AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
34
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

μηπως δεν εχεις καλη ληψη στη συγκεκριμενη συχνοτητα; Αυτο γινεται (παγωματα) σε καποιες δεσμες με οχι καλο σημα

Reaction score
6

μηπως δεν εχεις καλη ληψη στη συγκεκριμενη συχνοτητα; Αυτο γινεται (παγωματα) σε καποιες δεσμες με οχι καλο σημα
όχι, έχω καλό σήμα, άλλωστε μόλις βάλω την κάρτα στο παλιό καλό dragon cam, το κανάλι (euro1080 HD) ανοίγει και παίζει κανονικά...:126:

Reaction score
0

και εγω εχω καλο σημα. Οταν βαλω την καρτα στο παλιο δεκτη παιζει μια χαρα

Reaction score
0
Re: AZbox HD Elite dvb-t

Ο δέκτης μπορεί να δεχτεί και επίγειο tuner (dvb-t ( από όσα διάβασα). Όμως δεν το υποστηρίζανε (παλιότερα) τα firmware που είχανε βγει. Μήπως λήθηκε το πρόβλημα και υποστηρίζεται κανονικά το 2ο tuner (επίγειο ψηφιακό);

Reaction score
0
Nabilosat για το AZBox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H Opensat τελικά λυγίζει και θα υπάρξει βοήθεια απ την καλύτερη (κατα την άποψη μου) ομάδα Unofficial FW για Dreambox. H Opensat θα συνεργαστεί με την Nabilosat Team για τη δημιουργία ενος stable firmware το οποίο δεν αποκλείεται να είναι και Enigma 2, λόγω των ομοιοτήτων του επεξεργαστή του AZBox μ' αυτόν του Dreambox (είναι κι αυτός MIPS)...οπότε τέλεια νέα...δεν το έγραψε ο οποιοσδήποτε, αλλά ο Board Owner του nabilosat.info (forum της Nabilosat)...για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτω και ένα Screenshot απ το forum...

Oποιος είναι μέλος ας επισκευθεί το forum σ αυτή τη σελίδα:
http://www.nabilosat.info/forum/showpost.php?p=418950&postcount=10

Reaction score
1

Αυτό σημαίνει πάιρνω δέκτη στα τυφλά , ξεκινάει σαν άνθρακες και γίνεται πλατίνα με ρουμπίνια !

Reaction score
0

Ο Board owner λέει πως μίλησε μαζί τους στην έκθεση anga cable που έλαβε χώρα το Μάιο. Αν υπήρχε ενδιαφέρον από την Opensat δεν θάχε γίνει κάτι μέχρι τώρα???
Επίσης λέει πως αυτός θα επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να του δώσουν κάποια μηχανάκια για να προσπαθήσει να δουλέψει με το firmware.
Μακάρι να ανταποκριθεί η Opensat αλλά προσωπικά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος...

Δοθείσης της ευκαιρίας, διεύρευσε μια καινούρια έκδοση Multicas με ενσωματωμένες 3 C lines. Οι κριτικές είναι ανάμικτες: Άλλοι λένε πως δουλεύει καλύτερα από το native cccam & άλλοι λένε πως είναι μία από τα ίδια.

Reaction score
290
Ρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση..

Έχω σπίτι μου μία απλή συσκευή Nova. Απλά συνδέω πάνω το μηχάνημα αυτό και όλα καλά? Αυτό με το μωβ irdeto κ.τ.λ δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κάποιος την καλοσύνη να μου εξηγήσει παρακαλώ. Και τρίτον, αν θα δω διαφορά στην ποιότητα εικόνας σε κανάλια όπως MEGA,Νοva Cinema, NovaSports κτ.λ. Γιατί ουσιαστικά για χρήση nova το θέλω -προς το παρόν-.

Edit: Δεν είναι μία ερώτηση τελικά αλλά το ένα φέρνει τ'αλλο..:117:

Ευχαριστώ

Reaction score
6

Βάλε την κάρτα της Nova σε ένα μωβ irdeto και στο πάνω slot του azbox και θα είσαι ΟΚ (αρκεί η κάρτα σου να μην είναι "παντρεμένη" με τον δέκτη της Νova!!!!)
Ο δέκτης ουσιαστικά θα σου τα ανεβάσει σε ανάλυση 1080 αλλά επειδή είναι ήδη πολύ συμπιεσμένα τα κανάλια αυτά, η διαφορά είναι πολύ μικρή...

Reaction score
1

Από τότε που έβαλα σκληρό στον premium αντιμετωπίζω μάλλον πρόβλημα υψηλών θερμοκρασιών ... Κανείς άλλος με τέτοιο πρόβλημα ; επηρεάζει κυρίως τα plugins ...

Reaction score
290
Re: Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

Βάλε την κάρτα της Nova σε ένα μωβ irdeto και στο πάνω slot του azbox και θα είσαι ΟΚ (αρκεί η κάρτα σου να μην είναι "παντρεμένη" με τον δέκτη της Νova!!!!)
Ο δέκτης ουσιαστικά θα σου τα ανεβάσει σε ανάλυση 1080 αλλά επειδή είναι ήδη πολύ συμπιεσμένα τα κανάλια αυτά, η διαφορά είναι πολύ μικρή...

Σ'ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Στο θέμα του irdeto δεν καλύφτηκα μόνο. Είναι ενσωματωμένο στο ΑΖ η πρέπει να το προμηθευτώ ξεχωριστά?

Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
0

Στο θέμα του irdeto δεν καλύφτηκα μόνο. Είναι ενσωματωμένο στο ΑΖ η πρέπει να το προμηθευτώ ξεχωριστά?
-------------------------------
Την irdeto module την αγοράζει κανείς χωριστά.

Reaction score
290
Απ ότι βλέπω τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα με το συγκεκριμένο μοντέλο. Θα κρατήσω τον panasat προς το παρόν και μόλις ξεδιαλυνθούν κάποια θέματα και πέσει και λίγο ακόμα και η τιμή θα το χτυπήσω.

Reaction score
6

Αν η κάρτα σου είναι version 4, θα σου παίξει και στο ενσωματωμένο card reader μια χαρά με το Multicas plugin .... (δεν χρειάζεσαι cam)
Αν όμως είναι version 5.0 και πάνω, πιθανότατα θα σου κάνει παγώματα στο reader και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις cam ...

Reaction score
1

AZBox Beta HD Firmware 0.9.3501
(2009.01.10)

RELEASE NOTES
~~~~~~~~~~~~~~~

# FIXED
========
- USB memory stick without partition is now supported

- Movie Player: Bookmark option works better.

- Using the bookmark function does not work after the 1 hour mark.

- No recognition of audio languages in mkv files

- TTX menu hangs when attempting to view teletext on "Canal+ Film HD" on HotBird 11278Mhz.

- TELETEXT Polish Characters

# ADDED
========

- USB keyboard is supported (Not yet available for browser)

- 70.0W & 180W satellite TPs

- Audio API for plugins

# IMPROVED
===========

- MKV Movies with high bitrates cannot be correctly reproduced

- Optimized FORMAT procedure
Now Formatting 1TB disks takes under 20 minutes

- Copy speed (HDD, USB) is 30% faster than older versions
Code:
http://rapidshare.com/files/287632428/AZBox_Beta_HD_Firmware_0.9.3501.rar

Staff online

• abcd