:

Reaction score
10
Ολα καλα με τα ηχοσυστηματα αυτοκινητου....εμεις οι διτροχοι τι δουλεια εχουμε εδω ?
Και τα κρανη εδω ?????
Κανονικα εμεις που εχουμε μοτο με δυο προβολια μπροστα επρεπε να μας πατε στη κατηγορια προβολεις.....γιατι μιλαμε για πολλα lumen....

Για ξανασκεφτητε το γιατι μαλλον προκειται για λαθος μετακομιση...πειτε του φορτηγατζη να μας παει στο σωστο μερος γιατι εδω κανουν πολυ θορυβο αυτοι με τα πορτμπαγκαζ γεματα ενιχυτες και subwoofer.
Ευχαριστω

Reaction score
14

Είχε πει λοιπόν κάποτε ο Συντονιστής (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33870&page=3) :

....Και για να είμαστε δίκαιοι ΚΑΙ σωστοί θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα (και ίσως να φτιάξω και ένα ξεχωριστό θέμα για την θεματολογία της κατηγορίας CarAudio....)

Όσοι είναι καιρό εδώ μέσα θα έχουν παρατηρήσει ότι εκούσια πολλές φορές ξεκινώ θέματα που "ξεφεύγουν" από την στενή οπτική γωνία που προσφέρει ο τίτλος της κατηγορίας. Και συνήθως τα "εκτός θέματος" είναι posts για αυτοκίνητα (νέα της αγοράς, αυτοκίνητα που μου έκαναν εντύπωση κ.ο.κ), αγώνες αυτοκινήτων (F1, Rallye MotoGP κ.ο.κ) αλλά και τεχνικά θέματα (αναρτήσεις, ελαστικά κ.ο.κ).
Και βεβαίως, η ίδια τακτική ακολουθείται από πολλά ακόμα μέλη-συντονιστές και φίλους (κίνηση που όχι μόνο δέχομαι αλλά επαυξάνω...)

Μάλιστα, είναι σαφές ότι όλοι οι φίλοι μέσα στο AVsite, αν σκεφτούν κάτι που έχει σχέση με 2ή 4 τροχούς (δεχόμαστε και....3αξονικά...:happy_5: "happy_1" ) έρχονται και το γράφουν εδώ μέσα, στην CarAudio.

Άρα, όπως ξεκινήσαμε πριν από 2.5+ χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε.

Συμπέρασμα: η CarAudio απευθύνεται σε όλους όσους έχουν μεράκι τους το αυτοκίνητο και τη μοτ/τα. Η κύρια θεματολογία της είναι βέβαια ο ήχος, η εικόνα και η πλοήγηση στο αυτοκίνητο αλλά τα όρια εσκεμμένα απλώνουν για περισσότερα θέματα περί αυτοκίνησης!

Ευχαριστώ!

Γιάννης Δημητρόπουλος
Συντονιστής CarAudio

Reaction score
10
Nten exo aytokinito kardia moy......

Εμεις οι μοτοσυκλετιστες ειμαστε και λιγο αλλιως....
Οι νταλικιεριδες λενε τα αυτοκινητα κουρσακια....εμεις κι ας εχουμε μερικοι και αυτοκινητο τα θεωρουμε κοκκινο πανι.

Καλως η κακως, σαν παλιος μοτοσυκλετιστης αισθανομαι αβολα μεσα στο πορτμπαγκαζ με τα subwoofer.

Reaction score
14

Σαφως και η γνώμη του καθενός είναι σεβαστή.

Εγώ ως νέος μοτοσυκλετιστής δεν θεωρώ τα αυτοκίνητα κόκκινο πανί και μου αρέσει να οδηγάω και τα δύο. Έπίσης, δεν αισθάνομαι άβολα μέσα στο πορτμπαγκαζ με τα subwoofer, γιατί μετά την "κάσα" που κουβάλαγα για αρκετά χρόνια, τώρα χαίρομαι το ΑΔΕΙΟ πορτμπαγκαζ.:bravo:

Reaction score
1
Αυτο το τελευταιο ανεβαζει χλμ. λες και ειναι motogp!
Και ουτε που το σπαει ο ανθρωπος κιολας.

Reaction score
4
Nten exo aytokinito kardia moy......

Εμεις οι μοτοσυκλετιστες ειμαστε και λιγο αλλιως....
Οι νταλικιεριδες λενε τα αυτοκινητα κουρσακια....εμεις κι ας εχουμε μερικοι και αυτοκινητο τα θεωρουμε κοκκινο πανι.

Καλως η κακως, σαν παλιος μοτοσυκλετιστης αισθανομαι αβολα μεσα στο πορτμπαγκαζ με τα subwoofer.

Και κουβαδάκια τα λέμε.... :) ειδικά το καλοκαιράκι που είναι το ένα-πίσω-απο -το-αλλο στον πηγαιμό για την ...παραλία στην Βάρκιζα....

Reaction score
2.001

Πως γίνεται μετάαπό μια ώρα οδήγησης με κουβαδάκι να είμαι πιασμένος.....και μετά από μία ώρα οδήγησης σε εντουράκι 250 κε και δικάβαλος....να είμαι μια χαρά?

Μάλλον δεν είμαι φτιαγμένος για κουβαδάκια....!!!

Reaction score
0
Μια άσχετη ερώτηση στον oppohellas: μήπως στην οικογένεια υπήρχε και κανάς "μεζές"?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.165
Members
38.664
Νεότερο μέλος
Spar12