Bazinga... Hypex για τα Orion

Reaction score
677
Μα γι' αυτό σε ρώτησα,το DLCP είναι ισχυρό εργαλείο,εκτός του κρος και των αλλων δυνατοτήτων που διαθέτει,είναι ιδανικό για DSP όπου χρειάζεται.
Αλλά αφού δεν θες να μπλέξεις...

Reaction score
2.566
Ναι κατανοητό, αλλά δεν με απασχολεί...άσε που αν ποτέ θελήσω με 300€ παίρνω το 2κάναλο dirac που κάνει μια χαρά δουλειά και χωρίς να αλλάζω όλη τη βάση του συστήματος...

Reaction score
8.905
...όταν και ότι γίνει από εδώ και πέρα στο σύστημα θα είναι μόνο συγκεκριμένες ιδιοκατασκευές ακουστικών πάνελ, διαχυτών βασικά που θέλω εγώ...είναι αστείο τό πόσο αλλάζουν τον ήχο σε έναν οικιακό χώρο, σε σχέση με τα μηχανήματα (από ένα επίπεδο και πάνω φυσικά), για να δίνεις προσοχή στα τελευταία......και θα μετρήσω κιόλας φυσικά να δω τί παίζει...
είσαι προβοκάτορας.... :geek: :cautious: :rolleyes: :laugh:

Reaction score
2.566
Καλορίζικα καλές ρυθμίσεις και καλές ακροάσεις!:thumbsup:
Πόσο πήγε το μαλλί?
Θενκς!
...νομίζω πως δεν έχει κάποια σημασία, όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στο web shop της εταιρείας.:hi:

Reaction score
1.789
Aλεξανδρε καλοριζικα και καλοακουστα.

Για τελειωνε να μας γραψεις εντυπωσεις. Οι επιλογες σου ειναι σιγουρος οτι θα σε ανταμειφσουν.:thumbsup::drinks:

Reaction score
2.566
Δεν τον έφτιαξα τον 2ο σήμερα τελικά, ήμουν λίγο άκεφος...αύριο φαντάζομαι θα ασχοληθώ...από το ένα κανάλι που άκουσα λίγο όμως, διαισθάνομαι πώς θα είναι μια αρκούντως ικανοποιητική συμβίωση...;)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846
Ναι ....................και είχαμε μια αγωνία πως θα ακούσεις .
Φτιάξε και το άλλο γλήγορα και να μας γράψεις τις ακουστικές σου εντυπώσεις :p

:drinks:

Reaction score
1.772
αλεξ ελπιζω να εχουν κερδος τα crossover σου γιατι θελουν καμποση εισοδο για να παιξουν καλα.

Last edited:

Reaction score
2.566
Κοίτα έχουν χαμηλότερο κέρδος σε σχέση με τους προηγούμενους και συνεπώς από ότι βλέπω πρέπει να παίζω με το volume του foobar πιο ψηλά, το οποίο από την άλλη όμως είναι καλό...απλά σε κομμάτια που έχουν ηχογραφηθεί πολύ χαμηλότερα από τα 0db θα υπάρχει κάποιο θέμα οκ...θα δω όταν κάνω και τον άλλον....γενικά από ότι είδα και με ένα μόνο ηχείο οι στάθμες φθάνουν σε ικανοποιητικό επίπεδο σε όλα όσα έβαλα να ακούσω...είδωμεν...μια αντίσταση είναι στην τελική αν χρειαστεί...είτε στο κρος είτε σε αυτούς...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.627
http://www.diyaudio.com/forums/diyaudio-com-articles/186018-what-gain-structure.html

Χιλιο-ειπωμενα, αλλα τα εξηγεί πολυ ωραία και με παραδείγματα. Παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του avatar του ear, το gain στο τελικό στάδιο πρέπει να ειναι το λιγότερο δυνατό αλλα όχι λιγότερο.

Αυτή ειναι η θεωρία, στη πράξη σε πολλούς απο εμάς αρέσει να εχει πιο πολυ ¨γκαζΐ ¨ το volume και να μην το τερματίζουμε, κάτι που τεχνικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Reaction score
1.772
ουτε εγω μπορω να το εξηγησω αλλα για καποιο λογο ο ηχος χανη σε σωμα.
εξου και πολυ ορκιζονται οτι συστημα χωρις προενισχυτη δεν παιζη ενω στην πραγματικοτητα αυτο που χρειαζεται αρκετο gain.
αν αυτο μπορη να ικανοποιηθη χωρις προενισχυτη ακομα καλυτερα.

Reaction score
2.566
Δε ξέρω, το μεσημεράκι που θα ακούσω και τους 2 μαζί θα δω αν χρειάζεται κάτι παραπάνω...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ