Black Friday αλλά ελλαδισταν (το ψέμα)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.805
Πάντως παρά τη χονδροειδή παραδρομή του μέλους που άνοιξε το παρόν νήμα, η κατάληξη η οποία παραπέμπει σε μεσανατολική, γεωγραφικώς, κατάταξη της χώρας μας παραμένει στον τίτλο του νήματος.
Ίσως είχε δίκιο τελικώς ο μακαρίτης το Χάρυ, για τον χαρακτηρισμό της Ελλαδίτσας μας ως της μοναδικής αφρικανικής χώρας με λευκούς κατοίκους.

Reaction score
1.064
Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι οτι περιμενουμε τιμες Black Friday για να αγορασουμε προιοντα
με ...παραπλησιες τιμες - εννοειται παραπανω για εμας - χωρων της Ευρωπης που πουλανε χωρις καμμια εκπτωση ολο το χρονο!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι οτι περιμενουμε τιμες Black Friday για να αγορασουμε προιοντα
με ...παραπλησιες τιμες - εννοειται παραπανω για εμας - χωρων της Ευρωπης που πουλανε χωρις καμμια εκπτωση ολο το χρονο!
Θεωρείς οτι ευθύνονται τα καταστήματα γι' αυτό;

Reaction score
1.047
Αυτος ο ελληνας παντως... Τη γκρινια μεσα στο αιμα ρε παιδι μου. Δε σ αρεσει η τιμη; Μην αγοραζεις!!!! Το κραξιμο γιατι γινεται;;; Απλα για να μην αγορασουν ουτε οι αλλοι επειδη εσυ δεν ικανοποιεισαι απο την εκπτωση;;;

Reaction score
188
Ρε Γιωργο πλακα μα κανεις?Κραζουμε γιατι μας τα εκαναν τσουρεκια με τις προσφορες και ειναι ιδιες τιμες με Σκρουτζ...Δηλαδη σου λεει ξεκαθαρα ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.445
Μια χαρά εκπτώσεις γίνονται κι εδώ. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή το Πλαίσιο έχει πολύ καλές προσφορές σε προϊόντα Logitech. Αρκετά φτηνότερα από τη χαμηλότερη τιμή του Σκρουτζ.
Όποιος θεωρεί έκπτωση μόνο το 70%, τότε ας μην ψωνίσει.

Και φυσικά είναι τύχη να βρούμε κοψοχρονιά αυτό ακριβώς που θέλουμε.

Reaction score
6.237
ναι εχεις δικιο ,επηρεαστηκα απο την πραγματικοτητα.......εκει τα δωρα δεν κοπηκαν,απλα εγιναν ισοδυναμες μειωσεις μισθων με την απειλη της απολυσης.
Το να δηλώνεις το αυτονόητο από ποτε είναι απειλη;
[DOUBLEPOST=1542719386][/DOUBLEPOST]Εγώ πάντως αγορασα δύο παιχνίδια για το ps4 τσαμπα. Κατά τα άλλα δεν είδα κάτι άλλο αξιολογο.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
20.961
καλησπέρα κυρίες και κύριοι όπως κάθε χρόνο επειδή είμαι όλη μέρα στο ίντερνετ και σκαλίζω αγγελίες έτυχε να ασχοληθώ με το black friday και μπορώ να πω ότι αηδίασα με την εληνική αγορά.
Σίγουρα το ξέρουμε όλη αλλά το παρακάτω κατάστημα όπως και όλα τα αλλά (όση ξέρετε ξέρετε) κάνει αυτό που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα

η μια φωτογραφία τραβήχτηκε στης (17/11/18 με τιμή 519.00 στα 399.00) και στο άλλο (599.90 στα 419.00 19/11/18)

και έχω μια απορία.... πως ανέβηκε η τελική τιμή :D
μπας και έγινε αντίκα

καλημέρα σας και μακριά από black friday
γεια σου ελλαδα με το black friday από τα lidl
Έχουν κάνει λάθος στη λέξη... δεν είναι black friday, είναι black humor :D:geek:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.445
Ρε Γιωργο πλακα μα κανεις?Κραζουμε γιατι μας τα εκαναν τσουρεκια με τις προσφορες και ειναι ιδιες τιμες με Σκρουτζ...Δηλαδη σου λεει ξεκαθαρα ΕΙΣΑΙ ΓΙΔΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ...
Λάμπρο, οι εκπτώσεις που κάνουν τα καταστήματα είναι με αφετηρία τις δικές τους τιμές ή τις προτεινόμενες των εταιριών. Η "πονηριά" που γίνεται συχνά (σε όλον τον κόσμο) είναι ότι υπολογίζουν την έκπτωση βάσει προτεινόμενης τιμής που πολλές φορές δεν την τηρούν ούτε οι ίδιοι. Γι' αυτό βλέπουμε στην καρτέλα το x προϊόν να έχει π.χ. 100 ευρώ από 180, ενώ το πουλούσε 150 πριν τις εκπτώσεις, δηλαδή πάλι με έκπτωση. Το 180 είναι προτεινόμενη.

Οι τιμές σκρουτζ είναι αδύνατον να μειωθούν περαιτέρω αν δεν υπάρχει κάπου είδους προωθητική ενέργεια.

Reaction score
7.110
Το να δηλώνεις το αυτονόητο από ποτε είναι απειλη;
[DOUBLEPOST=1542719386][/DOUBLEPOST]Εγώ πάντως αγορασα δύο παιχνίδια για το ps4 τσαμπα. Κατά τα άλλα δεν είδα κάτι άλλο αξιολογο.
αυτονοητο ειναι για τον εργοδοτη,για τον εργαζομενο ειναι μια μορφη απειλης.Αλλα ας μην το αναλυσουμε εδω και χαλασουμε το βασικο θεμα,αλλωστε και εγω ειμαι της αποψης οτι απο την απολυση και την ανεργια μετα,καλυτερα οι περικοπες. Η αγοραστικη δυναμη παντως εστω και ετσι μεινωνεται σημαντικα.

Reaction score
18
Laptop Lenovo Idepad 120S πριν 3 μερες στο Skroutz ειχε 150€ και σημερα Black Friday εχει 177€...χθες ειχε παει και 200€...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος