B&W 802D Nautilus

Reaction score
1
Απάντηση: B&W 802D Nautilus

Krell απαιτεί θυσίες, οικονομικές και όχι μόνο. άσε που δεν θέλω να σκάνε χωρίς λόγω.
Μάλλον για Classe πάμε η MC.
Το απόγευμα θα βγώ για παραγγελία των 802, αν μου πούν πάνω από βδομάδα θα τους πάρω το sculp.

PS.
τα ακούσματα είναι κυρίως ηλεκτρονική μουσική, ατμοσφαιρική κτλ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Ας παρω θεση λοιπον........

Αρχικα φιλε μου τα 802 που λες η θα ειναι 802 Nautilus που ειναι παλιοτερη σειρα οπως τα δικα μου η 802 D (diamond)που ειναι νεωτερη και το κυριοτερο ποιο ευκολη στην οδηγηση του απο διαφορους τελικους!!!!

Αν τα ακουσματα σου εχουν να κανουν με ---minimal tech--prograssive tech-prograssive house ---Detroit tech house--techno ---dub house----πιστεψε με τοχω και ακουω και γω....δεν υπαρχει μονο η Περιστερω και η Κραλλ στο σπιτι... δυο 400αρια HyPEX με βαρβατο αναλογικο τροφοδοτικο θα τους λιανισει τα στεφανια του σασσι των γουφερς και οι μποτιες που θα φας θα σε κανουν να παραμιλας και φυσικα να χαμογελας απο το αποτελεσμα---ασε που οι φιλοι σου αμα παιξεις 95-100 dbs δεν θα ξεκολλανε απο το σπιτι σου και θα γραψουνε και το γκομενακι !!!!!!

MC δεν θα επαιρνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινα........δοκιμασμενοι οι MC -501 monos νομιζαμε οτι ξεχασαμε σε καμια γωνια καμια 200αρια watts..........you know what the f@ck is mean....μακρια και αλλαργα?

Πιστεψε με οτι απο τα δικα μου 802 εχουν περασει 7 τελικοι ενισχυτες και μονον ο Κρελλ τα σηκωσε στον αερα .......ξεκαθαριζω οτι στο συστημα μου δεν εχω ακουσει τους Hypex που σου προτεινω......τους εχω ομως ακουσει με 801 Nautilus με το 15ιντσο και εψαχνα να δω μηπως καπου υπηρχε sub κρυμμενο ......

Οχι Ice Power .......με κλειστα ματια ομως Hypex !!!!!!!!!!!!

Επισης μαγικος συνδυασμος ειναι ο Classe 401 --2x400 watt στα 8 και αν γουσταρεις παρε στο καταστημα Stereo epiloges -ζητα τον Γιωργο τον Στριφτο που ειναι συντονιστης εδω μεσα και ρωτα τον ποτε μπορεις να ακουσεις τον 401 με τα 802 D(και τα δυο τα εχουν πραγματικα σε τρομερη προσφορα-DEMO )και ετσι μπορει να βγαλλεις πολυ ασφαλη συμπερασματα για αυτο που σου προτεινω........................πιστεψε με...παιζω με τα Ναυτιλια 8 χρονια και τα ξερω τα γαμ@μενα καλλιτερα και απο την μαμα εταιρια !!!!!!!!!!

Τωρα επιτρεψε μου να πω γενικα οτι δεν μπορω να ακουω μαλακιες σχετικα με τον Κρελλ....επειδη δηλαδη απο μια στραβη καηκαν 4 τρανζιστορς θα κρεμασουμε ταμπελες οτι οι τελικοι της Κρελλ ειναι μουφες και καιγονται?????
Ελα μια βολτα Κορινθο να δεις η μαλλον να ακουσεις τι σημαινει η εκφραση---αστραψε και βροντηξε ...η μποτια......επειτα γραψε μας τα συμπερασματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θες και αλλα???

Reaction score
1.772

Ας παρω θεση λοιπον........

Αρχικα φιλε μου τα 802 που λες η θα ειναι 802 Nautilus που ειναι παλιοτερη σειρα οπως τα δικα μου η 802 D (diamond)που ειναι νεωτερη και το κυριοτερο ποιο ευκολη στην οδηγηση του απο διαφορους τελικους!!!!

Αν τα ακουσματα σου εχουν να κανουν με ---minimal tech--prograssive tech-prograssive house ---Detroit tech house--techno ---dub house----πιστεψε με τοχω και ακουω και γω....δεν υπαρχει μονο η Περιστερω και η Κραλλ στο σπιτι... δυο 400αρια HyPEX με βαρβατο αναλογικο τροφοδοτικο θα τους λιανισει τα στεφανια του σασσι των γουφερς και οι μποτιες που θα φας θα σε κανουν να παραμιλας και φυσικα να χαμογελας απο το αποτελεσμα---ασε που οι φιλοι σου αμα παιξεις 95-100 dbs δεν θα ξεκολλανε απο το σπιτι σου και θα γραψουνε και το γκομενακι !!!!!!

MC δεν θα επαιρνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ειλικρινα........δοκιμασμενοι οι MC -501 monos νομιζαμε οτι ξεχασαμε σε καμια γωνια καμια 200αρια watts..........you know what the f@ck is mean....μακρια και αλλαργα?

Πιστεψε με οτι απο τα δικα μου 802 εχουν περασει 7 τελικοι ενισχυτες και μονον ο Κρελλ τα σηκωσε στον αερα .......ξεκαθαριζω οτι στο συστημα μου δεν εχω ακουσει τους Hypex που σου προτεινω......τους εχω ομως ακουσει με 801 Nautilus με το 15ιντσο και εψαχνα να δω μηπως καπου υπηρχε sub κρυμμενο ......

Οχι Ice Power .......με κλειστα ματια ομως Hypex !!!!!!!!!!!!

Επισης μαγικος συνδυασμος ειναι ο Classe 401 --2x400 watt στα 8 και αν γουσταρεις παρε στο καταστημα Stereo epiloges -ζητα τον Γιωργο τον Στριφτο που ειναι συντονιστης εδω μεσα και ρωτα τον ποτε μπορεις να ακουσεις τον 401 με τα 802 D(και τα δυο τα εχουν πραγματικα σε τρομερη προσφορα-DEMO )και ετσι μπορει να βγαλλεις πολυ ασφαλη συμπερασματα για αυτο που σου προτεινω........................πιστεψε με...παιζω με τα Ναυτιλια 8 χρονια και τα ξερω τα γαμ@μενα καλλιτερα και απο την μαμα εταιρια !!!!!!!!!!

Τωρα επιτρεψε μου να πω γενικα οτι δεν μπορω να ακουω μαλακιες σχετικα με τον Κρελλ....επειδη δηλαδη απο μια στραβη καηκαν 4 τρανζιστορς θα κρεμασουμε ταμπελες οτι οι τελικοι της Κρελλ ειναι μουφες και καιγονται?????
Ελα μια βολτα Κορινθο να δεις η μαλλον να ακουσεις τι σημαινει η εκφραση---αστραψε και βροντηξε ...η μποτια......επειτα γραψε μας τα συμπερασματα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θες και αλλα???
εννοειται οτι εκανα πλακα παραπανω.
αν και βλεπω φατσουλες και ξερω οτι δεν παρεξηγηθηκες το γραφω για να μην το παρη
σοβαρα το παιδι και αποριψη τους Krell που ειναι απο τους αγαπημενους μου τελικους.

βλαση σιγουρα ακουσες τα 400αρια η μηπως τα 700αρια;

EDIT.
μολις ειδα οτι το 801 ειναι 91db οποτε και με το 400αρη γκρεμιζη τοιχους.

Reaction score
1

έχω ακούσει DEMO με KRELL 400cx και μου σηκώθηκε η τρίχα. Σε ξένα φόρα όντως λένε ότι ο 401 είναι καλύτερη επιλογή απο τον 400cx.
Η παραγγελία θα γίνει σε 802D Black Gloss μου έχουν πεί παράδοση σε 2-3 μέρες.
Η αγορά θα γίνει απο εξωτερικό μιας και μένω εξωτερικό .
Ας έρθουν τα ηχεία και έχω μερικές μέρες ακόμα να σκεφτώ/διαβάσω/συμβουλευτώ για τα υπόλοιπα.

Reaction score
29.546

Και εγω συμφωνώ οτι τα mcintosh είναι ψόφια.
Ασε που εχουν μτσχ στην έξοδο, που τόόόόσο αρέσουν του ear.
Στα ξένα φορα , λένε πολλές παπαριές. Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να τους ακούς-ούμε.
Γενικά στο internet γράφει ο κάθε πικραμένος την δικιά του εκδοχή της ιστορίας.
Πολύ συχνά γράφει παπαρολογίες όμως.
Τεσπα , αυτά είχα να καταθέσω, αυτά έγραψα.

Reaction score
2.566
Ότι και να πάρεις, είτε τη μία σχολή (classd δηλαδή, Hypex ή Ncore πιο συγκεκριμένα για να μη λες ότι δεν βοηθάμε), είτε krell, το σίγουρο είναι ότι θα σε ικανοποιήσει!!! Το θέμα είναι πως στη μία περίπτωση θα σου μείνουν και κάποια χιλιάρικα στην άκρη...βέβαια θα πρέπει να διαθέσεις και λίγη, ελάχιστη εργασία ο ίδιος, αλλά το κυριότερο, δεν θα είναι τόσο μούρη, θα είναι μικρός, ελαφρύς κτλ., πράγμα που υποψιάζομαι πως μάλλον σε χαλάει....
Οπότε βουρ για krell που είναι δοκιμασμένος και ο Βλάσσης που τον ξέρουμε και τον εμπιστευόμαστε κι έχει και εμπειρία μεγάλη στα 802, πίνει νερό στο όνομά του...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

@Gladiator: Το χρώμα το σκέφτηκες καλά; Με ηχεία σε black gloss θα είσαι όλη μέρα με το ξεσκονόπανο στο χέρι...

Reaction score
1

ναί έτσι είναι όπως τα λές.
αλλά έτσι είναι και τα υπόλοιπα έπιπλα.
άσπρο-μαύρο gloss

Reaction score
1

δεν με νοιάζει ο μικρός ελαφρύς ίσα ίσα γουστάρω όγκο και αν μπορούσα θα πήγαινα σε 2 monoblock γαιδούρια.

Reaction score
238

για ρίξε καμια ματιά και στα ΜΕΓΑΛΑ μονομπλόκια της Luxman

Reaction score
1

αχχχ ο έρωτας μου είναι τα μονο της luxman αλλά εκεί πρέπει να πουλήσω ένα δυάρι για να τα πάρω.

Reaction score
1

αλλά είμαι της άποψης όταν σκας 50κ για ενισχυτικά τα ηχεία σου πρέπει να είναι τουλάχιστον ισάξια.
Αν μου κάτσει το τζόκερ ίσως τα πάρουμε τα b-1000F

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis