AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

@zenith

Και τα 2 τελευταια fw δηλαδη τα 3180 και 3281 βλεπουν ελληνικους υποτιτλους γιαυτο αν θελεις κανε τα παρακατω, ξανακανε εγκατασταση το 3180 αφου κανεις πρωτα format την application area μετα την εγκατασταση κανε factory reset ( o κωδικος ειναι 4 μηδενικα ) και κανε τις ρυθμισεις σου δοκιμασε να τρεξεις ενα mkv αρχειο και θα δεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Αλλα σε περιπτωση που το [προβλημα εξακολουθει να υπαρχει σε παρακαλω κανε ενα ποστ

Να'σε καλα
λοιπον εκανα στην υπαρχουσα 2880 χρησιμοποιωντας φλασακι τα εξης:
1. format application area στην υπαρχουσα 2880
2. εγκατασταση της 3281.
3. data reset στα factory settings με κωδικο 0000
4. αλλαξα και την γλωσσα σε HELLENIC

και ολα αψογα.:622:

@nakata

:624:

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπερα σε ολους
Kανω το πρωτο μου ποστ εδω μιας και ειμαι κοντα στην αγορα του πρωτου μου δορυφορικου και σκεφτομαι να παρω το AZbox HD Elite η το Premium.
Βασικα θελω να βλεπω ποδοσφαιρο οποτε η πρωτη ερωτηση ειναι αν πλεον με τα update του firmware κανει τα σπασιματα που διαβαζα στις πρωτες σελ. του θεματος????
Επισης επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω τα πακετα Aljazeera Sports NILESAT & SHOWTIME SPORT (με ενδιαφερει η Premier League ) εχει την δυνατοτητα το μηχανημα να παιξει αυτες τις καρτες ή θελει module ?
Και κατι τελευταιο υπαρχει η δυνατοτητα να συνυπαρχουν και οι 2 καρτες μαζι στο μηχανημα ή ας πουμε αν βλεπεις Aljazeera θα πρεπει να βγαζεις την SHOWTIME??
σορρυ αν σας κουρασα αλλα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα ισως να κανω και καποιες βλακωδεις ερωτησεις .

ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

λοιπον εκανα στην υπαρχουσα 2880 χρησιμοποιωντας φλασακι τα εξης:
1. format application area στην υπαρχουσα 2880
2. εγκατασταση της 3281.
3. data reset στα factory settings με κωδικο 0000
4. αλλαξα και την γλωσσα σε HELLENIC

και ολα αψογα.:622:

@nakata

:624:
Αν τώρα δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά τότε να αρχίζω να ξαναμαζεύω χρήματα να τον αγοράσω!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Αν τώρα δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά τότε να αρχίζω να ξαναμαζεύω χρήματα να τον αγοράσω!
κοιτα εμενα με ικανοποιει 100% σε αυτα που ειχα βαλει ως βαση.

και δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις σε Linux

τωρα θα ψαξω λιγο να δω εαν το
-llink μπορει να παιξει rttsp, mms streaming video ως server η player
-να παιξει εξωτερικο usb reader

Reaction score
7.411
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

κοιτα εμενα με ικανοποιει 100% σε αυτα που ειχα βαλει ως βαση.

και δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις σε Linux

τωρα θα ψαξω λιγο να δω εαν το
-llink μπορει να παιξει rttsp, mms streaming video ως server η player
-να παιξει εξωτερικο usb reader
μην τυραννιέσαι αδικα δεν παιζει με τιποτε αλλα για να μην απελπιστείς σου λεω οτι εχει ζητηθει απο την open sat να μπουν και ορισμενα αλλα modules εκτος απο το youtube στα επομενα fw, οσο για το usb reader ναι παιζει με newcs αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα καθως περιμενω το smargo απο γερμανια και δεν χρειαζεται να κανεις εγκατασταση οδηγων καθως ειναι ηδη εγκατεστημενοι στο /MMP/modules/2.6.15

Reaction score
7.411
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπερα σε ολους
Kανω το πρωτο μου ποστ εδω μιας και ειμαι κοντα στην αγορα του πρωτου μου δορυφορικου και σκεφτομαι να παρω το AZbox HD Elite η το Premium.
Βασικα θελω να βλεπω ποδοσφαιρο οποτε η πρωτη ερωτηση ειναι αν πλεον με τα update του firmware κανει τα σπασιματα που διαβαζα στις πρωτες σελ. του θεματος????
Επισης επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω τα πακετα Aljazeera Sports NILESAT & SHOWTIME SPORT (με ενδιαφερει η Premier League ) εχει την δυνατοτητα το μηχανημα να παιξει αυτες τις καρτες ή θελει module ?
Και κατι τελευταιο υπαρχει η δυνατοτητα να συνυπαρχουν και οι 2 καρτες μαζι στο μηχανημα ή ας πουμε αν βλεπεις Aljazeera θα πρεπει να βγαζεις την SHOWTIME??
σορρυ αν σας κουρασα αλλα επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα ισως να κανω και καποιες βλακωδεις ερωτησεις .

ευχαριστω εκ των προτερων
Σπασιματα δεν κανει αλλα οπο οτι ξερω οι δυο αυτες καρτες ειναι irdeto και το irdeto προς το παρον δεν παιζει στον δεκτη ακομα και με μοντουλες εχει προβλημα αλλα εαν βρεις ΠΑΛΙΑ καρτα Aljazeera Sports σε viacces τοτε ναι θα μπορεις να δεις τα καναλια μεσω μοντουλας η μεσω του MultiCAS

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Σπασιματα δεν κανει αλλα οπο οτι ξερω οι δυο αυτες καρτες ειναι irdeto και το irdeto προς το παρον δεν παιζει στον δεκτη ακομα και με μοντουλες εχει προβλημα αλλα εαν βρεις ΠΑΛΙΑ καρτα Aljazeera Sports σε viacces τοτε ναι θα μπορεις να δεις τα καναλια μεσω μοντουλας η μεσω του MultiCAS
ευχαριστω

Reaction score
1

nakata και η Nova irdeto είναι , λένε παίζει μια χαρά ... δεν κολλάει αυτό που λες ...

Reaction score
6

Στο reader του azbox με το τελευταίο Multicas , η irdeto acs5.0 του Euro1080 ανοίγει γρήγορα αλλά κάνει παγώματα συνέχεια....
Σε irdeto cam μπλε v1.06, ανοίγει το κανάλι όποτε θέλει.... (και επίσης κάνει Update (emm) όποτε θέλει...!)
Σε irdeto cam μωβ v1.11 , ανοίγει σχετικά αργά , αλλά μόνο τον ήχο - εικόνα μαύρο (γνωστό από παλαιότερα πρόβλημα συνεργασίας της κάρτας με τη συγκεκριμένη έκδοση cam)
Σε dragon cam, όλα καλά, ανοίγει σχετικά γρήγορα, κάνει και Update (στο πάνω ci slot δουλεύει καλύτερα!!!)

Reaction score
1

για πείτε και άλλες απόψεις ... σκοπεύω να ενεργοποιήσω την κάρτα αφού βαριέμαι να πηγαίνω μέχρι την καφετέρια ...

Reaction score
7.411
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

nakata και η Nova irdeto είναι , λένε παίζει μια χαρά ... δεν κολλάει αυτό που λες ...
αν διαβασεις προσεκτικα γραφω οτι δεν παιζει στο ενσωματομενο reader και οτι ακομα και με μοντουλες εχει προβληματα και οχι οτι δεν παιζει και με μοντουλες , απο οτι ξερω το μονο cam που διαβαζει ευκολα (απο τα irdeto φυσικα ) ειναι το παλιο καλο irdeto allcam

Reaction score
7.411
εαν με το (δεν θα μπορεσω να δω ) εννοεις σημερα-αυριο η απαντηση ειναι οχι εαν σκεφτεις οτι η dream multimedia χρειάστηκε περιπου 2 χρονια καθως και βοηθεια απο πολλες ομαδες για να καταφερει να διαβαζουν οι δεκτες της ολα τα συστηματα θα σου ελεγα οτι το πιθανοτερο ειναι οτι σε ενα εξαμηνο? ο δεκτης θα ειναι ετοιμος χωρις να ειναι τιποτε σιγουρο

Reaction score
0

ρε παιδια το εχω ξαναπει, βλεπω nova με το ενσωματομενο reader απο την πρωτη μερα που πηρα τον δεκτη μονο με το multicas

Reaction score
6

ρε παιδια το εχω ξαναπει, βλεπω nova με το ενσωματομενο reader απο την πρωτη μερα που πηρα τον δεκτη μονο με το multicas
Και τι version (ACS) είναι η κάρτα σου? Γιατί σε εμένα με κάρτα ACS 5.0 (άλλου καναλιού) κάνει παγώματα κάθε 10 δευτερόλεπτα....!
Ίσως με τις v4 να μην έχει πρόβλημα το multicas.:121:

Reaction score
1

Με μωβ cam irdeto δεν ειχα εδω και 5 μηνες ποτε προβλημα με την καρτα της Νο\/a ...

Reaction score
1

αν μπορείτε να αναφέρετε και την version της κάρτας ... εγώ έχω μία v6 ...

Reaction score
0

νεα κολπα!

Code:
AZHD Key AzBox HD plugin
AZHD Key AzBox HD plugin 16.09.2009

A new plugin for our AzBox HD.

What is it?

-------------

This plugin allows your AZBox HD to download updated SoftCam.Key & constant.cw

from remote server.

You don't need any more to download updated keys and send them to the box by

using FTP connection.

How to

------------

Create a new folder in /EMU/ called TechSatAZHDKey

Copy TechSatAZHDKey in /EMU/TechSatAZHDKey/.

Change Files Attributes to 755 (both). Change the .cfg of your favorite EMU

to make possible the reading of the keys.

Exit DCC.

Push Home button in your AzHD remote and go to Installed Plugins.

Select TechsatAZHDKey and press Ok.

That's all.

Just close black screen after few seconds by pressing Exit and... Enjoy.

Why install this plugin?

-----------------------------------------------------------------------------

Because SoftCam.Key & constant.cw is automatically generated from

TechSat Maker keys DataBase, updated in real time!!...

Thanks TechSat Team
εδω

http://www.azboxworld.com/index.php?page=Thread&postID=72305#post72305

Ανοιγει τιποτα καναλια?

και ποιες οι προυποθεσεις?

πχ πρεπει να βλεπω καποιον συγκεκριμενο δορυφορο?

Reaction score
0

Και τι version (ACS) είναι η κάρτα σου? Γιατί σε εμένα με κάρτα ACS 5.0 (άλλου καναλιού) κάνει παγώματα κάθε 10 δευτερόλεπτα....!
Ίσως με τις v4 να μην έχει πρόβλημα το multicas.:121:
Η καρτα μου ειναι V5. Το παγωμα που λες μου το κανει στο MTV ολα τα αλλα παιζουν μια χαρα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός