BENQ W30000 LED Home Cinema 1080p Projector

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.771
Απάντηση: BENQ W30000 LED Home Cinema 1080p Projector

Εγώ πάλι γιατί δεν ενθουσιάζομαι τόσο? κάτι δεν μου κάθεται καλά! μήπως οι εταιρίες μας λένε αυτά που θέλουμε να ακούσουμε? νομίζω ότι πολλοί θα απογοητευθούν!
Αφού έχουμε μάτια και βλέπουμε!

Άσε τις εταιρίες να λένε ότι θέλουν.

Reaction score
2

Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης του Vivitek μόλις ανέβηκε στο Cine4Home. Υποδειγματική προσπάθεια για μια ακόμη φορά από τους Γερμανούς που έκαναν στην κυριολεξία βίδες τον προβολέα, προκειμένου να μας δώσουν, έστω και μέσω φωτογραφιών, τη δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά στα σωθικά του. Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές! Επιβεβαιώνεται ότι το οπτικό μονοπάτι είναι πανομοιότυπο με του Planar και μάλιστα η κατασκευάστρια εταιρεία του, η Delta, είναι μητρική της Vivitek, όπως και η δυνατότητα δυναμικής διαμόρφωσης των led σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, το μηχάνημα φαίνεται να διαθέτει και έναν αρκετά καλό φακό που συνοδεύει την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Τέλος, αναφέρεται ότι με τη χρήση τριχρωματικών led και την κατάργηση του χρωματικού τροχού, το φαινόμενο του rainbow στους μονότσιπους dlp αποτελεί πλέον παρελθόν. Σημαντική είδηση για όσους ήθελαν να αγοράσουν έναν εκπρόσωπο της συγκεκριμένης τεχνολογίας και μέχρι τώρα το απέφευγαν για το λόγο αυτό.

http://translate.google.ca/translat...LED%20Preview2.htm&sl=de&tl=en&hl=en&ie=UTF-8

Reaction score
1

Εξαιρετική παρουσίαση, για άλλη μία φορά οι Γερμανοί δίνουν τα ρέστα τους, σαν υπόδειγμα μεθοδικότητας, οργανωτικότητας, σημασίας στη λεπτομέρεια κτλ.

Προσέξατε πόσο διαφέρουν σε μέγεθος οι ψύκτρες πάνω στις οποίες είναι βιδωμένα τα τρία LED; :118:

Του μπλε LED η ψύκτρα είναι τοσοδούλα, του κόκκινου περίπου διπλάσια σε μέγεθος, ενώ φυσικά του πράσινου είναι τεράστια, απεικονίζοντας περίπου και στη πράξη τα ποσοστά φωτεινότητας που αντιπροσωπεύει το κάθε χρώμα, μέσα στη κλίμακα φωτεινότητας! :112:

Δεν έχω ιδέα από σχεδίαση ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, αλλά αν κατάλαβα βρε παιδιά, το κάθε LED μπορεί να τραβήξει μάξιμουμ 30Α ρεύμα;! :111:

Τα καλώδια τροφοδοσίας τους πάντως είναι πολύ χοντρά σε διατομή... :139:

Reaction score
1

Βρε Νικόλα (Zoglair) και Δημήτρη (Headroom), έτσι όπως έχει πάει η κατάσταση, το έχουμε ξεσκίσει το θέμα του BenQ 30000, μια και αναφερόμαστε συνεχώς στον Vivitek... :135:

Μήπως πρέπει να ανοιχτεί ένα καινούριο θέμα και να μεταφερθουν εκεί όλα τα μηνύματα που αφορούν τον Vivitek;! :118:

Reaction score
2

Λογικό είναι να αναφερόμαστε ως επί το πλείστον στον Vivitek, δεδομένου ότι ο Benq θα κάνει αρκετούς μήνες να κυκλοφορήσει και στην ουσία θα αποτελεί μια oem και φθηνότερη έκδοση του πρώτου, οπότε κάποια συμπεράσματα για την ποιότητα της εικόνας ισχύουν από κοινού. Αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, μπορεί να αλλάξει απλώς ο τίτλος του νήματος σε "Επερχόμενοι Προβολείς Τεχνολογίας Led" ή κάτι παρόμοιο, προκειμένου να αποφύγουμε την άσκοπη ταλαιπωρία των διαχειριστών.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.414
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag