east electronics
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.284
Μην εισαι τοσο σιγουρος ....Υποθεσε προς στιγμην οτι ο συγκεκριμενος κατασκευαστης ειχε χρημα και ειναι αποτους κατασκευαστες που πατησε πχ 200 κομματια για να πεσει η τιμη παραγωγης ...Το κεφαλαιο που εχει δεσμευσει πρεπει το μινιμουμ να αποδιδει τραπεζικο τοκο αρα ακομα και αυτο παει προσθετικα στην διαμορφωση της τιμης.
Επισης αν καποιος διαμορφωνει την τιμη σε σχεση με το κοστος των υλικων τοτε απλα ειναι ξεγραμμενη υποθεση μπαινει μεσα με τα τσαρουχια big time αλλα δεν το εχει ακομα καταλαβει .
Για παραδειγμα εγω για να τελειωσω εναν ενισχυτη 2Χ60 και τον προενισχυτη του και να τον φτασω εκει που ηθελα εφαγα 5 χρονια ( βεβαια σαν side project και παραληλα με την δουλεια μου )
Σαφως και αυτο τον χρονο πρεπει να τον πληρωθω .
Επισης η κατασκευη και πωληση ειναι ενα κομματι ...αποθηκευση service εγγυησης κλπ ειναι ακομα ενα κομματι ...συσκευασια επισης .
Γενικα δεν ειναι απλα τα πραγματα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Επισης αν καποιος διαμορφωνει την τιμη σε σχεση με το κοστος των υλικων τοτε απλα ειναι ξεγραμμενη υποθεση μπαινει μεσα με τα τσαρουχια big time αλλα δεν το εχει ακομα καταλαβει .
Για παραδειγμα εγω για να τελειωσω εναν ενισχυτη 2Χ60 και τον προενισχυτη του και να τον φτασω εκει που ηθελα εφαγα 5 χρονια ( βεβαια σαν side project και παραληλα με την δουλεια μου )
Σαφως και αυτο τον χρονο πρεπει να τον πληρωθω .
Επισης η κατασκευη και πωληση ειναι ενα κομματι ...αποθηκευση service εγγυησης κλπ ειναι ακομα ενα κομματι ...συσκευασια επισης .
Γενικα δεν ειναι απλα τα πραγματα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος