Belles Statement VT-01 Preamplifier

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Τι λε βρε.4 λάμπες,4 πυκνωτές,2 τροφοδοτικά και μια πλακέτα 5 χιλιαρικάκια..
(Α,έχει και 5 χρόνια εγγύηση.Ευκαιρία)

Αυτοί οι Dayton πόσο έχουν Βλάσσοπαιδο;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Τι λε βρε.4 λάμπες,4 πυκνωτές,2 τροφοδοτικά και μια πλακέτα 5 χιλιαρικάκια..
(Α,έχει και 5 χρόνια εγγύηση.Ευκαιρία)

Αυτοί οι Dayton πόσο έχουν Βλάσσοπαιδο;
Ειδες τι σου ειναι το ΧΑΙ ΕΝΔ ?????

Οι Dayton capacitors ανα σκεφθεις οτι οι 4,7 mf στα 450 volt εχουν 2.29 δολλαρς....καταλαβαινεις!!!!!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Ειδες τι σου ειναι το ΧΑΙ ΕΝΔ ?????

Οι Dayton capacitors ανα σκεφθεις οτι οι 4,7 mf στα 450 volt εχουν 2.29 δολλαρς....καταλαβαινεις!!!!!
δηλαδης εγω ο <φουκαρας> που εχω εναν ταπεινο ολοκληρωμενο yamaha 2000 κτηνος 23 κιλα βαρος καργα στα υλικα και κατασκευη τεθωρακισμενου :105:με κοστος αγορας 1500 εουρος πως πρεπει να αισθανομαι ? μειονεκτικα ? η καπως αλλοιως?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

δηλαδης εγω ο <φουκαρας> που εχω εναν ταπεινο ολοκληρωμενο yamaha 2000 κτηνος 23 κιλα βαρος καργα στα υλικα και κατασκευη τεθωρακισμενου :105:με κοστος αγορας 1500 εουρος πως πρεπει να αισθανομαι ? μειονεκτικα ? η καπως αλλοιως?
Τι λες πουλακι μου.......αρχοντας πρεπει να αισθανεσαι με τα 23 κιλα.....ακου φουκαρας!!!!!

Φουκαραδες ειναι αυτοι που με μια χουφτα υλικα που δεν περνουν σε κοστος τα 250 ευρα πουλανε μηχανακια στα 5 χιλιαρικα!!!

Reaction score
2.248
Απάντηση: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Ισως πρέπει να κάνουμε ένα topic σχετικό με value for money με μηχανήματα που πραγματικά αξίζουν τα χρηματά μας και έχουν δοκιμαστεί από εμάς.

Με το παράδειγμα αυτό του προενισχυτή θυμήθηκα έναν απο τους κορυφαίους solid stage preamp, τον Electrocompaniet EC 4.8 (κοντά στα 3500) full ballanced + dual mono

Τα αντερά του εδώ

Reaction score
4.302

Τι λες πουλακι μου.......αρχοντας πρεπει να αισθανεσαι με τα 23 κιλα.....ακου φουκαρας!!!!!

Φουκαραδες ειναι αυτοι που με μια χουφτα υλικα που δεν περνουν σε κοστος τα 250 ευρα πουλανε μηχανακια στα 5 χιλιαρικα!!!
Υπαρχουν και καποια μηχανακια που ζυγιζουν κανα δυο κιλα αλλα....το πως παιζουν νομιζω οτι το εχεις αισθανθει Βλαση. Ευτυχως ειναι και φθηνα. Δεν παει παντα με το κιλο η πιστοτητα της μουσικης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Πρόκειται γιά μηχανήματα που διαθέτουν πολύ μεγάλο...Dumbing sfactor:204:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Υπαρχουν και καποια μηχανακια που ζυγιζουν κανα δυο κιλα αλλα....το πως παιζουν νομιζω οτι το εχεις αισθανθει Βλαση. Ευτυχως ειναι και φθηνα. Δεν παει παντα με το κιλο η πιστοτητα της μουσικης.
Συμφωνω Βασιλιους φιλε μου.....απλα το παλλικαρι μιλαει για κατηγορια ΑΒ ενω εσυ για την D......ατιμουλικε.....σε βλεπω εισαι ετοιμος να φτιαξεις κανενα εργαλειο 2 χ1000 μονομπλοκια και με την λαμπα στην προενισχυση βλεπω πολλα γλεντια!!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Άντε πάλι τα ίδια, κόστος αναλόγως υλικών...
Δε νομίζω,το θέμα είναι το κόστος λιανικής έναντι της αντιλαμβανόμενης αξίας του μηχανήματος...:612:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
μ αρεσει αυτη η ιστορια κ η συζητηση με το κοστος των υλικων κ την αποδοση τους !

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Δε νομίζω,το θέμα είναι το κόστος λιανικής έναντι της αντιλαμβανόμενης αξίας του μηχανήματος...:612:

Αυτό είναι άλλο, αλλά έτσι και αλλιώς η αντιλαμβανόμενη αξία είναι κάτι το σχετικό.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Αυτό είναι άλλο, αλλά έτσι και αλλιώς η αντιλαμβανόμενη αξία είναι κάτι το σχετικό.
Σίγουρα είναι ΄΄κάτι το σχετικό΄΄,γιά όσους δεν είναι...άσχετοι:126:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

σαφως και ειναι ετσι αλλα ομως απο την αλλη μερια σου ειναι και λιγο δυσκολο να χωνεψεις οτι μια πλακετα-μερικες λαμπες και καποια αλλα υλικα με οποιαδηποτε μορφης σχεδιαση (δεν νομιζω και τοσο προτωποριακη) να στοιχιζουν τοσο πολυ!

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

σας τα είπε -επακριβώς- ο Bhutiaς στα δύο του ποστ. (11 κ’ 14)

* φυσικά και μπορεί να έχει άλλα μηχανήματα στο μυαλό του εκείνος και άλλα εγώ.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μπορεί να μην γεμίζει στο μάτι,
αλλά στο αυτί.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Belles Statement VT-01 Preamplifier

σας τα είπε -επακριβώς- ο Bhutiaς στα δύο του ποστ. (11 κ’ 14)

και ομως φιλοι πιστευω ακραδαντα οτι ισως τωρα στην εποχη της οποιασδηποτε <κρισης> που διανυομεν υπαρχει η δυνατοτητα του πλησιασματος των <ακρων> δηλαδη να εμφανισθει μια νεα ενδιαμεση κατηγορια συσκευων μεταξυ του ζενιθ και του ναδιρ απο πλευρας κοστους και συγκερασμου απο πλευρας ποιοτητος ,μια νεα κατηγορια η οποια θα φερει πλησιεστερα την υπερ υψηλη ποιοτητα στο ευρυτερο μουσικοφιλο κυκλο.ειναι νομιζω ευκαιρια οι κατασκευαστες εαν θελουν να συνεχισουν να υφιστανται να <κατεβουν> τιμολογιακη κλιμακα ,φυσικα για τους οποιους υπολοιπους νεοπλουτους-αδαεις-ξιπασμενους <μουσικοφιλους> ε καποιοι θα συνεχισουν να παραγουν φυκια για μεταξωτες κορδελες,
εξαιρουμενων βεβαια των γνησιων προτοπορων κατασκευαστων με την υπερυψηλη τεχνολογια που αξιζουν τις υψηλες τιμες,με προορισμο τον αληθηνο μουσικοφιλο με την αναλογη βεβαια ιοκονομικη δυνατοτητα παντα.
τωρα μιας και ανεφερα στην κουβεντα μας μια εταιρια σαν την yamaha πεποιθηση μου ειναι οτι ο εν λογω κατασκευαστης τιμα την μουσικη και το ονομα του παραγωντας γνησια μηχανηματα και πολυ τιμια οσον αφορα την σχεση τιμης αποδοσης και προσφερει ποιοτητα και αποδοση πολυ ανωτερη απο το επιπεδο τιμων στο οποιο κινειται.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Συμφωνώ απολύτως, απλά επειδή μεγάλωσα με κάποιες αρχές ήθελα να είμαι ευγενικός, σίγουρα σου κάνει εντύπωση. :612:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Belles Statement VT-01 Preamplifier

:142:

Τότε πως μας τα είπε επακριβώς, αφού ακριβώς αυτό συζητάμε, της υποκειμενικότητα-αντικειμενικότητα της άποψης. Δεν μας τα λες καλά κ. Μιχάλη.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130