AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
114
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

παιδια ξερετε την διαδικασια που πρεπει να κανω για να περασω το MultiCAS_v161C-A03_2k91121 με usb εχω τον elite ευχαριστω

Ακολουθησε τις οδηγιες του 1ου ποστ απο εδω

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=74345

Μετα θα το κατεβασεις απο τον σερβερ.
Δεν γινεται απο usb.

Reaction score
0

Iσως να φταιει η μοντουλα σου.Δοκιμασε την και αλλου αν μπορεις.
Την έχω δοκιμασει σε Topfield και παιζει μια χαρα. Αυτο δεν σημαίνει κατι βεβαια. Καμιά φορά ειναι και θέμα ασυμβατότητας. Εσύ ποια έχεις ;

Reaction score
114

Eγω εχω ενα μπλε και ενα μωβ και δεν γραφουν κατι.
irdeto μονο γραφουν απο την πανω μερια.
Δοκιμασες και στα 2 CI του ΑΖΒΟΧ ?

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους.κατοχος και γω azbox premium.μια ερωτησουλα:ξερει κανεις γιατι δεν μπορει να δει στο network το nas που ειναι συνδεδεμενο sto router?βλεπω το φακελλο αλλα οταν τον ανοιγω τιποτα κενο.τα αρχεια του laptop απο την αλλη τα βλεπει κανονικα.καμια ιδεα?ειμαι με το τελευταιο firmware

Reaction score
7.440
ειναι ενα απο τα προβληματα του λογισμικου αλλα μπορεις να κανεις το εξης μολις πας στον φακκελο και δεν στον ανοιξει κανε reboot το δεκτη μεσω τηλεχειριστηρίου ( πατας το κουμπι με το οποιο κλεινεις τον δεκτη και το κρατας πατημενο μεχρι που να αρχισει να μπουταρει ο δεκτης) οταν ο δεκτης ξαναξεκινησει θα παει κατευθειαν στο σημειο που ησουν πριν τον μπουταρεις π.χ movies πηγαινε στην επιλογη νετγουορκ και λογικα θα δεις τον δισκο σου και τα περιεχομενα του

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πολλές οι αναβαθμίσεις του δέκτη, με την τελευταία την 3932, στις 2 Δεκεμβρίου.

Βεβαια είναι σε beta μορφή ακόμη, αλλά περιέχουν αρκετές αλλαγές...

Περισσότερα δείτε εδω...

http://dailyfw.azupd.com

Μπορείτε να κατεβάσετε τις αναβαθμίσεις και να τις μετατρέψετε σε patch.bin, να τις μεταφέρετε στο USB stick και απο εκεί update μέσω του δέκτη...

Reaction score
1

ειμαι ευχαριστημένος έτσι όπως είναι τώρα , οπότε θα περιμένω την version 1.0 ( first official )

Reaction score
0
:142: Και εμεις αυτη περιμενουμε εδω και 4-5μηνες , πιασε θεση στην ουρα:135:

Reaction score
0
ειναι ενα απο τα προβληματα του λογισμικου αλλα μπορεις να κανεις το εξης μολις πας στον φακκελο και δεν στον ανοιξει κανε reboot το δεκτη μεσω τηλεχειριστηρίου ( πατας το κουμπι με το οποιο κλεινεις τον δεκτη και το κρατας πατημενο μεχρι που να αρχισει να μπουταρει ο δεκτης) οταν ο δεκτης ξαναξεκινησει θα παει κατευθειαν στο σημειο που ησουν πριν τον μπουταρεις π.χ movies πηγαινε στην επιλογη νετγουορκ και λογικα θα δεις τον δισκο σου και τα περιεχομενα του
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν είδα φως!!!καμία άλλη ιδέα κάποιος;;;

Reaction score
0

Καλησπέρα

Έχω 2 receiver (AZBOXHD&TOPFIELD) και ενω στο Topfield και το quality 98% και το signal είναι 80% στον AZBOXHD είναι το quality 98% και το signal 50%. Σήμερα δοκίμασα τον AZBOXHD σε εναν φίλο και το signal ήταν γύρω στα 80%. Τι μπορεί να φταίει;

Reaction score
114

Bεβαιωσου απο το μενου του δεκτη οτι το lnb το εχεις Universal.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

μενου/ρυθμισεις/εμφανιση/μορφη εικονας/auto
Πόση διαφορά έχει η θεωρεία από την πράξη ?

16:9 έναντι 4:3 :119::114:

Δεν έπαιξε

Reaction score
7.440
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν είδα φως!!!καμία άλλη ιδέα κάποιος;;;
λοιπον παμε απο την αρχη
με ενα ftp προγραμμα δημιουργεις ενα φακκελο με ονομα mount στο /EMU/OpenXCAS μετα μεσα σαυτον το φακκελο δημιου ργεις εν αρχειο με ονομα mount.sh μεσα βαζεις την εξεις εντολη
#!/bin/sh
mount -t nfs 192.168.x.xx:/dir/to_your/video /DATA/movie -o nolock,soft,rsize=8192,wsize=8192
mount -t nfs 192.168.x.xx:/dir/to_your/music /DATA/music

αντικατεστησε τα 192,168,χ,χχ με την ip του δισκου σου

κατοπιν δημιουργησε ενα αλλο αρχειο με ονομα opencas.cfg kκαι βαλε μεσα την εξης εντολη
[module]
name = mount
daemon = mount.sh
version = 1.0
και δωσε δικαιωματα 755
τωρα πηγαινε στο /EMU/OpenXCAS/module.seq και βαλε μεσα αλλη μια γραμμη με ονομα mount

μετα απο ολα αυτα πηγαινε με το τηλεχειριστήριο στα /PLUGINS/OpenXcas του δεκτη και τρεξε το mount μετα πηγαινε στο MOVIES η MUSIC και θα δεις τα αρχεια του δισκου σου

Reaction score
0

Καλησπερα
Ειμαι κι εγω απο την Πεμπτη κατοχος,αυτου του δεκτη.
Η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευθει...:122:Αφου βρηκα σχεδον ολους τους δορυφορους,απο 53Ε εως 30W,που κατεβαζα και με τον HD200,οταν φευγεις,απο ενα δορυφορο ειναι αδυνατον να τον ξαναβρει με usals η με diseq1.2.
Μαλλον εγω δεν εχω βρει ακρη ακομα,γιατι δεν νομιζω τελικα να μην υποστηριζει κινητο πιατο.
Παρακαλω οποιος το εχει καταφερει ας βοηθησει

Reaction score
1

Καλησπερα
Η αληθεια ειναι οτι εχω απογοητευθει...:122:Αφου βρηκα σχεδον ολους τους δορυφορους,απο 53Ε εως 30W,που κατεβαζα και με τον HD200,οταν φευγεις,απο ενα δορυφορο ειναι αδυνατον να τον ξαναβρει με usals η με diseq1.2.
Μαλλον εγω δεν εχω βρει ακρη ακομα,γιατι δεν νομιζω τελικα να μην υποστηριζει κινητο πιατο.

Χμμμ Τον δεκτη τον εχω περιπου μισο χρονο αλλα τον χρησιμοποιω σαν εφεδρικο του Dm 8000
Επειδη χρησιμοποιω το ιδιο καλωδιο απο το LNB ενος κινητου πιατου (δηλαδη βγαζω το καλωδιο απο τον ενα δεκτη και το βαζω στον αλλο) παρα πολλες φορες ο AZbox χανει τους δορυφορυς
(σε αντιθεση με τον Dreambox που λειτουργει αψογα )
Μετα απο τοσους μηνες ουτε και γω μπορεσα να βρω μια ακρη ή να εξηγησω το φαινομενο ...Παντως δειχνει να εχει μια ευαισθησια στα κινητα πιατα !!!!

Reaction score
114

Καλησπερα

Oπως σου ειπα και χτες, δες εδω και ακολουθησε προσεχτικα.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=74345

Reaction score
114

Χμμμ Τον δεκτη τον εχω περιπου μισο χρονο αλλα τον χρησιμοποιω σαν εφεδρικο του Dm 8000
Επειδη χρησιμοποιω το ιδιο καλωδιο απο το LNB ενος κινητου πιατου (δηλαδη βγαζω το καλωδιο απο τον ενα δεκτη και το βαζω στον αλλο) παρα πολλες φορες ο AZbox χανει τους δορυφορυς
(σε αντιθεση με τον Dreambox που λειτουργει αψογα )
Μετα απο τοσους μηνες ουτε και γω μπορεσα να βρω μια ακρη ή να εξηγησω το φαινομενο ...Παντως δειχνει να εχει μια ευαισθησια στα κινητα πιατα !!!!
Το ιδιο ισχυει και για σενα.
Διαβασε εκει και ακολουθησε με προσοχη.
Εχει σημασια πως,και που πατας το οκ για αποθηκευση.
Επελεξε τις ιδιες θεσεις των δορυφορων με τον Dreambox ωστε να αποφυγεις τα μπλεξιματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera