Barbie & Το Διαμαντένιο Κάστρο (Barbie And The Diamond Castle)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3

Κατηγορία: Παιδική
Διάρκεια: 78΄
Ήχος: Dolby 5.1 (Ελληνικά)
Πρόσθετα: Αστείες σκηνές, Μουσικό βίντεο (στα ελληνικά!) & προεσκόπηση DVD της Barbie.
Ιστοσελίδα DVD: http://www.prooptiki.gr/dvd_new1.ph...81&fmt=2&sid=d46f16bb9216fe596b8a5c5efd0cbaf4

Γνωρίστε την κολλητή φίλη της Barbie την Τερέζα στην καινούργια ταινία της Barbie που οι δύο φίλες πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί και τραγουδήστε μαζί τους στο πιο λαμπερό παραμύθι! Η Barbie και η Τερέζα διηγούνται ένα πανέμορφο παραμύθι για την Λιάνα και η Αλέξα, δύο πολύ καλές φίλες που μοιράζονται τα πάντα. Οι ζωές τους θα αλλάξουν ξαφνικά όταν τους χαρίζουν ένα μαγεμένο καθρέφτη όπου μέσα του είναι παγιδευμένο ένα κορίτσι! Για να σώσουν την καινούρια τους φίλη, η Λιάνα και η Αλέξα θα ταξιδέψουν μέχρι το καλά κρυμμένο Διαμαντένιο Κάστρο, σε μια επικίνδυνη περιπέτεια που θα δοκιμάσει τη φιλία τους. Με τη δύναμη της μουσικής και την συντροφιά των δύο αξιολάτρευτων κουταβιών τους, θα ανακαλύψουν τελικά ότι ο πολυτιμότερος θησαυρός στη ζωή είναι η αληθινή φιλία! Φανταστική έκπληξη! Με κάθε καινούριο DVD Barbie δώρο από την φίλη σου την Barbie παραμυθένιο σαμπουάν και αφρόλουτρο που θα σε ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του Διαμαντένιου Κάστρου!

Σημ. Έρχεται το Νοέμβριο και το DVD Barbie A Christmas Carol και την άνοιξη του 2009 νέο DVD ! ! !

Reaction score
3
Απάντηση: Barbie & Το Διαμαντένιο Κάστρο (Barbie And The Diamond Castle)

Μαι ταινία με πολύ καλό ήχο στα Ελληνικά.
Υπάρχει και αγγλικός ήχος αλλά dolby 2.0 και μάλιστα χωρίς έξτρα!
Να σημειώσω ότι η ταινία έχει μερικά τραγούδια που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες.

Reaction score
59

Ημαρτον οχι και αλλη barbie !!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πως μου εχει ξεφυγει η Τερεζα απο τα προηγουμενα επεισοδια?:121:

Reaction score
0

Νομίζω ότι απλά δεν το βλέπετε από την σωστή οπτική γωνία.
Εμένα πάντα με εξιτάρουν οι ιστορίες με "δύο πολύ καλές φίλες που μοιράζονται τα πάντα".
Ειδικά αμα έχουν και Barbie look....

Reaction score
0

Τώρα βέβαια αυτά τα δύο "αξιολάτρευτα κουτάβια" που μπαίνουν στην μέση της υπόθεσης το χοντραίνουν πολύ το πράμα....

Reaction score
59

Tην Lanny Barbie την ξερετε ????

Reaction score
7

Εμένα πάντα με εξιτάρουν οι ιστορίες με "δύο πολύ καλές φίλες που μοιράζονται τα πάντα".
Τώρα βέβαια αυτά τα δύο "αξιολάτρευτα κουτάβια" που μπαίνουν στην μέση της υπόθεσης το χοντραίνουν πολύ το πράμα....
:137: :143: :138:

Reaction score
59

ΠΡΟΣΕΧΩΣ !!!

Barbie Massacre !!!

Reaction score
7

Α! κάποιος που το πήρε σε DVD να μας πεί και εντυπώσεις από το bundled σαμπουάν/αφρόλουτρο... έχουν μαλακτικό; Με ενδιαφέρει άμεσα για κάποιες καταπιεσμένες κατσαρές μπερδεμένες τρίχες που διαθέτω. Επίσης όντως σε ταξιδεύουν σε παραμυθένια κάστρα κατά το πλύσιμο; Βολικό όταν βρίσκομαι στο χωριό που το ντούς είναι ένα παλιό ξύλινο βαρέλι.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.318

Αρχίζει και μ' αρέσει... :137:

Reaction score
0

Κάτι τέτοιο δηλαδή;

:137:

Reaction score
14

παιδιά νομίζω το θέσατε το θέμα...

Reaction score
3

Όπως έχω ξαναπεί, γράφω τη γνώμη μου για μια ταινία που έχω δει και νομίζω ότι καλό είναι να ενημερωθούν και τα μέλη.
Αλλά ακόμα πιο καλό είναι να μπορούν να διαβάζουν το θέμα και οι πιό άμεσα ενδιαφερόμενοι (στην προκειμένη περίπτωση: παιδιά και γονείς).
Αυτή η παρεκτροπή με εικόνες ή λόγια που αποτρέπουν τους ενδιαφερόμενους να το διαβάσουν, χαλάνε το θέμα.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Φίλε Διονύση, χωρίς ίχνος διάθεσης αντιπαράθεσης μαζί σου,
πρέπει να παραδεχτείς ότι η ταινία αυτή δεν συμβαδίζει με το ύφος και τον χαρακτήρα του φόρουμ.
Φαντάσου τι θα γινόταν αν αντίστοιχα κάποιος που χτες βράδυ είδε το "Naughty Schoolgirls" ή το "Housewives do it better" να έκανε review για τις ταινίες αυτές.
Και πίστεψέ με, θα έβρισκε πολλούς περισσότερους άμεσα ενδιαφερόμενους για αυτές τις δύο ταινίες σε σύγκριση με τους ενδιαφερόμενους για την Barbie.

ΥΓ: όσοι ενδιαφέρονται για τις ταινίες που προανέφερα please PM me!
:135::136:

Reaction score
1
Το πήραμε...το πήραμε...!!! και αύριο θα δοκιμάσω το ... αφρόλουτρο !!!:140:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Barbie & Το Διαμαντένιο Κάστρο (Barbie And The Diamond Castle)

Φίλε Διονύση, χωρίς ίχνος διάθεσης αντιπαράθεσης μαζί σου, πρέπει να παραδεχτείς ότι η ταινία αυτή δεν συμβαδίζει με το ύφος και τον χαρακτήρα του φόρουμ
Ακριβώς...
Δεν θα κάνουμε το site μπάχαλο στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Ορισμένα θέματα στερούνται σοβαρότητας και τελικά, δεν έχουν θέση εδώ. Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος το καταλαβαίνει αυτό, γι αυτό και επισημαίνεται το γελοίο του θεάματος κάθε φορά, με αποτέλεσμα αντιδράσεις και κακό κλίμα. Εκτός κι αν ο Κωσταντίνος μας, το κάνει επί τούτου, γεγονός όχι και τόσο παράδοξο αφού η κάψα ενημέρωσης του κοινού για τις ταινίες αυτού του είδους, θα έπρεπε να έχει σβήσει μαζί με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το πρώτο από τα θέματα που άνοιξε, προ πολλού. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται, ότι πέφτει το γέλιο της αρκούδας και να επικαλείσαι συνεχώς την ενημέρωση των αναγνωστών. Αφού οι αναγνώστες ρε Κώστα σου λένε ότι δεν θέλουνε, με το ζόρι να τους ενημερώσεις για την Barbie; Ελπίζω ότι αύριο μεθαύριο δεν θα μπεις στην audio να μου γράψεις ριβιού για το παρακάτω γιατί εγώ θα στείλω το θέμα στον καιάδα με συνοπτικές διαδικασίες. Το ίδιο ακριβώς θα προτείνω και για τα επόμενα ριβιού της Barbie.

...

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Barbie & Το Διαμαντένιο Κάστρο (Barbie And The Diamond Castle

Ελπίζω ότι αύριο μεθαύριο δεν θα μπεις στην audio να μου γράψεις ριβιού για το παρακάτω γιατί εγώ θα στείλω το θέμα στον καιάδα με συνοπτικές διαδικασίες. Το ίδιο ακριβώς θα προτείνω και για τα επόμενα ριβιού της Barbie.

...
τι ίν τούτ ωρέ μανα΄μ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Barbie & Το Διαμαντένιο Κάστρο (Barbie And The Diamond Castle

τι ίν τούτ ωρέ μανα΄μ?
Μολις το παρουν χαμπαρι τα κοριτσακια σου ,θα μας κανεις το καλυτερο review!:137:

Reaction score
6

Το θεμα καθότι είναι ανούσιο και παντελώς αδιάφορο με την θεματολογία και το ύφος της κατηγορίας … κλειδώνεται.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos