Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
:111: Πρωτα θα ριξεις το acces point απο το μενου του στο τοπικο ασυρματο δυκτιο ,γραφεις την ip του στον explore 192.168.1.χχχ και μπαινεις στο μενου του acces point εκει κανεις ανιχνευση βρισκεις το δυκτιο σου κανεις connect βαζεις το κλειδι που εχειςεχω ενα level one τον τροπο πως θα περασω τα αρχεια δεν ξερω
βαλε το fw 3877 και θα κανει εγγραφηΓειά σας και πάλι. Έχω premium με fw 4219. Αγόρασα western digital εξωτερικό σκληρό 500GB με εξωτερική τροφοδοσία. Είναι διαμορφωμένος σε FAT32. O δέκτης τον αναγνωρίζει, μπορεί και αναπαράγει ταινίες μέσα απο τον δίσκο, αλλά δεν μπορεί να κάνει εγγραφή. Δοκίμασα χειροκίνητα, με προγραμματισμο ώρας ακόμα και με το timeshift και συνεχώς μου γράφει το μήνυμα: Σφάλμά: fail to record. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Εγω του εχω πάνω ενα Lacie 1Τ o οποίος ειναι σε NTFS και δεν μπορει να γραψει γιατί δεν εχει διαθέσιμο χωρο !! Να τον μετατρέψω σε exfat ?Γειά σας και πάλι. Έχω premium με fw 4219. Αγόρασα western digital εξωτερικό σκληρό 500GB με εξωτερική τροφοδοσία. Είναι διαμορφωμένος σε FAT32. O δέκτης τον αναγνωρίζει, μπορεί και αναπαράγει ταινίες μέσα απο τον δίσκο, αλλά δεν μπορεί να κάνει εγγραφή. Δοκίμασα χειροκίνητα, με προγραμματισμο ώρας ακόμα και με το timeshift και συνεχώς μου γράφει το μήνυμα: Σφάλμά: fail to record. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Νομίζω ότι όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα πόστ, ο δέκτης κάνει μόνο αναπαραγωγή σε δίσκους NTFS και αναπαραγωγή-εγγραφή σε δίσκους FAT32 - EXT3 όπως επίσης ότι καλό είναι το format να γίνεται μέσα απο τον AZ-box
για κάποιο παράξενο λόγο ο AZBox διαβάζει την αγγλική version epg που εκπέμπεται απο τα καναλια της nova και όχι την ελληνική...
Διαβάζει δηλαδη όλο το ελληνικό πρόγραμμα αναλυτικά μεταφρασμενο στα αγγλικά. Τώρα θα το θέσω σαν θέμα με e-mail στην AZBox να δούμε τι θα μας πούν...
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι πολύ παλιό και δεν θα μπορώ να δω Νοβα ούτε ελληνικά σε ταινίες κ.α. με αυτό το fw αφού το 0.9.2880 TD210P που είναι και νεότερο έχει τα χάλια του. Τώρα με αυτό που έχω βλέπω και με τιτανικό :142: έτσι μέσα στους πειραματισμούς μου αλλά όχι με γάτα. Νομίζω πως θα έχω πρόβλημα και με την nova original αφού και τώρα βλέπει μόνο τις νέες εκδόσεις ενώ π.χ. version 4 όχι. Τουλάχιστον στον δικό μου δέκτη.το μονο που θυμαμαι οτι ηταν καποια πολυ παλια βερσιον πριν απο την 1621 αν εχεις χρονο για πειραματα εδω θα βρεις ολα τα FW καλο κουραγιο
http://www.hd-box.info/index.php?section=downloads&category=15