AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
180
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Απο εικόνα σε SD μεσου-υψηλου bitrate πως παει ο δέκτης? Ειδικα οι φιλοι που ειχαν-εχουν και αλλους δεκτες, εχουν δει κατι καλυτερο σε εικονα απο τον elite?

Reaction score
0

Έβαλα πάλι σήμερα ένα mkv να παίξει απο τον εσωτερικό σκληρό (ext3) του premium και είχα πρόβλημα

1 - άνα κάποια sec μου έκανε μία στιγμιαία διακοπή σε εικόνα-ήχο (δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα που διαβάζω σχετικά με 24p)

2 - Με το που έφτασε στην 1h20m κόλλησε η οθόνη - πάτησα το on-off του remote, έκανε επανεκκίνηση, ξαναφόρτωσα το αρχείο, πήγα στην συγκεκριμένη ώρα (λίγο παρακάτω) και απευθείας πάλι κόλλησε.
Να πώ ότι και στο προηγούμενο mkv πάλι τα ίδια μου έκανε άλλα πολύ πιο νωρίς.
Στον υπολογιστή τα έπαιζε μια χαρά!

Αυτά είναι τα στοιχεία του mkv

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το firmware? (4295)
Γνωρίζει κανείς ποιό είναι το τελευταίο σταθερό firmware που να μπορείς να βλέπεις κανονικά mkv και να συνδέεσαι μέσω wirelless?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

εχω ενα level one τον τροπο πως θα περασω τα αρχεια δεν ξερω
:111: Πρωτα θα ριξεις το acces point απο το μενου του στο τοπικο ασυρματο δυκτιο ,γραφεις την ip του στον explore 192.168.1.χχχ και μπαινεις στο μενου του acces point εκει κανεις ανιχνευση βρισκεις το δυκτιο σου κανεις connect βαζεις το κλειδι που εχεις
στο ασυρματο δυκτιο και συνδεθηκες, βγαζεις το acces point απο το pc σου και το συνδεεις με τον azbox με καλωδιο δυκτιου και ετοιμο τωρα απο τον azbox μενου δυκτιο και βαλε την ip του ρουτερ σου για να βρει να παρει νετ :131: αντε καλη επιτυχια :137:

Reaction score
0

Γειά σας και πάλι. Έχω premium με fw 4219. Αγόρασα western digital εξωτερικό σκληρό 500GB με εξωτερική τροφοδοσία. Είναι διαμορφωμένος σε FAT32. O δέκτης τον αναγνωρίζει, μπορεί και αναπαράγει ταινίες μέσα απο τον δίσκο, αλλά δεν μπορεί να κάνει εγγραφή. Δοκίμασα χειροκίνητα, με προγραμματισμο ώρας ακόμα και με το timeshift και συνεχώς μου γράφει το μήνυμα: Σφάλμά: fail to record. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Reaction score
0

Γειά σας και πάλι. Έχω premium με fw 4219. Αγόρασα western digital εξωτερικό σκληρό 500GB με εξωτερική τροφοδοσία. Είναι διαμορφωμένος σε FAT32. O δέκτης τον αναγνωρίζει, μπορεί και αναπαράγει ταινίες μέσα απο τον δίσκο, αλλά δεν μπορεί να κάνει εγγραφή. Δοκίμασα χειροκίνητα, με προγραμματισμο ώρας ακόμα και με το timeshift και συνεχώς μου γράφει το μήνυμα: Σφάλμά: fail to record. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
βαλε το fw 3877 και θα κανει εγγραφη

Reaction score
0

Για χαρά. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Αφορά το EPG σε ελληνικά και συγκεκριμένα για της Nova τα κανάλια. Έχω διαβάσει διάφορα για το θέμα αλλά σε κάποιες φάσεις κάποιοι φίλοι είχαν EPG ελληνικό μόνο με παλαιότερες εκδόσεις fw ενώ εγώ θέλω να μάθω αν έχει βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να μην αναγκαστώ να γυρίσω πίσω αφού μου δουλεύει πολύ καλά με versions 0.9.4xxx
Αν λύσω και αυτό το πρόβλημα δεν θα χρειάζομαι κάτι άλλο επί του παρόντος για αυτόν τον δέκτη. :126:
Ευχαριστώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

για κάποιο παράξενο λόγο ο AZBox διαβάζει την αγγλική version epg που εκπέμπεται απο τα καναλια της nova και όχι την ελληνική...

Διαβάζει δηλαδη όλο το ελληνικό πρόγραμμα αναλυτικά μεταφρασμενο στα αγγλικά. Τωρα θα το θέσω σαν θέμα με e-mail στην AZBox να δούμε τι θα μας πούν...

Reaction score
0

Επιτέλους φίλε Πάνο κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά. Ξέρεις για μερικούς είναι πολύ σπάσιμο για άλλους δεν έχει σημασία αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως σε κάποιες εκδόσεις Firmware παλαιότερες να δείχνει ελληνικό EPG και σε νεότερες όχι. Άλλο και τούτο.!
Χαιρετώ

Reaction score
2

Εγω του εχω πάνω ενα Lacie 1Τ o οποίος ειναι σε NTFS και δεν μπορει να γραψει γιατί δεν εχει διαθέσιμο χωρο !! Να τον μετατρέψω σε exfat ?

Reaction score
0

Νομίζω ότι όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα πόστ, ο δέκτης κάνει μόνο αναπαραγωγή σε δίσκους NTFS και αναπαραγωγή-εγγραφή σε δίσκους FAT32 - EXT3 όπως επίσης ότι καλό είναι το format να γίνεται μέσα απο τον AZ-box

Reaction score
2

Νομίζω ότι όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα πόστ, ο δέκτης κάνει μόνο αναπαραγωγή σε δίσκους NTFS και αναπαραγωγή-εγγραφή σε δίσκους FAT32 - EXT3 όπως επίσης ότι καλό είναι το format να γίνεται μέσα απο τον AZ-box

Strato σωστα το λες αλλά αναπαραγωγή κανεις σωστά όταν ειναι NTFS και το format το εκανα εσωτερικα στον AZBOx . Ο δίσκος ομως μαλλον δεν εχει fat32 γιατί στην διαμόρφωση μου εχει NTFS & exfat ή ειναι προβλημα του firmware οπως λεει ο John

Reaction score
0

για κάποιο παράξενο λόγο ο AZBox διαβάζει την αγγλική version epg που εκπέμπεται απο τα καναλια της nova και όχι την ελληνική...

Διαβάζει δηλαδη όλο το ελληνικό πρόγραμμα αναλυτικά μεταφρασμενο στα αγγλικά. Τώρα θα το θέσω σαν θέμα με e-mail στην AZBox να δούμε τι θα μας πούν...

Για χαρά σε όλους και καλό μήνα. Να υποθέσω Πάνο πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να έχουμε τίποτα νέα για την επικοινωνία που θα επιδίωκες με την AZbox.

Δίχως να θέλω να πιέσω καταστάσεις και σίγουρα δίχως άγχος απλά σε ρωτάω και με την ευκαιρία εσένα και όποιον άλλο φίλο του forum αν ξέρει να μου πει μια έκδοση fw που να έχω Ελληνικά EPG και να μου δουλεύουν τα EMU στο image.

Σίγουρα θα είναι παλαιότερη από αυτή που έχω τώρα (0.9.4χχχ) αλλά δεν με πειράζει μιας και θα την κρατήσω προσωρινά μέχρι να βγει μια νέα που να έχει διορθώσει το πρόβλημα.
Ευχαριστώ, θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμένα.
Χαιρετώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

το μονο που θυμαμαι οτι ηταν καποια πολυ παλια βερσιον πριν απο την 1621 αν εχεις χρονο για πειραματα εδω θα βρεις ολα τα FW καλο κουραγιο

http://www.hd-box.info/index.php?section=downloads&category=15
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά είναι πολύ παλιό και δεν θα μπορώ να δω Νοβα ούτε ελληνικά σε ταινίες κ.α. με αυτό το fw αφού το 0.9.2880 TD210P που είναι και νεότερο έχει τα χάλια του. Τώρα με αυτό που έχω βλέπω και με τιτανικό :142: έτσι μέσα στους πειραματισμούς μου αλλά όχι με γάτα. Νομίζω πως θα έχω πρόβλημα και με την nova original αφού και τώρα βλέπει μόνο τις νέες εκδόσεις ενώ π.χ. version 4 όχι. Τουλάχιστον στον δικό μου δέκτη.
Αν ξέρει κάποιος φίλος κανένα ποιο νέο fw ας μπεί στον κόπο.
Ευχαριστώ

Υ.Γ Ελπίζω να έχω κρατήσει τα όριά μου και να μην έχω ξεφύγει. Αν ξέφυγα παρακαλώ ας μου γίνει επισήμανση...!

Reaction score
7.439
τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να ευχηθώ σε σενα καλη υπομονη , στην azbox να βρει κανεναν coder της προκοπης:107::107: και στην sigma να αποφασισει να δωσει νεους drivers

Reaction score
0

Υπάρχει κάποιος τρόπος όταν βλέπω στο MOVIES την λίστα με τις ταινίες μου, να βλέπω το εξώφυλλο της ταινίας (τα έχω όλα μέσα στο φάκελλο με ίδιο όνομα) ή αυτό γίνεται μόνο στο xtreamer ?

Reaction score
7.439
μαλλον οχι καθως στις επιλογες ΤΑΙΝΙΕΣ,ΜΟΥΣΙΚΗ,και ΦΩΤΟ μπορεις να δεις μονο τα αρχεια που εχουν σχεση με την καθε επιλογη αλλα δεν χανεις τιποτε δκιμαζοντας να μετατρεψεις τα αρχεια με τα εξωφυλλα τον ταινιων σου απο αρχεια jpg πχ σε καποιο αλλο φορματ (XVID,MPEG4) το οποιο το βλεπει ο δεκτης στHν επιλογη ΤΑΙΝΙΕΣ

Reaction score
0

:403: εγώ έλεγα μπας και υπάρχει τρόπος δίπλα απο τον τίτλο της κάθε ταινίας, αντί για εικονίδιο να εμφανίζεται το εξώφυλλο άλλα προφανώς ζητάμε πολλά...στην τελική δέκτης είναι που έχει ΚΑΙ δυνατότητες media player.
Aπλά επειδή μέχρι να μετακομίσω δεν έχω δορυφορική, σκαλίζω τις έξτρα δυνατότητες ως mmp!:420:

Reaction score
0
Παιδες μπραβο καταπληκτικη δουλεια.
Μετα την 0.9.4001 δεν μπορω να συνδεθω στο WIFI με τιποτα εχω κανει νομιζω τα παντα Static DHCP DNS GATE WEP WPA WPA2 ... ενω το βλεπει δεν συνδεεται με τιποτα.
Mε την 0.9.4001 συνδεεται αμεσως χωρις προβλημα.
Κανενας φιλος καμμια ιδεα?
Ευχαριστω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo