Bass Tuning

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Τις μετρήσεις που εκανες δεν τις εχουμε σωσει. Σαφως και αυτό που μετρουσαμε ακούγαμε αλλα η τελευταια είναι πριν ερθεις εσυ.
Η ακυρωση 35-55, γεμισε, (απιστευτο εγινε) όταν εκανες την διαταξη στην μεγαλη διασταση του δωματιου.

:drinks:

Reaction score
1.772
εγω θυμαμαι τη μετρουσα αλλα μετα που εφυγα τα αλλαξες οποτε υποθετω θελεις την αποκριση συχνοτητας απο το στησιμο που εκανα εγω αλλα την εικονα που εχεις τωρα.

στη μετρηση την τελευταια αναφερομαι μονο στο rt60 που ηταν σταθερο σε ολες τις μετρησεις 0.3-0.2sec και δεν αλλαζε σε ολα τα στησιματα

για αυτο απορω που βεθηκε το 1sec και πολυ περισσοτερο τα 6sec που ειναι σιγουρα καποιος λαθος ισως και κανενα ανεμιστηρακι που ειπε ο vet.

Reaction score
677
Τις μετρήσεις που εκανες δεν τις εχουμε σωσει. Σαφως και αυτό που μετρουσαμε ακούγαμε αλλα η τελευταια είναι πριν ερθεις εσυ.
Η ακυρωση 35-55, γεμισε, (απιστευτο εγινε) όταν εκανες την διαταξη στην μεγαλη διασταση του δωματιου.

:drinks:
Τι γίνεται με την μεγάλη διάσταση (11.20-10.20μ.),ούτε εγώ έχω καταλάβει πάντως.
Πάντως μου αρέσει πολύ περισσότερο,όσες φορές δοκίμασα την μικρή (5.20-6.20) κάτι μου φταίει.
Πως γίνεται να είναι λάθος και να μου ακούγεται πιο σωστό,άβυσσος...

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
εγω θυμαμαι τη μετρουσα αλλα μετα που εφυγα τα αλλαξες οποτε υποθετω θελεις την αποκριση συχνοτητας απο το στησιμο που εκανα εγω αλλα την εικονα που εχεις τωρα.

στη μετρηση την τελευταια αναφερομαι μονο στο rt60 που ηταν σταθερο σε ολες τις μετρησεις 0.3-0.2sec και δεν αλλαζε σε ολα τα στησιματα

για αυτο απορω που βεθηκε το 1sec και πολυ περισσοτερο τα 6sec που ειναι σιγουρα καποιος λαθος ισως και κανενα ανεμιστηρακι που ειπε ο vet.
Ακριβως Γιωργο..........................θελω το χαμηλο του δικου σου με την εικονα που εχω τωρα.
Για το rt60 τι να πω,δεν ξερω,,,,,,,,,,,,,,.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Η Audio Physic (αν θυμαμαι καλα) Σωκρατη, προτεινει στησημο στην μεγαλη διασταση,

Reaction score
1.772
φτιαξε 1-2 μπασοπαγιδες συντονισμενες στα 43hz να φυγη η ακυρωση και θα τα εχεις και τα δυο.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Όπως είναι τωρα δεν εχω dip στα 43. Μαλλον είναι πολύ λιγο τωρα............ δες

Reaction score
677
δεν εχει σημασια αυτο μπες στην σελιδα τους και διαβασε τους λογους.
Μπήκα,το κλασικό στήσιμο προτείνει,δεν λέει κάτι άλλο.
Ο Cardas έχει μια τέτοια τοποθέτηση,την έχω δοκιμάσει και προτείνει μερικές φορές.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Όπως είναι τωρα δεν εχω dip στα 43. Μαλλον είναι πολύ λιγο τωρα............ δες
Η κλίμακα του γραφήματος είναι 10db.
Στα 43 Ηzέχεις – 8 dbσε σχέση με τα 50Ηz.

Αλήθεια το Lyngdorfπου έχεις δεν βοηθάει?

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Εννοω ότι τωρα εχω μικροτεο ντιπ στα 30-40 απ' ότι τωρα όπως φαινεται εδω..........
Το παλιο.......

Και το καινουργιο.. μαζι με την διορθωση του Lyngdorf.

Reaction score
1.772
Εννοω ότι τωρα εχω μικροτεο ντιπ στα 30-40 απ' ότι τωρα όπως φαινεται εδω..........
Το παλιο.......

Και το καινουργιο.. μαζι με την διορθωση του Lyngdorf.
αντωνη δεν ειναι λιγοτερο.σε ξεγελανε οι κλιμακες.
επισης το δευτερο ειναι με τα jbl που εχει πεση η εξοδος στα 31 ενω το πρωτο με τα avantagarde που κατεβαινουν χαμηλα.

Reaction score
1.772
Μπήκα,το κλασικό στήσιμο προτείνει,δεν λέει κάτι άλλο.
Ο Cardas έχει μια τέτοια τοποθέτηση,την έχω δοκιμάσει και προτείνει μερικές φορές.
εξηγει ομως και καποια πραγματα για τις ανακλασεις

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
αντωνη δεν ειναι λιγοτερο.σε ξεγελανε οι κλιμακες.
επισης το δευτερο ειναι με τα jbl που εχει πεση η εξοδος στα 31 ενω το πρωτο με τα avantagarde που κατεβαινουν χαμηλα.
Εχεις δικιο, αυτά είναι με τα 15''.

Μαλλον Σωκρατη από άλλη εταιρεια το ειχα δει, δεν θυμαμαι όμως ποια ηταν.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Λοιπον. αλλαγη των ηχειων στα 2,08 από τον πισω τους τοιχο, και θεση ακροασης 1,30 από τον πισω της τοιχο.
το αποτέλεσμα........... η βυθιση που λεγαμε........

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Ηχεια στο 1,75 από πισω και θ. ακροασης στο 1,63 από πισω.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Θεση ακροασης στα 2,28 και ηχεια στο ιδιο 2,08

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.544
Σετ των ηχειων κατά Cardas, δηλ 1,80 από πισω τους και ακροαση 2,00 από πισω της.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef