Bass management στο Denon 3910

Reaction score
0
Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα:
έχω το 3910 συνδεδεμένο σε ένα ολοκληρωμένο AV της ROTEL, όταν βλέπω ταινίες χρησιμοποιώ την coaxial και το bass management γίνεται μέσα από τον AV, όταν όμως ακούω SACD (μέσω αναλογικής σύνδεσης) δεν έχω καταφέρει να κάνω bass management μέσω του 3910.
Υπάρχει κάποιος που να ξέρει τον τρόπο;
Αν πάρω τον denon 3806 και τον συνδέσω μέσω denon link θα μπορώ να κάνω bass management μέσω του ενισχυτή;

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Και κάτι ακόμα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει τον 3806 σαν switcher για τα οπτικά κυκλώματα των HDMI εισόδων - εξόδων που έχει; Πιο συγκεκριμένα έχω δύο πηγές με HDMI έξοδο και ο προβολέας έχει μόνο μια είσοδο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
0
mygiakis said:
Και κάτι ακόμα, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει τον 3806 σαν switcher για τα οπτικά κυκλώματα των HDMI εισόδων - εξόδων που έχει; Πιο συγκεκριμένα έχω δύο πηγές με HDMI έξοδο και ο προβολέας έχει μόνο μια είσοδο.

Ευχαριστώ και πάλι.
Μια χαρά παίζει σαν switch ;-)

Reaction score
5
Τι εννοείς δεν κατάφερες να κάνεις bass management? Εννοείς ότι το sub δεν παίζει?

Reaction score
0
Αντώνη Κ. καλημέρα,
καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την ανταπόκρισή σου στο προβλημά μου. Με το bass management εννοώ τη δυνατότητα να ορίσεις τα db ανα ηχείο ώστε όλα τα ηχεία να έχουν την ίδια ένταση.

Σε ευχαριστώ και πάλι.

Reaction score
5
Αυτό για να γίνει πρέπει να πας στις ρυθμίσεις ηχείων του 3910 και να κανείς τις ρυθμίσεις από εκεί.

Reaction score
0
Δεν έχω βρει τρόπο να το κάνω. Για παράδειημα το προηγούμενο SACD p που είχα (SONY ns900) είχε ένα πολύ καλό menu απο όπου έκανες τα πάντα. Αυτό δεν το έχω καταφέρει με το 3910.

Reaction score
0
Αν είναι to 3910 εχει αντιστοιχο μενου με το 2910 τοτε υπαρχει στο :
Audio setup/Audio channel/Multi channel/Speaker setup/Channel level

Reaction score
0
gregory καλημέρα, αυτα στα βγάζει σε επιλογή στην tv ή στην οθώνη του player?

Reaction score
0
Ολα τα μενου τα εμφανιζει στην οθονη (tv, projector) που εχεις συνδεσει το player.
Στην οθονη του player δεν θυμαμαι τι εμφανιζει.
Θα το τσεκαρω το βραδυ και θα σου πω.

Reaction score
0
Θα κάνω και εγώ μια προσπάθεια μήπως καταφέρω κάτι.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Στην οθονη του player δεν εμφανιζει τις ρυθμισεις, γραφει μονο SETUP

Reaction score
0
Τελικά δούλεψε. Το player το πήρα δεύτερο χέρι, και για κάποιο λόγο όταν πάταγα menu δε δούλευε. Τελικά μετά από πολύ επιμονή (πάτημα) έπιασε. Έκανα κάποιες ρυθμίσεις αλλά έχει πολύ δουλειά.

Σας ευχαριστώ όλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.469
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO