Bazinga... Hypex για τα Orion

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.537
Τα καταψυγμένα δε χάνουν τα θρεπτικά συστατικά, είναι μύθος.
Κουτσά στραβά θα παίξ' δηλαδή, αν και σαν την πολυενίσχυση με λάμπα δεν υπάρχει.

Reaction score
2.566
όπως τα λέει ο Ζίζικ...απλά με φόβισαν οι 32 λάμπες που θα έπρεπε να έχω να λάμπουν μες στο σαλόνι εκτός χριστουγέννων και αποφάσισα να πάω σε κάτι πιο ...βατό...κι ας μην παίζει έτσι!

Reaction score
2.566
Τα κανάλια λοιπόν που αφορούν το ένα ηχείο, αφού βιδώθηκαν σε μια πρόχειρη πλάκα αλουμινίου, συνδέθηκαν πρόχειρα με το κρος και μεταξύ τους για να δω τί παίζει...βασικά, επειδή θα τα βάλω όλα μαζί σε ένα κουτί με το κρος και δεδομένης της ψευδοσυμμετρικής σύνδεσής τους με αυτό, τις γειώσεις κλπ., ήθελα αρχικά κυρίως να δω τί θα παίξει από άποψη θορύβου κλπ... ευτυχώς δεν υπήρχε το παραμικρό ίχνος θορύβου στις μονάδες!!

DSCF3936.JPG

Reaction score
3.987
τζιάμπα τα λιφτά φιλαράκ', απου αρμουνικές θα παρς...τα ....:fuckyou:
.
.
.Μεγειά βρέη, για ρίξε πράμα στο χαλί...:prankster:

Reaction score
2.566
Τα 3 ενισχυτικά ανά ηχείο είναι τα UCD HG με τα HXR για τα μεσσαία και υψηλά, ενώ τα σκέτα HG για τα χαμηλά. Τα τροφοδοτικά είναι 2 ανά ηχείο, είναι τα SMPS400A180 και τροφοδοτεί το ένα τον ενισχυτή των χαμηλών και το άλλο τους 2 ενισχυτές για τα μεσσαία και υψηλά. Νομίζω είναι μια επαρκής λύση για την περίπτωσή μου που ήθελα 6 κανάλια minimum, ενώ και στην ακουστική εκτίμηση, ο ενισχυτής οδηγάει παραδειγματικά τα παραλληλισμένα πλέον γούφερ, μιλάμε για control όχι αστεία...

Reaction score
2.566
Να πω εδώ και κάτι που ενδεχομένως θα ξενίσει...δεν τους πήρα για να ακούσω πώς παίζουν...δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ...ο μόνος λογος που τους πήρα είναι γιατί οκ, αφενός ξέρω ότι είναι καλοί ενισχυτές, αλλά βασικά είναι οικολογικοί (που είναι κάτι που οφείλουμε να το λαμβάνουμε υπόψη μας πλέον σοβαρά), είναι σχεδόν plug 'n' play (γιατί βαριέμαι να κάνω και πολλά), είναι πανάλαφροι, χωράνε όλα μαζί με κρος σε ένα κουτάκι συμμαζεμένα κι έτσι αποφεύγω το καλωδιομάνι και τέλος, η hypex είναι σοβαρή εταιρεία με καλό after sales για ότι χρειαστείς...
Τώρα, αν παίζει και καλύτερα από πριν, φυσικά πολύ ευχάριστο θα είναι...

Last edited:

Reaction score
677
Ζηλεύω την φάση της κατασκευής και της ρύθμισης...
Καλή διασκέδαση!
(Rg59 είναι το λευκό καλώδιο;Ρωτάω γιατι στο diy που είδαν μια φορά rg59 σε ένα σημείο του κρος μου,με έκραξαν,το άλλαξα κακήν-κακώς,το ομοαξονικά δεν κάνουν για τίποτα μου είπαν.Το γιατί μην με ρωτήσεις,δεν είχα το χρόνο να το καταλάβω..Αν βλέπω λάθος,συμπάθα με..)

Reaction score
2.566
Μπα εγώ δεν έχω πολύ όρεξη τώρα, με το ζόρι το κάνω άσε...παίζει να μείνουν έτσι χύμα για κανά μήνα τώρα...στάνταρ...
Στο Salas λες? Όχι είναι cat6e γιατί βόλευε το πλήθος των αγωγών για τη συγκεκριμένη δουλειά...πίστεψέ με και ομοαξονικό που είχα πριν δεν υπήρχε πρόβλημα...

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.546
πως κ δεν πηγες σε ncore? πιστευω για οικονομικους λογους η για θεματα οδηγησης?

Reaction score
2.566
Πρώτον επειδή είναι overkill για τις απαιτήσεις ισχύος που έχω και δεύτερον γιατί με 6 κανάλια ncore πάμε στα 4 χιλιάρικα...

Reaction score
677
Σκέφτεσαι για DLCP;Κουμπώνουν επάνω τα UCD όπως τα Ncore;Γιατί σε αυτή την περίπτωση,θα είναι σαν σούπερ βελτιωμένο Grimm.
(Με πάρα πολύ κόπο βεβαίως.)

Reaction score
2.566
Τίποτα δεν σκέφτομαι, δεν ξανασχολούμε με οτιδήποτε ηλεκτρονικό, το σύστημα παίζει όπως οφείλει (με τους προηγούμενους ενισχυτές τουλάχιστον, φαντάζομαι και με αυτούς)...όταν και ότι γίνει από εδώ και πέρα στο σύστημα θα είναι μόνο συγκεκριμένες ιδιοκατασκευές ακουστικών πάνελ, διαχυτών βασικά που θέλω εγώ...είναι αστείο τό πόσο αλλάζουν τον ήχο σε έναν οικιακό χώρο, σε σχέση με τα μηχανήματα (από ένα επίπεδο και πάνω φυσικά), για να δίνεις προσοχή στα τελευταία...

Πάντως, παίζει να κάνω και τον 2ο σήμερα λογικά...οπότε οκ, θα πω και ακουστικές εντυπώσεις...:bigboss:

...και θα μετρήσω κιόλας φυσικά να δω τί παίζει...

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.301
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito