AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Το μηχάνημα το είχα παροπλισμένο από τον Αύγουστο λόγω των γνωστών προβλημάτων με το cccam και δούλευα το Dreambox 7000. Σήμερα λόγω ελεύθερου χρόνου είπα να του δώσω μία ευκαιρία, πέρασα το τελευταίο firmware (0.9.3686), το τελευταίο multiCAS και διαπίστωσα πως τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.
Καιρός να ξεκουραστεί ο γερο-dream μετά από 6 χρόνια συνεχούς λειτουργίας...
Αλήθεια, τα ισπανικά HD σας ανοίγουν???

Reaction score
0
αγορασα το επιγειο mpeg4 tuner για το δεκτη, το δοκιμασα σημερα που κατεβηκα λουτρακι, και ολα τα digea δουλευουν ρολοι.

Reaction score
0

Το EPG στη νόβα μου το εμφανίζει στα Αγγλικά. Στις ρυθμίσεις έχω όλες τις επιλογές της γλώσσας στο Hellenic.
Έχει & άλλος το ίδιο πρόβλημα ή δεν έχω κάνει κάτι καλά???

Reaction score
1

Το EPG στη νόβα μου το εμφανίζει στα Αγγλικά. Στις ρυθμίσεις έχω όλες τις επιλογές της γλώσσας στο Hellenic.
Έχει & άλλος το ίδιο πρόβλημα ή δεν έχω κάνει κάτι καλά???

Εγω τουλαχιστον ΝΑΙ ... Προφανως και οι αλλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα ...καθως απο την πρωτη στιγμη σχεδον ποτε δεν δουλεψε το Greek EPG

Reaction score
0

Από την πρώτη στιγμή που το πήρα και με 3-4 fιrmwares το EPG μου έδειχνε κανονικά Ελληνικά. Με το τελευταίο μου τα χάλασε.
Αυτό το μηχάνημα πάντα κάτι θα κάνει για να σου τη σπάσει...

Reaction score
0

μετα τα τελευταια firmware updates προσεξα οτι

* μπορω να κανω record καποιο hd καναλι στον εσωτερικο σκληρο και να το αναπαραγω χωρις σπασιματα.

* η ταχυτητα μεταφορας μεσω LAN επεσε σε 2,8MB/sec απο 3,8MB που ηταν.

Reaction score
2
Επειδή δεν εχω δοκιμάσει κλειδακια για BISS του εχει βάλει κανείς για να δει NBA TV ή ESPN ?

Reaction score
7.414
περιμενονιας τον coolstream και μη εχοντας με τι να ασχοληθω αποφασισα να αλλαξω την flash (DOM) του azbox με μια μεγαλυτερη 4 η 8 γιγα high speed για να δω εαν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα αποκρισης του δεκτη, αλλα επειδη δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των horizontal kai vertical,single channel και dual channel και γιαυτο επειδη δεν ξερω ποιαν ακριβως πρεπει να παραγγειλω θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει σχετικα

Reaction score
2
περιμενονιας τον coolstream και μη εχοντας με τι να ασχοληθω αποφασισα να αλλαξω την flash (DOM) του azbox με μια μεγαλυτερη 4 η 8 γιγα high speed για να δω εαν υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα αποκρισης του δεκτη, αλλα επειδη δεν ξερω τις διαφορες μεταξυ των horizontal kai vertical,single channel και dual channel και γιαυτο επειδη δεν ξερω ποιαν ακριβως πρεπει να παραγγειλω θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει σχετικα

Θα εβαζες στην ιδια θεση τον Coolstream με το AZBox ? και ποιος πιστευεις ότι ειναι καλύτερος ?

Reaction score
7.414
ακριβως γιαυτον τον λογο δηλαδη για να δω τις δυνατοτητες του coolstream ζητησα να μου στειλουν εναν για test drive

btw
ο matrix 10 αποφασισε να ασχοληθει με τον azbox οποτε σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα skins

Reaction score
2
ακριβως γιαυτον τον λογο δηλαδη για να δω τις δυνατοτητες του coolstream ζητησα να μου στειλουν εναν για test drive

btw
ο matrix 10 αποφασισε να ασχοληθει με τον azbox οποτε σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα skins
Πότε θα τον εχεις στα χερια σου ?

paulk

"Επαγγελματίας"
Reaction score
10

παιδια καλησπερα ....μπορει να μου πει καποιος πως θα δω νοβα με τον δεκτη?μποριτε να μου πειτε οδηγιες πως μπαινει το multicas και αν παιζει νοβα? η καρτα μου ειναι απαντρευτη...ευχαριστω πολυ.

Reaction score
0
Καλησπέρα,

δοκίμασε κανείς σας το Cccam στον ΑZBox; Εννοώ το native Cccam, όχι μέσω incubuscamd.... Πως τα πηγαίνει;

Reaction score
2
Δουλευει κάποιος τον δέκτη με disec 1,2 να μου πει αν τα παει καλά ?

Λεω να παρω το GBox V3000 τι λετε?

Reaction score
7.414
δουλευει σε μενα με moteck και Geotrack v-box και κατοπτρα 1.80m σε 2 δεκτες premium και elite αλλα εγω τα ειχα ηδη σεταρισμενα με αλλους δεκτες και το μονο που ειχα να κανω ηταν να βαλω τις θεσεις των δορυφορων στους azbox

Reaction score
2
δουλευει σε μενα με moteck και Geotrack v-box και κατοπτρα 1.80m σε 2 δεκτες premium και elite αλλα εγω τα ειχα ηδη σεταρισμενα με αλλους δεκτες και το μονο που ειχα να κανω ηταν να βαλω τις θεσεις των δορυφορων στους azbox

Ευχαριστώ θα το παραγγείλω το GboxV3000

Reaction score
2
Συγνωμη να ρωτησω κάτι. Οταν φορτωνεις απο τo usb stick στον δεκτη ενα plugin το στικακι πρεπει να ειναι σε fat32 η ntfs ? Και μετά extract κατευθειαν το φακελο ή τα αρχεια που εχει ?

Και Ιντερνετ πως ρε παιδια μπορω να βλεπω ?

Ευχαριστω

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Συγνωμη να ρωτησω κάτι. Οταν φορτωνεις απο τo usb stick στον δεκτη ενα plugin το στικακι πρεπει να ειναι σε fat32 η ntfs ? Και μετά extract κατευθειαν το φακελο ή τα αρχεια που εχει ?

Και Ιντερνετ πως ρε παιδια μπορω να βλεπω ?

Ευχαριστω
αν και παίζει και στις 2 διαμορφώσεις, προτίμησε καλύτερα το FAT32. Για ταινίες προτίμησε NTFS γιατι υποστηρίζει και μεγάλα αρχεία πέρα απο τα 4GB.
Aναλογα με το plugin απαιτείται και η ανάλογη ενέργεια...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos