AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά,

εδώ και 4 μερες εχω αποκτήσει έναν Αzbox premium HD με περασμενο το επισημο τελευταιο FW.

Γενικα είμαι ευχαριστημένος εκτός μερικών κολλημάτων που τραβάει και κάνει reboot μόνος του.

Εχετε παρατηρήσει κατα την διάρκεια που αλλάζεις κανάλι και λίγο πριν εμφανιστεί το καινούργιο ένα διπλό υπόκοφο πιπ πιπ που κάνει? Το εχω δοκιμάσει και το κάνει και μέσω HDMI k και μέσω οπτικής ίνας. Επειδή τον βάζω στο ενισχυτή ειναι καπως εκνευριστικό.Οχι ενοχλητικο αλλα οταν κανεις ζαπιγκ στην σπάει καπως
Συμβαίνει και σε εσας ? Υπάρχει καμμια λυση?
Firmware 0.9.3877
ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπέρα

Τις τελευταίες μέρες ταινείες τύπου mkv κολλάει μετά από 15 λέπτα λειτουργίας. Έβαλα το τελευταίο επίσημο FW και πάλι κολλάει. Πως μπορώ να το ξεπεράσω;

Reaction score
1
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Πιθανό να τα ξέρετε ήδη αλλά έστω και για τον ένα που δεν…
1) Έχω περάσει το 9.4219 και δείχνει αρκετά σταθερό χωρίς κολλήματα για την ώρα.

2) Εάν έχετε premium και θέλετε να βάλετε εσωτερικό σκληρό για να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές, καλό θα ήταν να είναι SATA 1.
Σ την περίπτωση SATA 2 αν δείτε ότι δεν τον αναγνωρίζει, η κολλάει η δεν “μπουτάρει” καν σε αρκετά firmware, προσπαθήστε να βρείτε πώς με jumper μπορείτε να κάνετε το σκληρό να λειτουργεί σαν SATA 1 . Θα σας γλιτώσει από πολλή φασαρία.

3) Για τους φίλους του CS το multicas έχει πλέον εξελιχθεί αρκετά, είναι σταθερό με interface εντός του azbox, γίνετε download μέσα από το box και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα πολύ καλό και γρήγορο cam client ( και για newcamd).

Επειδή το ftp transfer προς το box σέρνετε σε επίπεδα 200kbs μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι δεν είμαι ο μόνος ?
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρόκειται για cap που έχουν βάλει οι developers μέχρι το final release αλλά όχι αξιόπιστη πηγή...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλησπέρα

Τις τελευταίες μέρες ταινείες τύπου mkv κολλάει μετά από 15 λέπτα λειτουργίας. Έβαλα το τελευταίο επίσημο FW και πάλι κολλάει. Πως μπορώ να το ξεπεράσω;
Σε εμένα δεν παίζει καθόλου mkv υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει για να τα παίζει?

Reaction score
0

Είναι παράλογο να μη παίζει καθόλου τα .mkv .Στο δικό μου (Elite με το τελευταίο firmware) παίζει τα πάντα από δίκτυο και USB εκτός από ελάχιστα mkv στα 1080p με πολύ υψηλό bitrate (γνωστό θέμα)

Στη θέση σου θα δοκίμαζα να ξαναπέρναγα το τελευταίο fw , και θα δοκιμαζα με ένα mkv από τη USB. :126:

Reaction score
0

Γειά σας παιδιά.
Και εγώ είμαι νέος χρήστης του δέκτη. Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως διαγράφω μία ομάδα από την λίστα αγαπημένων. Όσο και να προσπάθησα, δεν το κατάφερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
7.439
με το azbox edit κατεβαζεις τα καναλια απο τον δεκτη η τον φακελο που τα εχεις στο δεξι μερος του πινακα θα δεις τα αγαπημενα δεξι κλικ πανω στο μπουκετο που θελεις να διαγραψεις και θα δεις ολες τις επιλογες που εχεις πας στην επιλογη <<διαγραφη>> και με αριστερο κλικ το επιλεγεις τοτε το προγραμμα σε ρωταει αν θελεις να διαγραψεις το μπουκετο του λες ναι και μετα δινεις εντολη στο προγραμμα να σου στειλει τα υπολοιπα στον δεκτη

Reaction score
0

Σ'ευχαριστω :102:
Έχω κι άλλο ένα πρόβλημα. Ο δέκτης δέν έχει καταφέρει να μου αναγνωρίσει εξωτερικό σκληρό μέσω usb. Δοκίμασα 2 δίσκους (και οι δύο FAT32) αλλά δεν τους διάβασε. Οι δίσκοι τροφοδοτούνται απο το USB και μάλιστα ανάβει η φωτεινή ένδειξη λειτουργίας αλλά ο δέκτης δεν τουw αναγνωρίζει. Στο μενού οι ενδείξεις USB1 & 2 είναι γκρίζες (δοκίμασα και τις 2 θύρες). Έχω fw 0.9.4219.

Reaction score
0

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, τους δίσκους που δεν έχουν εξωτερική τροφοδοσία δεν τους αναγνωρίζει...

Reaction score
5

Εσωτερικο δισκο NTFS για .mkv μεγαλυτερα απο 4 γιγα δεν διαβαζει σωστα;
Ο εξωτερικος σκληρος σε τι φορμα πρεπει να ειναι για τον προηγουμενο λογο,
αλλα και PVR απο τα καναλια;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Παιδιά ο AZBOX διαβάζει ΟΛΑ τα φορματ , ακόμη και το NTFS.
Βαζω USB memory stick 16 GB, NTFS format με 8 ή 10 GB mkv ταινία και την παίζει κανονικά...

Το ίδιο συμβαίνει και με τους δίσκους των 2,5 ιντσών που δεν χρειάζονται τροφοδοσία.
Παίζουν κανονικά φυσικά των 3,5 ιντσων που εχουν εξωτερική τροφοδοσία.

Reaction score
5

Παιδιά ο AZBOX διαβάζει ΟΛΑ τα φορματ , ακόμη και το NTFS.
Βαζω USB memory stick 16 GB, NTFS format με 8 ή 10 GB mkv ταινία και την παίζει κανονικά...

Το ίδιο συμβαίνει και με τους δίσκους των 2,5 ιντσών που δεν χρειάζονται τροφοδοσία.
Παίζουν κανονικά φυσικά των 3,5 ιντσων που εχουν εξωτερική τροφοδοσία.
Πάνο ευχάριστα νέα, ευχαριστώ.

Reaction score
0
:107:Και σε μενα ενα 60g απο το παλιο φορητο του εβαλα μια θηκη στο πλαισιο και τον εκανα κουκλι το βλεπει μια χαρα και παιζει μεχρι και 1080ι mkv μονο σε δυο μου κανει κολληματα:133:

Reaction score
1

Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να παίξει mkv 24fps χωρίς jerking στα frames?

αν παίζει το box σε NTSC παίζουν άψογα τα mkv αλλά τα δορυφορικά κανάλια έχουν θέμα (η κίνηση είναι περίεργη)...

αν παίζει σε PAL τα mkv είναι jerky...

Reaction score
1

Πάντως δεν ξέρω αν με fw στρώσει
για απλή χρήση SD δορυφορικά και ψηφιακά κανάλια ..τρώγετε..

αλλά η εικόνα σε HD είναι απαράδεκτη...

απίστευτο raster και λάθος... σαν βραδυνή φωρογραφία απο κινητό μερικές φορές.

για HD είναι απαράδεκτος.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Πάντως δεν ξέρω αν με fw στρώσει
για απλή χρήση SD δορυφορικά και ψηφιακά κανάλια ..τρώγετε..

αλλά η εικόνα σε HD είναι απαράδεκτη...

απίστευτο raster και λάθος... σαν βραδυνή φωρογραφία απο κινητό μερικές φορές.

για HD είναι απαράδεκτος.

πηρες σιγουρα azbox ?????:111:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.845
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo