Belles Statement VT-01 Preamplifier

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή ξέρω πόσο στεναχωρηθήκατε με όλο αυτό και οι δύο, χαίρομαι πάρα πολύ που ηρεμούν τα πνεύματα. Πάμε παρακάτω... :126:

...

Reaction score
3.590
Απάντηση: Belles Statement VT-01 Preamplifier

Να μην ξέχάσουμε να φιληθούμε στο τέλος, εντάξει ;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Όταν χοντραίνουν οι αντιπαραθέσεις,αδυνατίζει ο νους...:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Όταν χοντραίνουν οι αντιπαραθέσεις,αδυνατίζει ο νους...:126:
Γιατι τα βαζετε με τον Δολοφονακη τωρα?:121::137:
Δεν φτανει που ειναι...αορατος Συντονιστης και λυνει ολες τις
παρεξηγησεις...:615:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Να ρωτήσω κάτι και εγώ?

Πόσο κάνουν τα γρανάζια που αποτελούν το μηχανισμό ενός ρολογιού και πόσο το ίδιο ρολόι?

Πόσο κοστίζει ένα σύγχρονο κινητό που θα έχει ένα σωρό προβλήματα σε δυο χρόνια?

Νομίζω πως είναι εντελώς άτομο να κοστολογούμε ένα προϊόν βάση των υλικών του.
Υπάρχουν χίλια δυο άλλα έξοδα που δεν θέλουμε να υπολογίσουμε.

Ας δοκιμάσει κάποιος να στήσει μια επιχείρηση τέτοια και ας έρθει μετά να πουλήσει το προϊόν του ακόμα και στο διπλάσιο που κοστίζουν τα υλικά του.

Μιλάμε και κρίνουμε εκ του ασφαλούς νομίζω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Πέτρο το παράδειγμα με τα ρολόγιο είναι ενα ατυχές παράδειγμα.
Εξηγούμε:Αν κάποιος θέλει να βλέπει απλώς την ώρα πέρνει ένα quartz και τέλειωσε.Κανένα αυτόματο(ακόμα και τα ultra hi end)δεν έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από ένα swatch.Απλά.
Επειδή όμως το ρολόι είναι και μέσο επίδειξης πολλοί την κάνουν την αμαρτία τους.
Επίσης ένα μηχανικό ρολόι εμπεριέχει πάρα πολλές εργατοώρες για να υλοποιηθεί( τουλάχιστον ο μηχανισμός του) συν το ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύτιμα υλικά το κόστος ανεβαίνει δραματικά.Από ένα σημείο και μετά είναι τέχνη και ως τέτοια πληρώνεται!
Ε, κάντε τώρα την αντιστοιχία με ορισμένα χαιεντικά προϊόντα(και αφαιρέστε τον παράγοντα πολύτιμα υλικά και τέχνη).

Όσον αφορά το πόσο πρέπει να βιοτεχνία να πουλήσει για να επιβιώσει μου είναι αδιάφορο.Ας πουλάει όσο θέλει.Το θέμα όμως είναι αυτό που πουλάει να δικαιολογεί την απόδοση του.Και σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται.Αν κάποιοι θέλουν αν γίνουν πλούσιοι με 5-10 ενισχυτές ή ηχεία ή καλώδια απλά θα πεινάσουν κάποτε.
Δλδ ο εν λόγω πότε θα έβγαζε περισσότερο κέρδος;Αν έβγαζε 1000 κομμάτια των 500ε ή 10 των 5000ε ;
Σε κάποια θέματα μου μυρίζει μεγάάάάλη τεμπελιά(ή τουλάχιστον χάλια εμπορική πολιτική).
Βέβαια απ την άλλη θα μου πείς πως να πουλήσει ο κακομοίρης στο 500άρικό όταν πολλοί ψωνίζουν με την τσέπη και το μάτι;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Εάν το ζήτημα περιοριζόταν στη διοικητική συμπεριφορά του εκάστοτε επιχειρηματία σε σχέση με τους νόμους της αγοράς,δεν θα υφίστατο πρόβλημα.
Το πρόβλημα (και όχι μονάχα στο χώρο της υψηλής πιστότητας) ξεκινά από τη στιγμή που η εμπειρική θεώρηση του ΄΄πεφωτισμένου΄΄ κατασκευαστή/επιχειρηματία επιχειρεί να καθιερωθεί ως ΄΄αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα΄΄ γιά το σύνολο των καταναλωτών, δημιουργώντας υπεραξία.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Το πρόβλημα (και όχι μονάχα στο χώρο της υψηλής πιστότητας) ξεκινά από τη στιγμή που η εμπειρική θεώρηση του ΄΄πεφωτισμένου΄΄ κατασκευαστή/επιχειρηματία επιχειρεί να καθιερωθεί ως ΄΄αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα΄΄ γιά το σύνολο των καταναλωτών, δημιουργώντας υπεραξία.
Παράδειγμα: Υπεραξία είναι η διαφορά της τιμής ενός Tuareg από αυτήν ενός Cayenne. :145:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt