BLACKBOX Audio Video Show 2023

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Καλημέρα σε όλους.
Σε αυτό το thread γράφουμε τα νέα της έκθεσης BLACKBOX AV SHOW 2023.
1688543270119.png

www.blackboxshow.gr
Ξεκινάμε με τους εκθέτες μας:
1688543569826.png


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Exclusive Audio GR ανανέωσε τη συμμετοχή της στο 2ο Blackbox AV Show. Στην ίδια αίθουσα, GREEN GARDEN B (100 τ.μ.) στον ημιώροφο του Radisson Blu Park Hotel, Athens θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση τις περισσότερες εταιρείες ήχου που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή, η Exclusive Audio αντιπροσωπεύει έναν αξιόλογο κατάλογο brands όπως Métronome Audio, ProAc Speakers, Nagaoka, Musical Fidelity, Esprit, Davis Acoustics, Revox, EAR YOSHINO, EAT, Esthetica, Tonar, WBT, Finite Elemente, VAN DEN HUL, TITAN Audio, Goldmund, JICO, Knosti, Meters Music κ.ά.
Η Exclusive Audio ανανεώνει τη συνεργασία της με το BLACKBOX Audio Video Show συμβάλλοντας, έτσι, στην όσο το δυνατό καλύτερη επίδειξη αξιόλογων οίκων του εξωτερικού, στο ελληνικό κοινό.
1688543637470.png


Πιστή στο ραντεβού της για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ελληνική εταιρεία Tsakiridis Devices ανανέωσε τη συμμετοχή της στο 2ο Blackbox AV Show. Στον ίδιο χώρο, δωμάτιο αρ.514 στον 5ο όροφο, θα έχει προς επίδειξη όλα της τα «όπλα» . Ο Aeolos, o Hermes, o Theseus, οι προενισχυτές Alexander, Zeus και Dionysos, οι Apollon, Artemis και Achilles, τα φίλτρα ρεύματος και τα πολύπριζα καθώς και ο εν παραγωγή πλέον κορυφαίος ενισχυτής της, REFERENCE Θα κοσμούν το χώρο της πιο πετυχημένης ελληνικής εταιρείας.
Η ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ DEVICES ανανεώνει τη συνεργασία της με το BLACKBOX Audio Video Show και δίνει ραντεβού στο Show, στους λάτρεις του ήχου και στους φίλους της, έτσι ώστε να δουν, να ακούσουν και να ξαναβρεθούνε από κοντά.
1688543662458.png

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της AACE HELLAS 2ο BLACKBOX Audio Video Show. Στον 5o όροφο, δωμάτιο αρ.513 θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση σημαντικές και γνωστές εταιρείες ήχου που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Όλη η γκάμα προϊόντων της AudioQuest, τα ηχεία της GoldenEar Technology, τα ηχεία της MartinLogan καθώς και προϊόντα από τις πολύ γνωστές Paradigm Speakers και Anthem. Η AACE σχεδιάζει και δίνει λύσεις σε αυτοματισμούς κτιρίων, συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο, έτσι ώστε να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις και προτάσεις στους επισκέπτες του BLACKBOX Audio Video Show.
 
Last edited:

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
H Element Audio ανανέωσε τη συμμετοχή της στο 2ο Blackbox AV Show. Στην ίδια αίθουσα, ATLANTIS C (50 τ.μ.) στο ισόγειο, θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση όλες τις εταιρείες ήχου που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή, η Element Audio αντιπροσωπεύει έναν premium κατάλογο high end brands όπως τα ενισχυτικά της Zesto Audio, τα ηχεία της Estelon, το πικάπ J.Sikora Turntables τις κεφαλές της Aidas Cartridges official, τα καλώδια του διάσημου οίκου ZenSati , και τα πολύπριζα και φίλτρα ρεύματος της S.I.N. Audio. Η Element Audio ανανεώνει τη συνεργασία της με το BLACKBOX Audio Video Show και εκτός από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει, θα ανακοινώσει και θα έχει προς επίδειξη συσκευές από άλλες εταιρείες, με στόχο την όσο το δυνατό πληρέστερη παρουσίαση των προϊόντων της, στο ελληνικό κοινό.
1688648156076.png


H Sony - Professional Europe σε συνεργασία με την Projecting & Sounding ART θα είναι παρούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο BLACKBOX Audio Video Show. Στην αίθουσα SILVER FOREST A (91 τ.μ.) η SONY θα παρουσιάσει στους επισκέπτες, τους κορυφαίους Sony 4K Home Theater Laser Projector ενώ με τις συνεχείς προβολές, καθ΄όλη τη διάρκεια του Show, θα καταδείξει στο κοινό πόσο προσιτή μπορεί να γίνει η κινηματογραφική εμπειρία, ακόμη και στο σπίτι του καθενός. H προβολή θα γίνεται σε υπερσύγχρονο πανί Stewart Filmscreen. Πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία οθονών προβολής, με παράδοση στην παραγωγή χειροποίητων οθονών προβολής, με έδρα το Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια. Την εγκατάσταση, τη δομή, την επίβλεψη και την παρουσίαση έχει επιμεληθεί ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της SONY, η Projecting & Sounding ART.
1688648190454.png


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, η WaveMotion Home Audio θα συμμετέχει στο 2ο Blackbox AV Show. Στην αίθουσα GREEN GARDEN Α (180 τ.μ.) στον ημιώροφο του Radisson Blu Park Hotel, Athens, θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση σχεδόν όλες τις εταιρείες ήχου που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή, η WaveMotion Home Audio αντιπροσωπεύει έναν αξιόλογο κατάλογο brands όπως JBL, HarmanKardon, Cambridge Audio, Q Acoustics, KEF, Qed Cables, Audio Pro, Goldring κ.ά.. Στόχος της WaveMotion Home Audio είναι να ενημερώσει το κοινό, του BLACKBOX Audio Video Show για όλα της τα προϊόντα που σχετίζονται με ποιοτικές λύσεις ακρόασης ήχου, από πολύ γνωστά ονόματα της βιομηχανίας, αλλά και να κάνει το κοινό να γίνει «κοινωνός» στη φιλοσοφία των προϊόντων αυτών.
1688648214047.png
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
1688672071771.png


Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι Θεσμικός Υποστηρικτής του Blackbox AV Show 2023 θα είναι η Αυτοδιαχειριση / Autodia, ο ελληνικός Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων που εκπροσωπεί Έλληνες και ξένους συνθέτες, στιχουργούς και εκδότες μουσικής, μέσα από έναν κατάλογο εκατομμυρίων μουσικών έργων, και ο οποίος αποτελεί πιστοποιημένο μέλος όλων των παγκόσμιων και ευρωπαϊκών ενώσεων οργανισμών δημιουργών.
Η Αυτοδιαχειριση / Autodia εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το Blackbox AV Show συμβάλλοντας, έτσι, στην προώθηση της ελληνικής μουσικής δημιουργίας και στην ανάδειξη και προβολή καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων που θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν ζωντανά στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης.


1688672175184.png

Οι Stringless, το a cappella σύνολο από τη Θεσσαλονίκη μετρά δέκα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Έξι γυναίκες τραγουδούν και ανιστορούν όλες εκείνες τις στιγμές που τις έδεσαν μαζί.
Το μοίρασμα τους γίνεται με μοναδικό όργανο τη φωνή και τους ήχους που παράγει το ανθρώπινο σώμα, αυτό που ξέρει πιστά να εκφράζει τα βάθη της ψυχής.
Το φωνητικό σύνολο Stringless έχει σημαντικές διακρίσεις σε μουσικές και θεατρικές σκηνές και φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού και συμπράξεις επι σκηνής με τον Αλκίνοο Ιωανίδη, τους ΜΠΛΕ, την Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Μαρία Παπαγεωργίου και πολλούς άλλους μουσικούς!
Στα πλαίσια του Blackbox AV Show θα τις απολαύσουμε σε μία και μοναδική live παράσταση το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023.

 


blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Άλλη μια ελληνική εταιρεία High End συσκευών, η hARt Lab, για 2η συνεχόμενη χρονιά, θα έχει παρουσία στο 2ο Blackbox AV Show. Στο δωμάτιο 613, στον 6ο όροφο, θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση όλες τις συσκευές της με τα νέα της φινιρίσματα. Από τον “ξύλινο” μονομπλόκ Tune Five έως και τον μεγάλο προενισχυτή Tune Four με τον ενσωματωμένο streamer/DAC.
Η hARt Lab είναι μια ομάδα audiophile μηχανικών ήχου, που συνδυάζουν το πάθος τους για τη μουσική με τη μακρόχρονη εμπειρία τους στα ηλεκτρονικά κυκλώματα, με αποτέλεσμα, μοναδικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου. Κάθε συσκευή, κατασκευάζεται στο χέρι με κορυφαία υλικά που δικαιολογούν στο απόλυτο το τελικό αποτέλεσμα.
1689073013069.png



H SIMPLY ANALOG, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα συμμετέχει στο 2ο Blackbox AV Show. Όπως λέει και το όνομα της εταιρείας, θα δείξει στο κοινό, όλα τα αναλογικά αξεσουάρ που κατασκευάζονται στην Ελλάδα και αφορούν τους λάτρεις του βινυλίου. Σε ένα δωμάτιο, στον 5ο όροφο θα έχει προς επίδειξη όλα της τα αξεσουάρ, ενώ ξεχωριστή θέση - και σε πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα - θα είναι τα πλυντήρια δίσκων της NESSIE VINYLMASTER.
Η SIMPLY ANALOG δίνει αξιόπιστες λύσεις εδώ και πολλά χρόνια στους λάτρεις του βινυλίου πάντα με συνέπεια και τα αξεσουάρ της απευθύνονται σε όσους αγαπούν τη μουσική γενικότερα αλλά και το βυνίλιο ειδικότερα.
1689073165346.png
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
H MF Audio για 2η συνεχόμενη χρονιά, θα έχει προς επίδειξη τα κορυφαία προϊόντα της, στο 2ο BLACKBOX Audio Video. Στο δωμάτιο 515 – στον 5ο όροφο- ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δει και να ακούσει τα ενισχυτικά από την κορυφαία LAMM Industries Inc., τα Hχεία της Verity Audio, ενώ θα υπάρχουν και άλλες εταιρείες όπως η Magnum Dynalab και η Horning Hybrid.
Η MF AUDIO είναι μία εταιρεία αντιπροσώπευσης μηχανημάτων ήχου υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας και ακουστικής πιστότητας.

1689174316980.png



H Audio Veterans για 2η συνεχόμενη χρονιά, θα έχει παρουσία στο 2ο Blackbox AV Show! Στη junior suite 517 – στον 5ο όροφο- θα έχει προς επίδειξη και ακρόαση την Litheaudio & την SUPRA Cables.
Η Lithe Audio Limited είναι μια εταιρεία ήχου που εξειδικεύεται στις ασύρματες τεχνολογίες ήχου για τον οικιακό και τον ξενοδοχειακό τομέα. Ειδικεύεται στις τεχνολογίες Wifi και Bluetooth και ενσωματώνει μερικές από τις κορυφαίες μάρκες smart home στον κόσμο, όπως η Apple, η Amazon, η Google και η Control4.
Η AUDIO VETERANS εντυπωσίασε το κοινό με τις λύσεις που πρότεινε, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και στο 2ο Blackblox AV Show 2023.
1689174401063.png
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Καλημέρα σε όλους. Με θλίψη παρατηρώ αυτά που συμβαίνουν στους συνανθρώπους μας από τις καταστροφές. Πρέπει να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε, όπως μπορεί ο καθένας. Εμείς σκεφτόμαστε ήδη τρόπους ανταποδοτικότητας μέσω των ενεργειών που θα κάνουμε, τόσο στο περιοδικό όσο και στο show.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, φανφάρες & γελοία hashtags σας παρουσιάζω τον κεντρικό πυρήνα των εκθετών μας (είναι και άλλες εταιρείες, σύντομα θα ανανεωθεί η λίστα). Ειναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς η οποία γίνεται εδώ και πολλούς μήνες, είναι άνθρωποι οι οποίοι μας θεωρούν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο & μεγαλύτερο.

Σε λίγο διάστημα θα σας ανακοινώσω και όλες τις ενέργειες οι οποίες θα γίνουν στο πλαίδιο της διοργάνωσης. Τρεις ημέρες πραγματικά γεμάτες με υπέροχα live shows, ομιλίες, και διάφορα άλλα project τα οποία θα κινήσουν τον ενδιαφέρον των επισκεπτών. Γιατί στο προσκήνιο βρίσκονται και θα βρίσκονται πάντοτε οι επισκέπτες μας.

Screenshot 2023-09-08 12.10.50.png
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Blow up your senses! (1).jpg


 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Στο BlackBox 2023, o Σταύρος Λάντσιας, μας κάνει την τιμή να συμμετάσχει ως leader ενός Jazz Κουαρτέτου, με συνεργάτες καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου και με πλούσια ήδη καλλιτεχνική δραστηριότητα, τους Μιχάλη Καπηλίδη, στα τύμπανα, Μιχάλη Καλκάνη στο κοντραμπάσο και Ανδρέα Πολυζωγόπουλο στην τρομπέτα.
Οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια τόσο από προηγούμενες δουλειές όσο και από τον νέο δισκο που θα κυκλοφορήσει μέσα Οκτώβρη 2023 (σε βινύλιο) και ο οποίος θα εκδοθεί από το YELLOWBOX σε συνεργασία με την IKAROS MUSIC! Stavros Lantsias Quartet: My Ennio Morricone (2LPs)

Stavros Lantsias quartet (2).jpg
 


Μηνύματα
2.353
Reaction score
4.917
Για να παρακολουθήσω την έκθεση καθώς και τις συναυλίες που θα διαξαχθούν τις 3 μέρες, είναι υποχρεωτικό το εισητήριο; Δηλαδή, οι συναυλίες θα είναι σε κλειστές αίθουσες που θα υπάρχει πρόσβαση μόνο με εισητήριο; Αν, αντιθέτως, κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τις συναυλίες και θέλει να δει μόνο τα εκθέματα, χρειάζεται πάλι εισητήριο;
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Για να παρακολουθήσω την έκθεση καθώς και τις συναυλίες που θα διαξαχθούν τις 3 μέρες, είναι υποχρεωτικό το εισητήριο; Δηλαδή, οι συναυλίες θα είναι σε κλειστές αίθουσες που θα υπάρχει πρόσβαση μόνο με εισητήριο; Αν, αντιθέτως, κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τις συναυλίες και θέλει να δει μόνο τα εκθέματα, χρειάζεται πάλι εισητήριο;
Όλες οι ενέργειες γίνονται εντός του ξενοδοχείου και για την είσοδο προϋποθεση είναι η αγορά του εισιτηρίου. Ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την βόλτα με κάποιο live ή με workshop ή με άλλες ενέργειες οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα. Φέτος έχουμε πάρα πολλά events στο σύνολο, σχεδόν όλες τις ημέρες και ώρες.
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
H AUDIENCE, για πρώτη φορά θα συμμετέχει στο 2ο BLACKBOX Audio Video Show, με αίθουσα (SILVER FOREST D) στο -1 επίπεδο.
Η Audience αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, «βαριά» ονόματα της βιομηχανίας του ήχου, όπως Harbeth Audio Ltd, Dynaudio, Avid, Audia Flight, PLINIUS, Krell, Pass Laboratories, , Quad, Marten, Parasound, ΒΑΤ, Creek, Solidsteel racks, ενισχυτικά Soulnote, αξεσουάρ Furutech καθώς και τα δανέζικα ηχεία της Borresen. Η Audience με συνέπεια θα παρουσιάσει στο show, πικάπ, ηχεία, CD Players, streamers και πολλές εκπλήξεις!
Audience.jpg
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Καλησπέρα.
Τα live shows της Παρασκευής, 3 Νοεμβρίου 2023!

BBox_1200x1200_GEORGETSOLIS.jpg

Ο Γιώργος Τσώλης είναι πιανίστας, συνθέτης και καθηγητής πιάνου. Μόνιμος κάτοικος Χάγης της Ολλανδίας, συνεργάζεται με μουσικούς της διεθνούς και της ελληνικής jazz σκηνής, σε ποικίλα σχήματα και Ορχήστρες, με εμφανίσεις σε διεθνή και ελληνικά μουσικά φεστιβάλ, ως leader και ως sideman, και με συχνές εμφανίσεις σε ευρωπαικά και ελληνικά Jazz Clubs. Ενώ η jazz μοιάζει να είναι ο φυσικός του χώρος, εντούτοις δραστηριοποιείται και στο χώρο της μοντέρνας κλασσικής μουσικής, έχοντας ήδη συνθέσει έργα για πιάνο και Ορχήστρα και κυρίως έργα για σόλο μαρίμπα. Έχει κυκλοφορήσει τρία cd albums, τα “On The Way” (2012), “Walk In The Line” (2019) και “Back Home” (2020). Στο BlackBox Show θα εμφανιστεί με τους εκλεκτούς φίλους του, καθένας τους μια σταθερή αξία (και) στη jazz μουσική.

Επί Σκηνής: Γεώργιος Τσώλης (πιάνο), Jorge Vistel (τρομπέτα), Γιώργος Μανιάτης (τύμπανα), Κίμων Καρούτζος (κοντραμπάσο)



BBox_1200x1200_GADJODILO.jpg

Οι Gadjo Dilo είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε το 2009, ως τρίο gypsy jazz/manouche swing και ύστερα από πειραματισμούς, προσθήκη μελών και έρευνα έχουν εξελιχθεί σε ένα πρωτότυπο σεξτέτο, που έχει καταφέρει να παντρέψει επιτυχώς το gypsy swing του ’30 και του ’40 με τα ρεμπέτικα, τα λαϊκά και τα ελαφρολαικά των αντίστοιχων δεκαετιών. Έχουν κυκλοφορήσει τους δίσκους “Manouche de Grec” (2013) και “Manouche de Grec vol. II” (2016), ενώ εμφανίζονται αδιάκοπα σε σημαντικά μουσικά Φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού, με μεγάλη επιτυχία.

Επί Σκηνής: Κώστας Μητρόπουλος (κιθάρα), Σωτήρης Πομόνης (κιθάρα), Γιώργος Ρούλος (κοντραμπάσο), Σέργιος Χρυσοβιτσάνος (βιολί), Γιώργος Τσιατσούλης (ακορντεόν), Ηλιάνα Τσαπατσάρη (τραγούδι)

 

Μηνύματα
1.732
Reaction score
2.472
1 εισητήριο ισχύει για όλες τις ημέρες; κάποιος μπορεί να θέλει να έρθει και δεύτερη ημέρα.
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
1 εισητήριο ισχύει για όλες τις ημέρες; κάποιος μπορεί να θέλει να έρθει και δεύτερη ημέρα.
Υπάρχει εισιτήριο άνα ημέρα αλλά και τριήμερο.
Κάθε ημέρα είναι και μία έκπληξη!

7€ εισιτήριο ημέρας
5€ Φοιτητικό ημέρας
15€ ενιαίο τριήμερο εισιτήριο
10€ ενιαίο τριήμερο φοιτητικό
Είσοδος Δωρεάν σε ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας, ΑΜΕΑ και παιδιά κάτω των 15 ετών

 


Μηνύματα
1.732
Reaction score
2.472
Αυτοί που θα μπουν δωρεάν θα συμμετέχουν στις κληρώσεις δώρων; διάβασα ότι γι αυτό χρειάζεται να έχεις barcode που θα δίνεται μόνο με εισητήριο.
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Αυτοί που θα μπουν δωρεάν θα συμμετέχουν στις κληρώσεις δώρων; διάβασα ότι γι αυτό χρειάζεται να έχεις barcode που θα δίνεται μόνο με εισητήριο.
Θα δώσουμε αναλυτικές οδηγίες για τις κληρώσεις δώρων. Με βάση την περυσινή εμπειρία, τα δώρα θα δίνονται με το barcode του εισιτηρίου, οπότε όταν κάποιος μπαίνει δωρεάν δεν θα έχει και εισιτηρίο (άρα και barcode).
 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Διάλεξη - Σεμινάριο #1.jpg


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΤΟ BLACKBOX AUDIO VIDEO SHOW 2023!

Το BLACKBOX Audio Video Show πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, έχοντας ετοιμάσει μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία και δράση για τους επισκέπτες του! Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης η οποία θα διεξαχθεί στις, 3, 4, & 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν, κατά αποκλειστικότητα, μία ταινία αφιερωμένη στην μουσική του κινηματογράφου, να γνωρίσουν τους συντελεστές της και να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα, να ακούσουν live συναυλία του συνθέτη της ταινίας και να παρακολουθήσουν workshop για την σημασία της μουσικής στον κινηματογράφο. Γιατί οι ταινίες δεν είναι μόνο οι εικόνες που βλέπουμε, αλλά και η μουσική που ακούμε!

Ντοκιμαντέρ #1.jpg


OST – ORIGINAL SOUNDTRACK (2013)
Ένα ντοκιμαντέρ για τη μουσική στον κινηματογράφο


Σκηνοθεσία: Φάνης Λογοθέτης
Έρευνα – Συνεντεύξεις: Σπύρος Ανδρεάδης
Πρωτότυπη Μουσική: Γιώργος Βαρσαμάκης
Διάρκεια: 59 λεπτά

Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “OST – Original Soundtrack” (2013) αποτελεί την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα ελληνική ταινία τεκμηρίωσης που καταπιάνεται με το στοιχείο που φέρνει τη μαγεία στις ταινίες, την πρωτότυπη μουσική τους. Γέννημα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας των Φάνη Λογοθέτη και Σπύρου Ανδρεάδη, το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στους κινηματογράφους και συμμετείχε σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως αυτό της Θεσσαλονίκης. Χωρίς να έχει διατεθεί με οποιοδήποτε τρόπο στο κοινό έκτοτε, θα προβληθεί αποκλειστικά κατά την διάρκεια του ΒLACKBOX Audio Video Show 2023!

Οι 15 συνεντεύξεις που φιλοξενούνται στο ντοκιμαντέρ φιλοδοξούν να δώσουν στο θεατή ένα πρώτο ερέθισμα για την αξία και τη σημασία της μουσικής στη μεγάλη οθόνη. Προσωπικές ιστορίες και απόψεις μοιράζονται συνθέτες διεθνούς εμβέλειας όπως ο βραβευμένος με Όσκαρ Nicola Piovani (La Vita E Bella), ο Trevor Jones (The Last of the Mohicans), αλλά και πολλοί Έλληνες συνθέτες, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες, όπως οι Γιώργος Χατζηνάσιος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Νίκος Κυπουργός, Νίκος Πλατύραχος, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Γιώργος Βαρσαμάκης, Παντελής Βούλγαρης, Περικλής Χούρσογλου, Έλλη Γρίβα, Simon Bloom (Συμεών Νικολαΐδης), Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Θάνος Φουργιώτης, Νίκος Γκροσδάνης.

Η ταινία θα προβληθεί δύο φορές, η πρώτη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και η δεύτερη την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα της SONY EUROPE στο επίπεδο -1 του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel με τον κορυφαίο, θηριώδη, προβολέα SONY VPL-GTZ380 σε πανί υπερυψηλής ευκρίνειας της αμερικάνικης εταιρείας Stewart!

Κάθε ήμερα προβολής θα συνοδεύεται από μία διαφορετική δράση. Το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, μετά την προβολή της ταινίας, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα workshop με θέμα τον ρόλο της μουσικής στον κινηματογράφο, με ομιλητή τον Κωνσταντινό Σωτηρόπουλο. Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς του, Φάνη Λογοθέτη, Σπύρο Ανδρεάδη & Γιώργο Βαρσαμάκη ενώ στο τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά το γκρουπ του Γιώργου Βαρσαμάκη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια της μουσικής από το ντοκιμαντέρ αλλά και δικές του συνθέσεις από την πλούσια δισκογραφία του των τελευταίων χρόνων!



Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Δράσης BLACKBOX SHOW 2023

Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023


12.00 – 13.00 Προβολή Ταινίας “OST – Original Soundtrack”

13.00 – 14.30 Σεμινάριο: Ο Ρόλος της Μουσικής στο σινεμά (ομιλητής: Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος)



Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023

11.30 – 12.30 Προβολή Ταινίας “OST – Original Soundtrack”

13.00 – 13.45 Πάνελ ομιλίας με τους συντελεστές της ταινίας

Φάνης Λογοθέτης, Σπύρος Ανδρεάδης & Γιώργος Βαρσαμάκης, συντονιστής Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος

14.00 – 15.00 Συναυλία Γιώργου Βαρσαμάκη



www.blackboxshow.gr

Εισιτήρια: https://www.ticketservices.gr/event/blackbox-audio-video-show-2023/
 
Last edited:


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.322
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top