benq w 1070

Reaction score
15.548
Απάντηση: benq w 1070

καλοριζικο στον φιλο που τολμησε......δεν θα χασει..

........αλιμονο σε αυτους που τασκασαν για τον 7000

Reaction score
0

Νεώτερα από τον μικρο Benq... Δυστυχώς μια λάθος διάσταση στην προσθήκη της βάσης δεν μου έδωσε την δυνατότητα να το δω αναλυτικά, αυτό θα γίνει αύριο.
Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει firmware V. 1.02, ο ανεμιστήρας του δουλεύει κανονικά όταν τον κλείνεις για να ψύξει την λάμπα.
Σε 3D τα γυαλιά της Benq κλειδώνουν γρήγορα και στο λίγο διάστημα που δοκιμάστηκαν δεν έχασαν το σήμα.

Reaction score
0

Παιδια θελω να βάλω τον συγκεκριμένο προτζέκτορα στο χώρο μου και θέλω την βοήθειά σας.
Παραθέτω εικόνα με διαστάσεις. Οι τοίχοι θα είναι σε αποχρώσεις του γκρι.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.548

Η μεγαλύτερη απόσταση που μπορεί να μπει ο προβολέας είναι στα 3 μέτρα από την οθόνη.

Reaction score
15.548

περαν αυτου που λεει ο Γιαννης....δεν κανει ο προβολεας αυτος για οθονη 92" διαγωνιο....

Reaction score
0

....δεν κανει ο προβολεας αυτος για οθονη 92" διαγωνιο....
Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Κώστας, γιατί και στην δίκη μας περίπτωση το πρόβλημα ειναι εμφανές.
Μετρήθηκε με την λάμπα στο 'οικονομικό' και έδωσε 33 fl φωτεινότητας, ενώ στο 'κανονικό' έδωσε 46 fl. :cool:
Όλα αυτά χωρίς κάποια διόρθωση, σε cinema mode με την λάμπα να έχει 7 ώρες λειτουργίας και σε παράθυρο pattern 25%.
Προσοχή λοιπόν στην επιλογή και διάσταση της οθόνης και στον χώρο τοποθέτησης.
Οι μετρήσεις έγιναν με software το Calman 5 Expert, όργανο μέτρησης το X-rite Chroma 5 και πηγή την γεννήτρια Accupel DVG-5000.
Λόγω χρόνου δεν έγιναν μετρήσεις σε 3D αν και η γεννήτρια μας δίνει αυτή την δυνατότητα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Re: Απάντηση: benq w 1070

Είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Κώστας, γιατί και στην δίκη μας περίπτωση το πρόβλημα ειναι εμφανές.
Μετρήθηκε με την λάμπα στο 'οικονομικό' και έδωσε 33 fl φωτεινότητας, ενώ στο 'κανονικό' έδωσε 46 fl. :cool:
Όλα αυτά χωρίς κάποια διόρθωση, σε cinema mode με την λάμπα να έχει 7 ώρες λειτουργίας και σε παράθυρο pattern 25%.
Προσοχή λοιπόν στην επιλογή και διάσταση της οθόνης και στον χώρο τοποθέτησης.
Οι μετρήσεις έγιναν με software το Calman 5 Expert, όργανο μέτρησης το X-rite Chroma 5 και πηγή την γεννήτρια Accupel DVG-5000.
Λόγω χρόνου δεν έγιναν μετρήσεις σε 3D αν και η γεννήτρια μας δίνει αυτή την δυνατότητα.
Φάρος!!!
Να ρωτήσω λοιπόν; Στα 33 fl βλεπόταν η εικόνα ή απλά δεν αντέχεται;

Reaction score
0

Φάρος!!!
Να ρωτήσω λοιπόν; Στα 33 fl βλεπόταν η εικόνα ή απλά δεν αντέχεται;
Είναι όπως θα το δει κανείς, πόσο έμπειρος είναι και τι ζητάει... Ο φίλος μου προέρχεται απο 'καντηλάκι' προβολέα και του αρέσει.
Όπως αναφέρω οι τιμές αυτές είναι χωρίς καμιά ρύθμιση, και όταν γράψει λίγες ώρες ακόμη η λάμπα και γίνουν οι ρυθμίσεις θα πέσει η φωτεινότητα. Το πόσο δεν ξέρω... Είναι ένα θέμα πάντως η υψηλή φωτεινότητα στους 3d προβολείς.

ποσες ιντσες ειναι η οθονη ?
Το έχω αναφέρει πιο πάνω, 92'' σταθερή Dalite, με γκρι πανί.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.960

Φάρος! :eek:

Last edited by a moderator:

abcd

Super Moderator
Reaction score
110.960

:eek:

Last edited by a moderator:

Reaction score
19

σημερα παραλαμβανω τον φαρο και την αλλη βδομαδα ενα γυαλι BenQ 3D 5J.J7k25.001
για να δουμε τι θα δουμε,θελω να πιστευω οτι θα ειναι καλυτερος απο τον epson tw3000 που ειχα

Reaction score
19

το προβολι τα σπαει και σε 2d με μια πρωτη ματια,τον εστησα στο τραπεζι προσωρινα με οππο 93 και το dark night 2012
και τα δορυφορικα hd ειναι σουπερ
απλα για τα λεφτα του ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες και οχι μονο
σε 3D υλικο πρεπει να περιμενω τα γυαλια απο Γερμανια
ειναι λιγο μανουρα ομως στο στησιμο γιατι δεν εχει καμια σχεση με τους υπολογισμους που ειχα κανει μεσω του benq calculator

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892

το προβολι τα σπαει και σε 2d με μια πρωτη ματια,τον εστησα στο τραπεζι προσωρινα με οππο 93 και το dark night 2012
Με γειες και καλοθέατος:smile:

Ωραία ταινία με φοβερές σκηνές....για να σε ξεγελάσουν:biggrin:(οι περισσότερες)

Για βάλε λίγο Van Helsing(chaprer2)η γνωστή σκηνή μπροστά απο την Notre Damme,δες μαύρο-κίνηση...παίζ';εγώ πάντως την έχω σβήσει:laugh:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.124
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio