AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

καλησπερα.μηπως μπορειται να μου πειτε πως μπορω να συνδεσω τον azbox με το κομπιουτερ?δεν μου το βρισκει με τιποτα.το ethernet καλωδιο πρεπει να ειναι πισω απο το μοντεμ η στην καρτα του ethernet στο κομπιουτερ?αλλα και παλι οταν το βαζω στην καρτα παλι δεν μου το βρισκει.

Reaction score
0
Δες την απαντηση #555 στην προηγουμενη σελιδα,εκανα αυτο που γραφει στο λινκ και ολα ενταξει.Το καλωδιο το'χω στο modem router.

Reaction score
0

τα εχω κανει αυτα αλλα τιποτα.λοιπον στον azbox στο system information εχει ip 192.168.1.1.Στο κομπουτερ εκανα το cmd και μου εβγαλε διευθυνση ipv4 192.168.1.2 kai προεπιλεγμενη πυλη το 192.168.1.1.οταν ανοιγω το dcc v2,96 βαζω εκει που ειναι το κομπιουτερ 192.168.1.2 εκει που λεει dreambox αμα βαλω την ip του az δηλ την 192.168.1.1 δεν κανει τιποτα μενει κοκκινο .στο router αμα βαλω την 192.168.1.1 πρασινιζει μονο το κομπιουτερ και το ρουτερ το dreambox μενει κοκκινο.πως αλλαζω την ip toy azbox?τι δεν κανω καλα?επισης δεν μου εχει αυρματο internet env me ena pio palio firmware μου ειχε.τωρα εχω το τελευταιο το 0.99.3877.

Reaction score
7.441
συνδεσε τον δεκτη με το ρουτερ σου με καλωδιο δικτυου βαλε στον δεκτη στατικη ip 192,168,1,100 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.1 και πατα ρυθμιση μετα πηγαινε στο ελεγχος ταχυτητας και πατα οκ και πες μου τι σου δειχνει

Reaction score
2
Μπορεί να εχεις πάθει το ιδιο με εμένα πριν καιρό .Εκανα κι εγω ολα αυτά αλλά ...όσο και αν σου φανει παράξενο έφταιγε το ρούτερ !!! Εβαλα άλλο και επαιξε , παρόλο το restore στο ρουτερ .Δοκίμασε μπορει να ξεκολλήσει σε σενα

Reaction score
0

Καλημέρα,

Προσπαθώ να βρω στο διαδίκτυο τα παρακάτω τεχνικά στοιχεία για τους AZBOX (Premiun/Elite) που δεν τα έχω εντοπίσει ούτε στο Εγχειρίδιο, ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα:
1. Ο DVB-S Tuner υποστηρίζει C-Band;
2. Ποιο είναι το μέγιστο Symbol Rate που υποστηρίζει ο DVB-S Tuner; π.χ. μπορεί να κάνει λήψη της συχνότητας 11044 V S.R. 44950 στον EXPRESS AM22 (53E);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη του Forum για τη βοήθεια.

Reaction score
114

Καλημέρα,

Προσπαθώ να βρω στο διαδίκτυο τα παρακάτω τεχνικά στοιχεία για τους AZBOX (Premiun/Elite) που δεν τα έχω εντοπίσει ούτε στο Εγχειρίδιο, ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα:
2. Ποιο είναι το μέγιστο Symbol Rate που υποστηρίζει ο DVB-S Tuner; π.χ. μπορεί να κάνει λήψη της συχνότητας 11044 V S.R. 44950 στον EXPRESS AM22 (53E);

Για το πρωτο μπορω να σου πω οτι υπαρχουν στο μενου του δορυφοροι της C-band αλλα λογω ελλειψης τετοιου lnb αλλα και μην εχοντας τετοιο ενδιαφερον δεν εχω δοκιμασει.Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.
Για το δευτερο μπορω να σου απαντησω οτι μπορει να τις κατεβασει.

Reaction score
0

Για το πρωτο μπορω να σου πω οτι υπαρχουν στο μενου του δορυφοροι της C-band αλλα λογω ελλειψης τετοιου lnb αλλα και μην εχοντας τετοιο ενδιαφερον δεν εχω δοκιμασει.Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.
Για το δευτερο μπορω να σου απαντησω οτι μπορει να τις κατεβασει.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση.

Reaction score
4.909

Καλημέρα,

1.Θα καταλάβεις την υποστήριξη C band απο το αν μπορείς ή όχι να δώσεις στον ταλαντωτή του lnb την τιμή 5150 απο τα μενού του δέκτη. Ο Αzbox HD υποστηρίζει (δοκιμασμένο απο εμένα όταν τον είχα δει πριν πολύ καιρό), ο μόνος που έχω βρει ως τώρα απο δεκτες της ελεύθερης αγοράς να μην υποστηρίζει ήταν ο Kathrein UFS 910 (επίσης δεν υποστηρίζουν φυσικά οι ιδιοκτησιακοί δέκτες, Panasat και κομπανία)
2.Στο πολύ ψηλό Symbol Rate που αναφέρεις έχουν πρόβλημα οι...4 στους 5 δέκτες! Δηλαδή τα φορτώνουν μεν, αλλά τα δείχνουν με παγώματα. Δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει τον συγκεκριμένο δέκτη σ αυτά αλλά μπορεί ίσως να σου πει κάποιος που τον έχει και έχει και μεγαλούτσικο κινητό πιάτο για να πιάνει τις 60 ανατολικά

Reaction score
0
Μπορει καποιος να μου πει ποιες ρυθμισεις ειναι καλυτερα να βαζω στην αναλυση του azbox,δηλαδη βαζω σε αυτες τις ρυθμισεις συνδεση HDMI->Pal-> ακκα μετα τι να βαλω στην επιλογη της αναλυσης;570,720,1080;;;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το blind scan είναι μια δυνατότητα που έχουν ορισμένοι δέκτες και ανιχνευουν τις συχνότητες αναλυτικά σε όλους τους transpoders των δορυφόρων βημα-βημα , χωρίς να τις έχουν απο πρίν προρυθμισμένες.

Ετσι μπορούν να βρούν νέα καναλια ή "μυστηρια" feeds που δεν είναι δηλωμένα... :109:

Reaction score
0

σε καποιο site εγραφε οτι κανει ανα 5Mhz.

ομως προϋποθετει 2 tuner για ταυτοχρονη θεαση και σκαν, σωστα?

Reaction score
2
Ο αρχηγός goran των ξενων φορουμ το τεσταρε και δεν κανει τιποτα ΑΛΛΑ πρεπει να δοκιμαστει σε twin tuner για να δουμε .

Εχει κανεις twin tuner να μας πει?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

Καλημέρα και Καλή Χρονιά. Έχειτε καμία ιδέα γιατί δεν βλέπω το plugins "mount" μέσα στο /PLUGINS/OpenXcas?

Reaction score
0

Γεια σας και καλη χρονια
Ενδιαφερομαι για αγορα δεκτη HD ειμαι αναμεσα σε ΑΖ και Qbox,ειμαι λιγο πολυ ασχετος απο προγραματισμο ΗΥ,γι αυτο παω προς ΑΖ αλλα θελω ταυτοχρονη εγγραφη παρακολουθηση >3 και combo (mpeg4) μπορει ο ΑΖ?

Reaction score
0

ημερησια τσοντα στο λογισμικο του azbox edv

http://dailyfw.azupd.com/azbox-0.9.4219-patch.bin

εκδοση 4219

οποιος καλος ανθρωπος το δοκιμασει ας μας πει τις εμπειριες του

υποσχεται:
isdb-t tuner
recording file size
blind scan
hdd gui
ftp up/down

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ