AvSite Moto Club

Reaction score
10
Οχι, ο γκριζομαλης δεν ηταν ο καφατος χτες το βραδυ....θα το καταλαβαινα αμεσως γιατι τα προβολια του αυτοκινητου θα ηταν DLP....

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AvSite Moto Club

Θα το σκαννάρω και θα στο στείλω!:happy_4:
Αλλά σε παρακαλώ λίγη υπομονή γιατί υπάρχουν κάποια έκτακτα συμβάντα (πέρα του ζορίσματος της δουλειάς) που δεν μου επιτρέπουν χαλάρωση.....:pc:
Στείλε μου ένα "ειδοποιητήριο" πμ μέσα στη βδομάδα μήπως το ξέχασα....:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Έυχαριστώ Γιάννη.

Με την ησυχία σου!

:happy_4:

Reaction score
10
Τι εγινε παληκαρια μου, μπηκε ο Μαης και βγηκατε ολοι βολτα ?
Ανοιξιατικο σερβις κανατε ?

Reaction score
5
Και για να λέμε και κάποια νέα για την υγεία μας:

BMW Neck Brace

Μερικά comments από εδώ

Και αυτό που μου άρεσε περισσότερο:

"I like the concept and the price is no problem considering what a brain and spine combo goes for these days. Just don't know if I could be disciplined enough to wear it daily. For now, I'll be looking twice and checking lanes."

Απ'ότι κατάλαβα η εταιρεία Leatt (South Africa) τα βγάζει, με λεφτά των BMW/KTM. Θα μπορούσε κάποιος να παραγγείλει κατευθείαν, αλλά επειδή δεν έχει distributor στην Ευρώπη, χρεώνει $228 μόνο για την αποστολή!
Τελικά, μάλλον από BMW εδώ αξίζει να πάρει κανείς.

Ποιός είναι για POWERBUY;

Reaction score
5
Και τα κράνη ήταν 'υπερβολικά' πριν 50 χρόνια, και είναι τώρα νόμος. Τέτοιες 'συσκευές' θα είναι στάνταρ σε μερικά χρόνια. Όπως είναι π.χ. στην F1.
Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να το δούμε να κυκλοφορεί σε καμιά 10αριά χώρες, να το λιβανίζουμε για καμιά 10αριά χρόνια και να λέμε "στο εξωτερικό είναι υποχρεωτικό, εδώ δεν το ξέρουμε ακόμα, δεν έχει λεφτά ο Έλληνας να το πάρει' κλπ μπούρδες; Είναι θέμα 15 δευτερολέπτων να μπει και να βγει. Άλλα 20 δευτερόλεπτα (max) είναι το κράνος.

Έκανα μια πρόταση. Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Αν θέλουν κάποιοι άλλοι, ευχαρίστως να μαζευτούμε μήπως πάρουμε καμιά έκπτωση όταν διατεθούν στην ελληνική αγορά.

Reaction score
10
Φτηνα τη γλυτωσα σημερα.......
Κλεινω το μαγαζι, περναω απο το σπιτι και ρωταω αν εχουμε ψωμι....
δεν ειχαμε , παω να παρω.....παρκαρω τη κυρια, κατεβαζω σταντ...κατεβαινω και γω και.....τσακ λυγιζει......παει το σταντ.
Ευτυχως δεν επεσε κατω να εχουμε τιποτα φαιρινγκ.....
Το πηγα στο σιδερα μου και μου το κολλησε ....ουφφφφφ

Το κρανος καλο , αλλα μου φαινεται οτι το concept θελει δουλεμα γιατι ετσι οπως ειναι, μονο με νομο θα φορεθει..........πολυ robocop μωρ αδελφακι μου...

Reaction score
5
Μα δεν είναι κράνος...
Είναι κολάρο.
Το κράνος είναι extra.

Reaction score
10
Με το τελευταιο σερβις φορεσα στο μωρο , μπουζι ιριδιου....
Πολυ μεγαλη διαφορα στη λειτουργια του κινητηρα...λες και κατι αλλαξε.
Περνει μπροστα αμεσως, τραβαει χωρις να κρεμαει απο χαμηλα και στη 1η-2α-3η βλεπεις το στροφομετρο να κανει σα ντεσιμπελομετρο ενισχυτη....
Λιγο ρυθμισμα στα καρμπυρατερ θελει και θα ειναι μια γκαζιαρα κουκλα.
Βεβαια και τα 15 ευρω το τεμαχιο τα NGK δεν ειναι και λιγα....

Reaction score
51
Με το τελευταιο σερβις φορεσα στο μωρο , μπουζι ιριδιου....
Πολυ μεγαλη διαφορα στη λειτουργια του κινητηρα...λες και κατι αλλαξε.
Περνει μπροστα αμεσως, τραβαει χωρις να κρεμαει απο χαμηλα και στη 1η-2α-3η βλεπεις το στροφομετρο να κανει σα ντεσιμπελομετρο ενισχυτη....
Λιγο ρυθμισμα στα καρμπυρατερ θελει και θα ειναι μια γκαζιαρα κουκλα.
Βεβαια και τα 15 ευρω το τεμαχιο τα NGK δεν ειναι και λιγα....

Οppoστόλη καλορίζικα και καλές βόλτες!!!:cool_4: :happy_4:
4άκιδα είναι??
Και στα καρμπυρατέρ τι άλλαξες?? Ζιγκλέρ, βελόνες ή απλά ρύθμιση-συγχρονισμό??

Κάθε πόσα χιλιόμετρα αλλάζονται??? Λογικά θα κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.280
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos